Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?

Sabah tam bal oluyorlar uyku alınmış keyif yerinde şebeklik yapıp duruyor gözünü açar açmaz sanki hiç uyumamış gibi gülmeler konuşmalar
He ya o sabahki halleri bş başka oluyor bu sabah duygulandım ama ya
Transfer günleri aklıma geldi hiç unutmuyorum transfer olduktan sonra doktorun ekranı çevirip işte şu parlaklık senin embriyon demesini

Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?
Geçmiş olsun bizim topikde böyle bir durum yaşayan olmadı Rabbim şifa versin melegine sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Maşallah canım sende eve sıpa keyfi kurcan ne yapcan seninki keyif adamı demekki bnde istiorum gtmdj bizimki suyu sevio skinti sudan cikmk eti kesilme gbi aglio çıkınca

Maşallah canım sende eve sıpa keyfi kurcan ne yapcan seninki keyif adamı demekki bnde istiorum gtmdj bizimki suyu sevio skinti sudan cikmk eti kesilme gbi aglio çıkınca
Bizimkide suyu seviyor masajdan sıkılıyor
Eşime diyorum eve jakuzi mi yaptırsak

Zor koca dana oldular sıgmazlar
Geçen ben filesiz bi yıkayım dedim. Az bi su koydum tabanına. Bide örtü serdim bebeyi koydum başladı ağlamaua o bile şaşırdı bunun içine niye girdik diye. Bide korkudan çiş yaptı ayakları da kaldırıp atıyor su her yere sıçrıyır falan öyle bir maceraydı. Küveti doldursam evi su bastırır minnoş içinde tepincem diye

Ya kıyamam paşama korkarmışta

Bizimki alışkanlık yaptı yıkarken direk ışık önce sol tarafta kim varsa sulanio geçen ablamla yikicaktik eşim dedi sola otursun bide komple kuruoz
Bu arada ya sabah dikiş yerim agriodu şimdide sanki hastalancsk gibi kasik ağrım var çok kötü agri hemde durulcak gibi deil bı kere adet oldum bida olmadım tekme de atio karnıma siznduzenlo adet oldunuz mu bugün aksi gibi durmuo bebem

Nefes0858 teşekkürler beybisuuu ayy şokta çok güzel oyuncaklar varmışşş
Bu arada aynı mama sandalyesi a1. 1de daha uygun
Bunlar getirdiyse bimde getirir yakında ben onu bekliycem onunki minderli falandı

Ben henüz hiç adet olmadım canım
Üşüttün mü acaba ondan mı ağru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…