- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.921
Ben bi kaç gün rahat edicem anneme geldim kahvaltıya burdan da ablama gidicez biraz kalıcam artık emzirmeden emzirmeye bana verirlerHee demek ki arada oluyor off kısa sürer inşallah yine zombi gibi dolaşıyorum etrafta
Her gün yeni bir mod yükleniyor level atliyorlarBı günleri bı günlerini tutmuo kuzum hergun yeni gün bizi beklio
Ayy her saniyesinin tadını çıkarBen bi kaç gün rahat edicem anneme geldim kahvaltıya burdan da ablama gidicez biraz kalıcam artık emzirmeden emzirmeye bana verirler
Öyle yapıyorum ama dönüp dolaşıp yine bana geliyor oğluşAyy her saniyesinin tadını çıkar
Bnde de ole oluoÖyle yapıyorum ama dönüp dolaşıp yine bana geliyor oğluş
Allah yardımcınız olsun kuzum şu bir kaç gündür bende öyleyimSelam kızlar ara ara girip okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor.Bizim gündüz uykuları nerdeyse hiç yok sadece meme de kestirmeler düzelecek diye beklerken geceler de eskiyen göre bozuldu.Sanirim dişler Co ok kaşınıyor salya aldı başını gidiyor herşeyi ağzına sokuyor.Uyku diye ağlayıp uyumayan çocuk doğurmuşum
Ee bizde zamanında az atmadık anneyeÖyle yapıyorum ama dönüp dolaşıp yine bana geliyor oğluş
Uyuyo mu herkes acep
Yıkılmadım ayaktayım
Bebemle baş başayımm
Uykuya, tatlı rüyalara
Yenilmedim buradayımmmm
Ehey Ehey eheyyy
Tey Tey teyyy
Niden artık kimse yazmıyor
Kimyonsu kimyonsuluktan çıktı@Kimyonsu çok güldüm sana