Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sanki bizimkiler duruyor yinede yazıyoruz can bağımız var bağı koparmayalım diyorum
Evet valla benimki durmuo bazen devrik cümle felan yaziom kardeşten öte canlarım benim için çok değerlisiniz çocuklar evlenene kaynana olana kadar konuşalım çok merak edilen nasi kaynana oluruz

Evet valla benimki durmuo bazen devrik cümle felan yaziom kardeşten öte canlarım benim için çok değerlisiniz çocuklar evlenene kaynana olana kadar konuşalım çok merak edilen nasi kaynana oluruz
Sizde benim için öylesiniz canım
Ben oğlumu kimseye vermem benim o fena kaynana olurum
Şaka bi yanada bal gibi kaynana olurum ben ya
Bi yerlerden ekleşsekde bağımız kopmasa

Sizde benim için öylesiniz canım
Ben oğlumu kimseye vermem benim o fena kaynana olurum
Şaka bi yanada bal gibi kaynana olurum ben ya
Bi yerlerden ekleşsekde bağımız kopmasa
Evet veremeyiz bebislerimizi valla evet ben de kopmasın bağımız hicc
Dün beni wcye yollamayan bebem bugün kaymak neden çünkü anne durmadı bu çocuk dedim o gelcek die gece uykusuna da zor geçti sabh eşim bakmış guluomhs kendi kendine çocuk bana bı yaramaz lik yapio kimse inanmio

Zaten bütün yaramazlıkları bize
Gerçi benimkinin huysuzlugunu herkes biliyor sevmek isteyen sabah gelsin diyorum keyfi o zaman yerinde

Sanki bizimkiler duruyor yinede yazıyoruz can bağımız var bağı koparmayalım diyorum
Hahah onlar kaçak seyirci bazen kendimi halı saha maçında hissediyorum biz oynuyurz onöar da izliyor
Oyy kaynana dime gı oğlumu el kızına mı vercez

Yakalandık.
Napim ya kızla havalar kötü olmadan geziyoruz bol bol. Beleşkart ta var (pardon AnneKart)

D*te şaplağı da yedik
Kaçak yayın yapma yakalanırsın
Beleşkartı çok kullanamadım taksilerde de geçse ya
Aynen havalar soğuyor en iyisi gezmek iyi yapıyorsun

Kaçak yayın yapma yakalanırsın
Beleşkartı çok kullanamadım taksilerde de geçse ya
Aynen havalar soğuyor en iyisi gezmek iyi yapıyorsun
Bnm kız şahsi özel arabalarda durmuyor ağlıyor desem. Ama metro Marmaray da maslotluk yapıyor ya da uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…