Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bizimkide sebze çorbası gibi olunca daha keyifle yiyir labne daha vermedim yoğurt vermeye başladım evde mayalıyorum dün yoğurda kayısı marmelat karıştırdım maşallah sevdi

Bizimkide sebze çorbası gibi olunca daha keyifle yiyir labne daha vermedim yoğurt vermeye başladım evde mayalıyorum dün yoğurda kayısı marmelat karıştırdım maşallah sevdi
Maşallah paşaya
Bende bugün çorba yaptım zorla yedirdim nasıl sevecek benimki
Günlük sütle mi yapıyorsun canım kendinize yapar gibimi biz hep kendimiz yapıyoruz yoğurdu ama oglusa Günlük süttenmi yapsam diyorum

Benimki de onu çok sevmedi.peynir yaptım lor çok hoşuna gitmedi zeytinyağı ile robottan çekip krem peynire çevirdim sabahları yumurta ile karıştırıp veriyorum seviyor.yogur yiyor bazen içine elma ekliyorum bazen bebe bisküvisi ile veriyorum.bazen tek meyve cam rende de.Dun tel şehriye yaptım yoğurtlu onu da sevdi.bugin de tahıllı kaşık maması verdim.sebze yanlışı pek değil gibi.Gecen de fasulye ve patates sarımsak pişirip blender yaptım ondan da yedi biraz

Evet günlük süt ile yapmalısın pastörize olmalı canım

Kendimize yapar gibi yapıyorum canım taze köy sütü geliyor onunla yapıyorum ufak kavanozlara mayalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…