Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım kabız da değil zorlanmıo çünkü. Yani yapmak için bı çaba göstermiyor. Ben 7 8 gün yapmiyo diye götürdüm.

Canım kabız da değil zorlanmıo çünkü. Yani yapmak için bı çaba göstermiyor. Ben 7 8 gün yapmiyo diye götürdüm.
İkinma kusma oluomu benim ki sabah ikindi sürekli ve kustu ve uyuyamadi huzursuzdu sonra yapınca rahatladı kaç gün yapmaması normal dio doktor sen kullan yine fitil verdiyse kuzum yarım verme ile alismaz bnce

İkinma kusma oluomu benim ki sabah ikindi sürekli ve kustu ve uyuyamadi huzursuzdu sonra yapınca rahatladı kaç gün yapmaması normal dio doktor sen kullan yine fitil verdiyse kuzum yarım verme ile alismaz bnce
Yok cnm bizimki gayet rahat mıçmasamda olur modunda
Doktorda 10 güne kadar normal dedi.
Aynen zaten o da yağ dedi hemen eriyor alışılacak birşey değil dedi. Bakalım 2 hafta kullanıcaz. Belki arada kendi yapar. Sağlık sorunu olmasında ne olursa olsun

Öyle ccanim tüm bebeler iyi sağlıklı olsun bizim ki fena o kaka yapılana kadar bizi mahvedio gaz da da çok çektik ya oğlan çocukları böle dir belki

2.5 ay 4575gr .
Bebelac Gold doktorumuz da iyi dedi. Bizimde mamadan sıkıntımız olmadı. Bende severim de yapacak adam yok . Bebek bı gün süper uyuyo vs düzenli diyorum hop ertesi 3 4 gün başka biri oluyo
Canım ben 3-4 mama değiştirdim sütüm olmadığı için bebelac goldu bebekler seviyor benim kzım son 2-3 haftadır iyi yemiyor göğsüümde az bişey sür var onuda emmiyordu doktora gittik bu ay az aldı baya bende en sonunda şırıngayla vermeye başladım mamayı biborun bazen tutuyır bazen tutmuyor mesela aylık güzel kilo alıyordu bu ay az almış doktor iyi dedi ama genede az bence mama ver toparlanır hemen

Canım benimkide aynı dertti bende hala gaz çekiyorum ama çok şükür bu seferki damla bizde biraz fayda etti bütün bebekler böyle ne kadar yemene dikkat etsende gaz problemi oluyor sabredecez birazcık büyüyene dek ama fitil yarım kullan banada 2 doktor kullanabilirsin dedi hatta bi doktorda gliserin sabun var bebeklere özel fitil gibi boyu onu koyuyorsun sonrasında yapıyor sabun direk çıkıyor

Öyle ccanim tüm bebeler iyi sağlıklı olsun bizim ki fena o kaka yapılana kadar bizi mahvedio gaz da da çok çektik ya oğlan çocukları böle dir belki
Evet erkekler biraz gaz yönünden daha zor maalesef Canım ben galactoga damla kullanıyorum. Maşallah süt güzel arttı. Tek göğüs sağımda da bayağı doluyor. Sabah kalkınca hemen emzirmem ya da sağmam lazım. yoksa çok canım acıyor. Bir de pazar günü çok fazla karışık şeyler yedim pazartesi günü süt maşallah. Maalesef tek olduğum zaman yemek olayını ayarlayamıyorum ev toparlayacağım kız uyanıyor yanına uzanıyorum bakmışım Ben de uyumuşum böyle gidiyo. Bazen annem gelirse yapıp dolaba iki üç günlük koyuyor O bayağı bir kurtarıyor. Zaten eskiden sabun varmış. Onu kullanıyorlarmış. Damla ne kullanıyorsun? Sab mi nurse mi?

Canım maşallah inşallah sütün hep öyle gelir benim sütün 10-11 günden sonra azalmaya başladı sonra sonra hiç yetmedi zatem bir kaç damla geliyordu ben neler yaptım neler yedim içtim emzirme eğitmenine bile gittim sütüm hiç yok ben sab nurse biogai metsil symbx relaktaz hepsini kullandım şimdi maflor kullanıyorum biraz daha iyi geldi diğerleri hiç etki etmedi. Rezene hiçbişeyde içmedi kızım öyle böyle büyüyorlar. Hip mama güzel kilo aldırdı kızıma ama çok gaz yaptı. AC içerikli mama kullanalım dedi doktorum ama onuda sevmedi bebelac golda kullanıyoruz memnunum

Süt işi çok garip. Moralim bozukken çok az. Kafama birşey takmiyorken mutluyken fışkırıyor.
Banyodan sonra biraz artıyor.
Yemek yemezsem halim yoksa az.
Ben suyu bu ara az içiyorum hem hava soğudu canım hiç istemiyor bir de tüp bebek zamanı suya abanmıştık ya o baydı galiba.

Napsak ikinciyi de transfer mi yapsak

Aynen inşallah sütün gelir bu şekilde bence ikinciye acele etmeyelim canım ben kızıma biraz doymak istiyorum

Kızlar grip oldum şiddetli burun akıntısı ve hapşırık ve boğaz ağrısı vardı. Hastaneye gittim parol harici bir şey vermediler emzirdiğim için. Neyse ki atlattım gibi. Fakat bebeklerim den biri şuan hapşırıyor ve ara ara öksürüyor. Ateş hiç yok. Calpol veriyorum ama doktora gitsek miyiz ki

Geçmiş olsun canım. Benim arkadaşım da aynısı. Dün serum vermişler ona. Bebeğine de ilaç yazmışlar.

Geçmiş olsun canım doktora götür de diğer bebişe geçmeden önlemini alırsın. Kendin için de nane limon ıhlamur falan yapabilirsin

Geçmiş olsun canım sen yine götür diğer kuzuya geçmesin burnunu açık tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…