- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.941
Evet valla benimki durmuo bazen devrik cümle felan yaziom kardeşten öte canlarım benim için çok değerlisiniz çocuklar evlenene kaynana olana kadar konuşalımSanki bizimkiler duruyor yinede yazıyoruz can bağımız var bağı koparmayalım diyorum
Sizde benim için öylesiniz canımEvet valla benimki durmuo bazen devrik cümle felan yaziom kardeşten öte canlarım benim için çok değerlisiniz çocuklar evlenene kaynana olana kadar konuşalımçok merak edilen nasi kaynana oluruz
Evet veremeyiz bebislerimizi vallaSizde benim için öylesiniz canım
Ben oğlumu kimseye vermem benim ofena kaynana olurum
Şaka bi yanada bal gibi kaynana olurum ben ya
Bi yerlerden ekleşsekde bağımız kopmasa
Zaten bütün yaramazlıkları bizeEvet veremeyiz bebislerimizi vallaevet ben de kopmasın bağımız hicc
Dün beni wcye yollamayan bebem bugün kaymak neden çünkü anne durmadı bu çocuk dedim o gelcek diegece uykusuna da zor geçti sabh eşim bakmış guluomhs kendi kendine çocuk bana bı yaramaz lik yapio kimse inanmio
Bnde akşam saatleri gelmeyin Diom ozaman pek fena bunlar hep mi aynı acabaZaten bütün yaramazlıkları bize
Gerçi benimkinin huysuzlugunu herkes biliyorsevmek isteyen sabah gelsin diyorum keyfi o zaman yerinde
Ay bizimde öyle akşam 7 buçuktan sonra başlıyorBnde akşam saatleri gelmeyin Diom ozaman pek fena bunlar hep mi aynı acaba
Evet kızıyla geziyo buraya yazmio hiç
Bir cezalıda sensinBanada ceza kesmeyin ya bende bakıp çıkıyorum arada
Hahah onlar kaçak seyirciSanki bizimkiler duruyor yinede yazıyoruz can bağımız var bağı koparmayalım diyorum
Oyy kaynana dime gıEvet valla benimki durmuo bazen devrik cümle felan yaziom kardeşten öte canlarım benim için çok değerlisiniz çocuklar evlenene kaynana olana kadar konuşalımçok merak edilen nasi kaynana oluruz
Hahah neyse arada iki satır yazıun af çıkanlar listesine alalım seniBanada ceza kesmeyin ya bende bakıp çıkıyorum arada
Yakalandık.
D*te şaplağı da yedik
Valla öyle kimseden ses yok bizim bebeler de durmuoHahah onlar kaçak seyircibazen kendimi halı saha maçında hissediyorum biz oynuyurz onöar da izliyor
Oyy kaynana dime gıoğlumu el kızına mı vercez
Kaçak yayın yapma yakalanırsınYakalandık.
Napim ya kızla havalar kötü olmadan geziyoruz bol bol. Beleşkart ta var (pardon AnneKart)
D*te şaplağı da yedik
Bnm kız şahsi özel arabalarda durmuyor ağlıyor desem. Ama metro Marmaray da maslotluk yapıyor ya da uyuyorKaçak yayın yapma yakalanırsın
Beleşkartı çok kullanamadım taksilerde de geçse ya
Aynen havalar soğuyor en iyisi gezmek iyi yapıyorsun
Ya bide o saatte guluolar konusuolar enerjileri ful ah bide analar ne halde oluozGecenin 4 ünde kalkıp uykusunu almış şekilde enerji dolu da olunmaz ki
Bu saatte ne oyunu oğlum gözümü açamıyorum