- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.921
Olabilir kuzum dün usuttum sanırımBen henüz hiç adet olmadım canım
Üşüttün mü acaba ondan mı ağru
Üşütmüş olabilirsin canımBizimki alışkanlık yaptı yıkarken direk ışık önce sol tarafta kim varsa sulaniogeçen ablamla yikicaktik eşim dedi sola otursun bide komple kuruoz
Bu arada ya sabah dikiş yerim agriodu şimdide sanki hastalancsk gibi kasik ağrım var çok kötü agri hemde durulcak gibi deil bı kere adet oldum bida olmadım tekme de atio karnıma siznduzenlo adet oldunuz mu bugün aksi gibi durmuo bebem
Bişey değil kuzum evet soktaki oyuncaklar çok güzel gidebilirsem alıcamNefes0858 teşekkürler beybisuuu ayy şokta çok güzel oyuncaklar varmışşş
Bu arada aynı mama sandalyesi a1. 1de daha uygun
Bunlar getirdiyse bimde getirir yakında ben onu bekliycem onunki minderli falandı
Hahah inşallah olmam yaBişey değil kuzum evet soktaki oyuncaklar çok güzel gidebilirsem alıcam
Sen bimi beklicem derken bunlardan da olma
Ondan o zaman canım ayağında çorabı eksik etmeOlabilir kuzum dün usuttum sanırım
Bnimde 40 imdan sonra oldum bida da olmadım hamile miymkiÜşütmüş olabilirsin canım
Ben 40ımdan sonra düzenli olmaya başladımne güzeldi hamileyken
Evet bugün geçirdim dün cibil di ayaklarım gördüm günümüOndan o zaman canım ayağında çorabı eksik etme
AcabaBnimde 40 imdan sonra oldum bida da olmadım hamile miymkidün iş yaptım usuttum herhalde kuzum ya çok deisik bı ağrı adet agrisinida unuttum bolemiydiki
Evet bnmde çok ağrili oluo du buda öyle bişeAcaba
Benim hamilelik öncesi fena ağrım oluyordu şimdi yine oluyor ama önceki gibi ağlatacak kadar değil
Sen ayağından çorabı terliği çıkarma artık soğudu havalar
Ben bugün kucağımda yemeği yaptım şimdide ayağımda uyuyor bırakamıyorum fırında yemek var inşallah eşim gelene kadar yanmazEvet bnmde çok ağrili oluo du buda öyle bişeevet soğudu kuzum cikarmym çorap terlik bugün çok huysuz bebem sürekli kucaktyz
Aynı seleri yasamiz bende durmadı die tavuk patates attım zar zor şimdi ayağımda bnde kapatamam die erken kapattım bnjmki de azcik çiğ olabilirBen bugün kucağımda yemeği yaptım şimdide ayağımda uyuyor bırakamıyorum fırında yemek var inşallah eşim gelene kadar yanmaz
Çiğ yanmış yesin beyler ses etmesinler bulmuşlar fırın yemeğiniAynı seleri yasamiz bende durmadı die tavuk patates attım zar zor şimdi ayağımda bnde kapatamam die erken kapattım bnjmki de azcik çiğ olabilir
Hahah artık yemekler zaten öyle oluyorÇiğ yanmış yesin beyler ses etmesinler bulmuşlar fırın yemeğini
Suyunu çekmişti son anda yakaladım yanmadan kurtardım
Kızz acabaaaaBnimde 40 imdan sonra oldum bida da olmadım hamile miymkidün iş yaptım usuttum herhalde kuzum ya çok deisik bı ağrı adet agrisinida unuttum bolemiydiki
Ceza kes başkan
Bu topik sakinleri nerede e e e e bakimmmmmmm
Hahah kimsecikler yok kız herkes bakıp çıkıyorCeza kes başkan
Sanki bizimkiler duruyor yinede yazıyoruz can bağımız var bağı koparmayalım diyorumHahah kimsecikler yok kız herkes bakıp çıkıyorgerçi artık bebeler durmuyor ya