Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bizimki alışkanlık yaptı yıkarken direk ışık önce sol tarafta kim varsa sulanio🤭🤭😁 geçen ablamla yikicaktik eşim dedi sola otursun bide komple kuruoz🙈
Bu arada ya sabah dikiş yerim agriodu şimdide sanki hastalancsk gibi kasik ağrım var çok kötü agri hemde durulcak gibi deil bı kere adet oldum bida olmadım tekme de atio karnıma siznduzenlo adet oldunuz mu bugün aksi gibi durmuo bebem
Üşütmüş olabilirsin canım
Ben 40ımdan sonra düzenli olmaya başladım 🤦‍♀️ ne güzeldi hamileyken🤭😂😂

Nefes0858 Nefes0858 teşekkürler beybisuuu ayy şokta çok güzel oyuncaklar varmışşş🤩🤩🤩
Bu arada aynı mama sandalyesi a1. 1de daha uygun
Bunlar getirdiyse bimde getirir yakında ben onu bekliycem onunki minderli falandı😅😅
Bişey değil kuzum evet soktaki oyuncaklar çok güzel gidebilirsem alıcam
Sen bimi beklicem derken bunlardan da olma🤣🤣🤣

Bnimde 40 imdan sonra oldum bida da olmadım hamile miymki😁😁🤭 dün iş yaptım usuttum herhalde kuzum ya çok deisik bı ağrı adet agrisinida unuttum bolemiydiki😌
Acaba 🤔🤔😂😂🤭
Benim hamilelik öncesi fena ağrım oluyordu şimdi yine oluyor ama önceki gibi ağlatacak kadar değil
Sen ayağından çorabı terliği çıkarma artık soğudu havalar

Acaba 🤔🤔😂😂🤭
Benim hamilelik öncesi fena ağrım oluyordu şimdi yine oluyor ama önceki gibi ağlatacak kadar değil
Sen ayağından çorabı terliği çıkarma artık soğudu havalar
Evet bnmde çok ağrili oluo du buda öyle bişe 😔 evet soğudu kuzum cikarmym çorap terlik bugün çok huysuz bebem sürekli kucaktyz😌😌

Evet bnmde çok ağrili oluo du buda öyle bişe 😔 evet soğudu kuzum cikarmym çorap terlik bugün çok huysuz bebem sürekli kucaktyz😌😌
Ben bugün kucağımda yemeği yaptım şimdide ayağımda uyuyor bırakamıyorum fırında yemek var inşallah eşim gelene kadar yanmaz 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

Ben bugün kucağımda yemeği yaptım şimdide ayağımda uyuyor bırakamıyorum fırında yemek var inşallah eşim gelene kadar yanmaz 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂
Aynı seleri yasamiz bende durmadı die tavuk patates attım zar zor şimdi ayağımda bnde kapatamam die erken kapattım bnjmki de azcik çiğ olabilir😁😁

Aynı seleri yasamiz bende durmadı die tavuk patates attım zar zor şimdi ayağımda bnde kapatamam die erken kapattım bnjmki de azcik çiğ olabilir😁😁
Çiğ yanmış yesin beyler ses etmesinler bulmuşlar fırın yemeğini 😂😂😂
Suyunu çekmişti son anda yakaladım yanmadan kurtardım 🤭🤭🤣🤣🤣

hmph-unhappy.gif

Bu topik sakinleri nerede e e e e bakimmmmmmm

X