Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gayet iyi bomba gibi çok hareketli kucakta geziniyoruz oyun halisinda durmuyor artık hadi az kaldı mama sandalyesine
Aynı aynı bizde gün içinde genelde kucaktayız ben 1 kere oturttum mama sandalyesine sevdi ilgisini çekti
Ben daha tam oturtmuyorum bu ay doktorumuza sorayım ona göre dedim hem oturması hem ek gıda

Aynı aynı bizde gün içinde genelde kucaktayız ben 1 kere oturttum mama sandalyesine sevdi ilgisini çekti
Ben daha tam oturtmuyorum bu ay doktorumuza sorayım ona göre dedim hem oturması hem ek gıda
Aynen bende doktora soracağım cuma kontrolümüz var ek gidayida soracağım rotanın 2.dozuda var bu hafta

Aynen bende doktora soracağım cuma kontrolümüz var ek gidayida soracağım rotanın 2.dozuda var bu hafta
Şifa olsun paşama
Menenjit yaptırıcan mı sen
Ek gıda zamanında birbirimize fikir verelim
I iklime_06 sen tecrubelisin canım ek gıdada

Şifa olsun paşama
Menenjit yaptırıcan mı sen
Ek gıda zamanında birbirimize fikir verelim
I iklime_06 sen tecrubelisin canım ek gıdada
Ben başladım yavaştan dün ilk defa çorba verdim bugün de vereceğim çünkü istiyor ağlıyor hazır ek gıda için doyurumluk değil zaten.arada meyve de veriyorum zaten

Şükür iyi bebiş ben iyi miyim düşünmem lazım sürekli kucak ilgi oyun.Herkeste duran çocuk sesimi duysun beni görsün ağlıyor.Milletin çocuğu baskaisnda durmaz anne de durur benim ki ben de ağlıyor
Benimkide başkasında çok durmuyor beni görsün zaten illa bana gelecek babada biraz duruyor
Ben başladım yavaştan dün ilk defa çorba verdim bugün de vereceğim çünkü istiyor ağlıyor hazır ek gıda için doyurumluk değil zaten.arada meyve de veriyorum zaten
3 gün kuralı yapmiyormusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…