- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.961
Günaydın canım gazsız ataksiz kakali günümüz olsun inşallahGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım gazsız ataksiz kakali günümüz olsun inşallahGünaydın kızlar
Uyusun diye gözlerinin içine bakıyorum oyun sanıyor gülüyorYa bide o saatte guluolar konusuolar enerjileri ful ah bide analar ne halde oluoz
AminnnGünaydın canım gazsız ataksiz kakali günümüz olsun inşallah
Aaa evet unutmuşum benGünaydın kızlar bugün şok market günü unutmayın
Aynen öyle ya gülüşleri ile kandırıyorlar biziYa bide o saatte guluolar konusuolar enerjileri ful ah bide analar ne halde oluoz
Gayet iyi bomba gibi çok hareketli kucakta geziniyoruz oyun halisinda durmuyor artık hadi az kaldı mama sandalyesineNasılsınız kızlar kuzular nasıl
Aynen baloncukda yok bu araBal0ncuk canım nerelerdesin sesin çıkmıyor
Aynı aynı bizde gün içinde genelde kucaktayız ben 1 kere oturttum mama sandalyesine sevdi ilgisini çektiGayet iyi bomba gibi çok hareketli kucakta geziniyoruz oyun halisinda durmuyor artık hadi az kaldı mama sandalyesine
E ne zaman oturcak bu bebeler otursun lar artıkAynı aynı bizde gün içinde genelde kucaktayız ben 1 kere oturttum mama sandalyesine sevdi ilgisini çekti
Ben daha tam oturtmuyorum bu ay doktorumuza sorayım ona göre dedim hem oturması hem ek gıda
Kuzum biz prematüre doğduğumuz için doktora sormadan bazı şeyleri yapmak istemiyorum arada oturtuyorum yine normalde başlıyorlar çünküE ne zaman oturcak bu bebeler otursun lar artık
Tabi doktora göre kuzum önümüzdeki ay başlarız die dusunuodum doktor bakalım erken gibi konuşuo ondan ne zmana oturcak bu bebelerKuzum biz prematüre doğduğumuz için doktora sormadan bazı şeyleri yapmak istemiyorum arada oturtuyorum yine normalde başlıyorlar çünkü
Aynen bende doktora soracağım cuma kontrolümüz var ek gidayida soracağım rotanın 2.dozuda var bu haftaAynı aynı bizde gün içinde genelde kucaktayız ben 1 kere oturttum mama sandalyesine sevdi ilgisini çekti
Ben daha tam oturtmuyorum bu ay doktorumuza sorayım ona göre dedim hem oturması hem ek gıda
5. Ayın içinde destekli oturtmaya başlayan çokTabi doktora göre kuzum önümüzdeki ay başlarız die dusunuodum doktor bakalım erken gibi konuşuo ondan ne zmana oturcak bu bebeler
Şükür iyi bebiş ben iyi miyim düşünmem lazım sürekli kucak ilgi oyun.Herkeste duran çocuk sesimi duysun beni görsün ağlıyor.Milletin çocuğu baskaisnda durmaz anne de durur benim ki ben de ağlıyorNasılsınız kızlar kuzular nasıl
Benimkide başkasında çok durmuyor beni görsün zaten illa bana gelecek babada biraz duruyorŞükür iyi bebiş ben iyi miyim düşünmem lazım sürekli kucak ilgi oyun.Herkeste duran çocuk sesimi duysun beni görsün ağlıyor.Milletin çocuğu baskaisnda durmaz anne de durur benim ki ben de ağlıyor
3 gün kuralı yapmiyormusun canımBen başladım yavaştan dün ilk defa çorba verdim bugün de vereceğim çünkü istiyor ağlıyor hazır ek gıda için doyurumluk değil zaten.arada meyve de veriyorum zaten