- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.301
Yine iyiymiş kız bizde her gitmemize 25 TL artıp duruyor
Allahim masallah nasıl güzeller şükürler olsun bugünümüzeMerhaba canlar..
Uzun süredir giremiyorum yada girip az birşey bakıp çıkıyorum hemen..
Umarım herkes iyidir bebişlerinizle mutlusunuz dur inşallah
Ben ve kızlarım gayet iyiyiz.
Evde kayınvalidem ve kayınpederim hep beraber kalıyoruz. Hafta sonu evlerine gidiyorlar.
Kızlarıma tek bakmam imkansız benim için. O kadar çok istiyorum ki tek bakmak.
Maşallah çok güzel büyüyor kızlarım hatta sizinle resim paylaşmak istiyorum.
Sizlerle çok zor ağrılı sancılı zamanlar geçirdik. Şimdi güzel şeyleri paylaşmayı hepimiz hakediyoruz.
Hepinizi öpüyorum
Bizimde 300 olmuş
Sagol canim valla zaten dikkat ediyoruz o zaman dahada dikkat edicez heralde dikkat ettiğimiz halde hastalandık daha napicaz bilmemÇok geçmiş olsun canım
Tez zamanda duzelin inş.Simdiden hastalıklar başladı havalar iyice soğuduktan sonra ne olacak bilmiyorum
Ay Allah seni ne güldümBen de katıldım ama kullandığım beze goon işaretlediğime pişman oldum. Sen zaten kullanıyorsun diye göndermezler kesin
Yine iyiymiş kız bizde her gitmemize 25 TL artıp duruyoren son 325 ödedik yakında tapusunu üstümüze yapacaklar
AmaninBizimde 300 olmuş
Maşallah pek güzeller yaa tam isirmalikMerhaba canlar..
Evde kayınvalidem ve kayınpederim hep beraber kalıyoruz. Hafta sonu evlerine gidiyorlar.
Sizlerle çok zor ağrılı sancılı zamanlar geçirdik. Şimdi güzel şeyleri paylaşmayı hepimiz hakediyoruz.
Hepinizi öpüyorum
Hadi inşallah kızAy Allah seni ne güldüm
Bende merak ediyorum inşallah çıkar da denerim en azından
Hadi inşallah kızAy Allah seni ne güldüm
Bende merak ediyorum inşallah çıkar da denerim en azından
Off o daha da el yakıyormuş yok bacım tapuyu siz hak etmişsiniz500₺ başka hastanede verince bu bedava geliyordu hastanenin tapusunu mu
Nerde bu anket ben de doldurayim belki çıkarHadi inşallah kızben seviyorum ya ne bilem baby turco bebe land sleepy den falan sonra Bi iyi geldi primadan sonra nasıl gelir bilmem
Ayyy zaman çabuk geçiyor büyüyor ballarımız200. Gününüz kutlu olsun kızzz daha geçen 100 diyorduk vayy bee
Aynen hiç bitmiyor6 ay sorunu zaten uykuya direnme kısa uykular.Anneden ayrılınca ağlama vb.Her ayın bir guncellemesi var hiç bitmiyor Maşallah
Yaaa çok tatlılar çok güzeller maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun prensesleriMerhaba canlar..
Hepinizi öpüyorum
Maşallah 2 ayda 1 artış var
Kk ya girince köşede bildirim olarak geliyorNerde bu anket ben de doldurayim belki çıkar
Bizde şimdilik kutular var ama çekmeceli dolaplardan almayı düşünüyorum eşim sagolsun evi oyuncakçıya çevirmeye başladıKızlar ya bebeklerin oyuncakları için ne aldınız dolap mı çekmece mi oyuncak kutusu mu. Kutuya asla sığmayız eminim de