Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sana aktüel i kaçırtan hayat bize neler yapmazzzz

Bime değilde ablamların buradaki 101 e gittim 4 tane kitap aldım okurum dikkatini çekti oğlusun
Aynen canım onu da dedi arkadaş da gidemedim
Bu arada profilimde dini içerikli masal kitabı sordum Merve gülcemal, özkan öze ve Zehra karcı nın kitaplarını önerdiler eğer ilgilenmek isterseniz. Ya da tavsiye edebileceğiniz kitap varsa önerilere açığım. Seviyor danalar masal dinlemeyi

Sağol kuzum bakayım onlara bende dini kitaplardan istiyorum araştıramadım

Kızlar nasılsınız hepinizi bebelerinizle beraber öpüyorum
Canlar birşey soracağım sizin bebeler hiç köpüklü dışkı yaptımı?
Benimki az önce öyle yaptı çok korktum doktorumuza yazdim önemli birşey değil takip edersin yazdı

Nasıl köpüklü canım. Acaba fazla beraber hızlıca çıktı sıvı kısmı ondan mı köpürdü.
Bu arada iyiyiz canım bizde seni öpüyoruz

Kızlar bugün bimde şekilli hayvan serisi vardı. Çok güzelmiş bayıldım ben. Hem boyama var hem hikaye hem aktivite üçü bir arada almak isteyen varsa yarına kalır büyük ihtimalle

Canım geçmiş olsun doktora götürmende fayda var en azından diğer yavruna geçmesini engellersin sende dikkat et kendine ne kadar çok korusakta hasta oldumu oluyor malesef

Biz iyiyiz canım siz nasılsınız bende sizi öpüyorum
Bizim hiç öyle köpüklü olmadı doktor yazmış takip et canım önemli bisey olsa getir derdi

Çok şükür yememişler kulağımın dibine geliyor yakalamaya çalışıyorum ışıkla bakıyorum yok gitmiş oğlumun şansına ablam normalde sinek olmazdı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…