- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.321
Bizimkide sebze çorbası gibi olunca daha keyifle yiyir labne daha vermedim yoğurt vermeye başladım evde mayalıyorum dün yoğurda kayısı marmelat karıştırdım maşallah sevdiPaşam kabak patates havuc denedi ama çok sevmedi bugün 3ünü karıştırıp sebze çorbası gibi vericem labne peyniri seviyor yoğurt vermeye başlayayım diyorum ek gıda verenler bilgi paylaşımı yapalım
Bebekler için labne oluyor mu normal labne mi canımPaşam kabak patates havuc denedi ama çok sevmedi bugün 3ünü karıştırıp sebze çorbası gibi vericem labne peyniri seviyor yoğurt vermeye başlayayım diyorum ek gıda verenler bilgi paylaşımı yapalım
Maşallah paşayaBizimkide sebze çorbası gibi olunca daha keyifle yiyir labne daha vermedim yoğurt vermeye başladım evde mayalıyorum dün yoğurda kayısı marmelat karıştırdım maşallah sevdi
Normal labne veriyorum canım bebekler için varmi bilmiyorum evde yapmayıda denemedimBebekler için labne oluyor mu normal labne mi canım
Sana sorduktan sonra insta da tarif çıktıNormal labne veriyorum canım bebekler için varmi bilmiyorum evde yapmayıda denemedim
Kolaydamı tarif bir baksamSana sorduktan sonra insta da tarif çıktıev yapımı labne bebeklere aman kim uğraşacak
Benimki de onu çok sevmedi.peynir yaptım lor çok hoşuna gitmedi zeytinyağı ile robottan çekip krem peynire çevirdim sabahları yumurta ile karıştırıp veriyorum seviyor.yogur yiyor bazen içine elma ekliyorum bazen bebe bisküvisi ile veriyorum.bazen tek meyve cam rende de.Dun tel şehriye yaptım yoğurtlu onu da sevdi.bugin de tahıllı kaşık maması verdim.sebze yanlışı pek değil gibi.Gecen de fasulye ve patates sarımsak pişirip blender yaptım ondan da yedi birazPaşam kabak patates havuc denedi ama çok sevmedi bugün 3ünü karıştırıp sebze çorbası gibi vericem labne peyniri seviyor yoğurt vermeye başlayayım diyorum ek gıda verenler bilgi paylaşımı yapalım
Bızde aynıyız hatta yanında olmam yetmiyor illa kucağımda olacak l.Asidan mı nedir dundendir iyice huysuzlandi gece de uyumadı gündüz de.Aynen hiç bitmiyorbensiz duramıyor gözünün önünde olucam korkuyor beni kaçırırlar diye
Evet günlük süt ile yapmalısın pastörize olmalı canımMaşallah paşaya
Bende bugün çorba yaptım zorla yedirdim nasıl sevecek benimki
Günlük sütle mi yapıyorsun canım kendinize yapar gibimi biz hep kendimiz yapıyoruz yoğurdu ama oglusa Günlük süttenmi yapsam diyorum
Bizim topikte biri önermişti kiri labne Bnde onu vermiştimSana sorduktan sonra insta da tarif çıktıev yapımı labne bebeklere aman kim uğraşacak
Bizim topikte biri önermişti kiri labne Bnde onu vermiştim
Kendimize yapar gibi yapıyorum canım taze köy sütü geliyor onunla yapıyorum ufak kavanozlara mayalıyorumMaşallah paşaya
Bende bugün çorba yaptım zorla yedirdim nasıl sevecek benimki
Günlük sütle mi yapıyorsun canım kendinize yapar gibimi biz hep kendimiz yapıyoruz yoğurdu ama oglusa Günlük süttenmi yapsam diyorum