- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.001
Bakayım bugün inşallah kalmıştır
Eşim almış dün sizden gördümBakayım bugün inşallah kalmıştır
Aynen bizimki de iş çıkışı almış çok güzel dimiL
Eşim almış dün sizden gördüm
Kalmıştır büyük ihtimalle canım bak bide sayfa önerisinde bulunmuş muydum ben. Orada da etkinlikler oluyorBakayım bugün inşallah kalmıştır
Kalmamış ablamların burdaki bimde artık eve gidince bizim oraya bakarımKalmıştır büyük ihtimalle canım bak bide sayfa önerisinde bulunmuş muydum ben. Orada da etkinlikler oluyor
Tamam balım yine gelirse haberim olursa haber veririm inşallahKalmamış ablamların burdaki bimde artık eve gidince bizim oraya bakarım
Kızlar yarın oyun halı si alicam hangisi kullanışlı nasi bişe almalıyım kullanan varmi
Olabilir ama benim ki hep kusuyordu reflü dedi doktor gaviscon infant kullanıyoruz gunde bir kere mamaya karıştırıyorum 1 ay kullan gel dedi iki hafta oldu ama yok haftaya yine randevu aldım bakalım bu sefer ne diyecek.Yedigi midesinde hiç kalmıyor abartısız 5-6 kere üstunu değiştiriyorumHangi ilaçtı canım seninki
Ya bide şu atak döneminden geçtik ya sürekli emmek istedi onunda etkisi var galiba
Çok teşekkürler canım. Evet evet götürdük cuma günü hemen. Grip olmuş yavrucuğum ya. Ama ateş falan yok şükür ilaç verdi çok şükür iyi.Canım geçmiş olsun doktora götürmende fayda var en azından diğer yavruna geçmesini engellersin sende dikkat et kendine ne kadar çok korusakta hasta oldumu oluyor malesef
Çok teşekkürler canım. Evet götürdük. Burun fena tıkalı. Sprey verdi ama yok açılmıyor valla. Serum fizyolojik ile bende temizliyorum ama tıkalı burun valla. Çok şükür hapşırık ökrürük geçti ama.Geçmiş olsun canım sen yine götür diğer kuzuya geçmesin burnunu açık tut
Çok teşekkürler canım. Götürdük hemen ya başında gidelim dedim. Grip olmuş kuzu. Tabi benden geçti. Şimdi iyi çok şükür. Ateş falan yoktu şükür. Burun fena tıkalı ama. Bende bol vol nane limon içtim sürekli pastil parol falan şuan çok şükür iyiyim.Geçmiş olsun canım doktora götür de diğer bebişe geçmeden önlemini alırsın. Kendin için de nane limon ıhlamur falan yapabilirsin
Çok teşekkürler canım. Ben şuan iyiyim canım çok şükür. Bebeğinde iyi şükür. Ayy uzak olsun hastalık bizlerden evlatlarımız dan. İşte ne kadar dikkat etsem de olacağı varmışGeçmiş olsun canım. Benim arkadaşım da aynısı. Dün serum vermişler ona. Bebeğine de ilaç yazmışlar.
Burnu için şu şırınga yöntemini denedin mi canım baya balgam attırıyor. Tabi ben korktuğum için tam yapamıyorum bazen çıkmıyor balgamÇok teşekkürler canım. Götürdük hemen ya başında gidelim dedim. Grip olmuş kuzu. Tabi benden geçti. Şimdi iyi çok şükür. Ateş falan yoktu şükür. Burun fena tıkalı ama. Bende bol vol nane limon içtim sürekli pastil parol falan şuan çok şükür iyiyim.
Kıyamam yaOlabilir ama benim ki hep kusuyordu reflü dedi doktor gaviscon infant kullanıyoruz gunde bir kere mamaya karıştırıyorum 1 ay kullan gel dedi iki hafta oldu ama yok haftaya yine randevu aldım bakalım bu sefer ne diyecek.Yedigi midesinde hiç kalmıyor abartısız 5-6 kere üstunu değiştiriyorum
Yarın alayım diorum kullanışlı oluomh kuzum oyalaniomu tabi daha uygun bişe bakarım bndeTiny Love Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tiny Love Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimki bundan canım ama sıfırı çok pahalı o yüzden dolaptan aldım
Bizimki fisher Price piyanolu çok seviyor ama biraz pahalı canımKızlar yarın oyun halı si alicam hangisi kullanışlı nasi bişe almalıyım kullanan varmi
Eşim diğerini almasa bende bundan düşünüyordumTiny Love Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tiny Love Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimki bundan canım ama sıfırı çok pahalı o yüzden dolaptan aldım