Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Masmavi0 @ozn_srk Sun Raha @Minikimm K Kubkub06 @Burcu2614 Ilayumut sizler nasılsınız sesiniz çıkmıyor bebişler iyidir umarım
Canımsın uzun süredir girmeye fırsat bulamıyorum bazen bı bakıp çıkıyorum bazen hiç bakamıyorum aşırı yoğun aşırı stresli aşırı uykusuz geviyir valla her şeye tamam da benim oğlan hiç bir şekilde susmuyor uyandığı süre boyunca ağlar mi susmaz mı bebek yok susmuyor ağlıyor aşırı gazlı 4 ayı bitirecek hala gaz sancısı ilk zaman gibi kız bı tık daha uysal daha sakin büyüyorlar ama şükür eşim birda bu aralar az diblenemedik malesef oğlan hasta oldu eşime bindr u övmisler oraya götürdük bronşit dedi on gün yatacak dedi peki DEİK yatırdık ikinci günün akşamı eşim hemşireleri dovecekti kavga edip rezillik çıkarıp çıkardık oğlanı 2 gün de 22 delik deldiler damar yolu için acemi gerizekalı hemşireler koymuşlar en son damar yolundan sonra çocuk çığlık çığlığa katıla katıla ağlıyor hiçbir şey susturmuyor bı baktık damar yoluna o kadar bant sarılı ki ve sıkı ki ayağı mosmor oğlanın iyiki acı çekti ağladı da kangren olmadı şükür abartısız 6 kat bant sarmislar sımsıkı neyse akşam tartıştık çıkardık oğlanı ertesi gün sürekli takibini yapa Dr a götürdük çocuk bronşit falan değil sadece grip olmuş artık hiçbir sağlık kurulusuna da güven kalmadı simdid evde tedavi verdi iyiye gidiyor şükür bidr şu gaz bizi bıraksa mutlu mesut yasayacaz inşallah sizinkiler ek gıdaya başladı sanırım dimi sen nasılsın minnoş nasıl nasıl gidiyor umarım herşey Yolundadır

Bunlar da Bizim minnoslar 2 hafta önce çekildi
Oyy maşallah maşallah kuzulara yaa. Kız bunlar tek yumurta ikizi gibi yerim onları maşallah maşallah
Kuzum gaz olayı bizde de vardı seninki daha fazlaymış Allah yardımcınız olsun
Hastanede yaşadıklarınıza çok üzüldüm maalesef artık her doktora sağlık kuruluşuna güvenemiyoruz
Canım bizde hırıltı vardı Doktırumuz PROSPAN adında bir bitkisel şurup yazmıştı. Nefeste diğer topiklwrde görmüş birinin bebeği grip olmuş hemen toparlamış.bize de çok iyi geldi
İçeriği temiz bitkisel ürün. İstersen bi sor doktoruna

Masmavi0 @ozn_srk Sun Raha @Minikimm K Kubkub06 @Burcu2614 Ilayumut sizler nasılsınız sesiniz çıkmıyor bebişler iyidir umarım
Canım günler o kadar yoğun geçiyor ki anlayamıyorum. Çok şükür iyiyiz. Bebekleri büyütmeye çalışıyorum. Buradaki sohbeti özlüyorum ama bir fırsat bulup giremiyorum. Çok nadir bir girip bakıyorum o kadar. İki bebek büyütmek gerçekten çok zor. Hep ağlayan uyumayan bir bebek var.
Ayyy evet canım enfeksiyonum vardı çok şükür antibiyotikle geçti. Şimdi uykusuzluk ve yorgunlukla baş etmeye çalışıyorum

Ay canım benim neler yaşatmışlar öyle Rabbim kötü merhametsiz insanların eline düşürmesin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzuma gazda inşallah azalır 4 aylık olmuşlar artık maşallah
Bizde iyiyiz şükür pasamda 6 aylık olacak daha ek gıdaya başlamadık bu ay kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz

Allah kolaylık versin canım 2 bebek zor ama arada ses verin özlüyoruz

Çok şükür canım benim bende yaşadım baya uzun sürdü ama geçti şükür
Allah yardımcınız olsun kuzum bazen düşünüyorum ikiz olsaydı ne yapardık diyr. Ama biraz daha büyüsün oyun çağları gelsin siz daha rahat olursunuz. İkisi birlikte oynar en azından
Bizim için ikisini de kokulu kokulu öp
Arada yazın haberdar edin kendinizden

A

Canım çok şükğr iyi bebişim biraz hafif nezle olmuş okuyorum ama yazamıyorum evden işlerimide başladım yoğunum bu ara bide kızıma mama yedirmeye uğraşıyorum
Geçmiş olsun canım dikkat edin bu ara hastalık çoğaldı havalardan
Bizde iyiyiz çok şükür büyümeye devam

Canım arada girip bakıyorum takipte kalmaya çalışıyorum ama normal hayata tam olarak dönüş yapamadım o kadar çok şey oldu ve olmaya devam ediyorki yetişemiyorum
Gaz,göz yaşı,dramm, kan uyuşmazlığı, kusma,reflü,meme reddi,mama beğenmeme derken buraya kadar geldik çok şükür
Analık çok zor imkanı olan baba olsun
Heleki benim gibi uykucu ve keyfine aşırı düşkün insanlar için
Aşkımız baki canım oğlumla tabiki iyiki geldi hamd olsun
Bende durumların özeti aşağı yukarı böyle işte

Benimkide başkasında çok durmuyor beni görsün zaten illa bana gelecek babada biraz duruyor

3 gün kuralı yapmiyormusun canım
Beni görünce ağlıyor kucağıma alınca durmuyor sorun o.Ben demek meme demek yokta olsa ver diyor.
3 gun kurari yapıyor sayilirim.Duruma göre meyve de sorun olmadı şükür.Corba ilk gün sevdi yedi dün istemedi pek.Amac alerjik denediklarimde olmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…