Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Üşütmüş olabilirsin canım
Ben 40ımdan sonra düzenli olmaya başladım ne güzeldi hamileyken

Nefes0858 teşekkürler beybisuuu ayy şokta çok güzel oyuncaklar varmışşş
Bu arada aynı mama sandalyesi a1. 1de daha uygun
Bunlar getirdiyse bimde getirir yakında ben onu bekliycem onunki minderli falandı
Bişey değil kuzum evet soktaki oyuncaklar çok güzel gidebilirsem alıcam
Sen bimi beklicem derken bunlardan da olma

Bnimde 40 imdan sonra oldum bida da olmadım hamile miymki dün iş yaptım usuttum herhalde kuzum ya çok deisik bı ağrı adet agrisinida unuttum bolemiydiki
Acaba
Benim hamilelik öncesi fena ağrım oluyordu şimdi yine oluyor ama önceki gibi ağlatacak kadar değil
Sen ayağından çorabı terliği çıkarma artık soğudu havalar

Acaba
Benim hamilelik öncesi fena ağrım oluyordu şimdi yine oluyor ama önceki gibi ağlatacak kadar değil
Sen ayağından çorabı terliği çıkarma artık soğudu havalar
Evet bnmde çok ağrili oluo du buda öyle bişe evet soğudu kuzum cikarmym çorap terlik bugün çok huysuz bebem sürekli kucaktyz

Evet bnmde çok ağrili oluo du buda öyle bişe evet soğudu kuzum cikarmym çorap terlik bugün çok huysuz bebem sürekli kucaktyz
Ben bugün kucağımda yemeği yaptım şimdide ayağımda uyuyor bırakamıyorum fırında yemek var inşallah eşim gelene kadar yanmaz

Ben bugün kucağımda yemeği yaptım şimdide ayağımda uyuyor bırakamıyorum fırında yemek var inşallah eşim gelene kadar yanmaz
Aynı seleri yasamiz bende durmadı die tavuk patates attım zar zor şimdi ayağımda bnde kapatamam die erken kapattım bnjmki de azcik çiğ olabilir

Aynı seleri yasamiz bende durmadı die tavuk patates attım zar zor şimdi ayağımda bnde kapatamam die erken kapattım bnjmki de azcik çiğ olabilir
Çiğ yanmış yesin beyler ses etmesinler bulmuşlar fırın yemeğini
Suyunu çekmişti son anda yakaladım yanmadan kurtardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…