Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar yarın şoka etkinlik kitapları geliyor küçük kitaplar. Almak isteyen olursa 🥰
Bide bime mama sandalyesi gelince beni dürtün gı😅😅 eskisi gibi çok takip edemiyorum aktüelleri geçen gelmiş güzel bir mama sandalyesi kaçırdım🥺
Sana aktüel i kaçırtan hayat bize neler yapmazzzz 😂😂😂😂

Bime değilde ablamların buradaki 101 e gittim 4 tane kitap aldım okurum dikkatini çekti oğlusun
Aynen canım onu da dedi arkadaş da gidemedim
Bu arada profilimde dini içerikli masal kitabı sordum Merve gülcemal, özkan öze ve Zehra karcı nın kitaplarını önerdiler eğer ilgilenmek isterseniz. Ya da tavsiye edebileceğiniz kitap varsa önerilere açığım. Seviyor danalar masal dinlemeyi 🥰🥰

Aynen canım onu da dedi arkadaş da gidemedim
Bu arada profilimde dini içerikli masal kitabı sordum Merve gülcemal, özkan öze ve Zehra karcı nın kitaplarını önerdiler eğer ilgilenmek isterseniz. Ya da tavsiye edebileceğiniz kitap varsa önerilere açığım. Seviyor danalar masal dinlemeyi 🥰🥰
Sağol kuzum bakayım onlara bende dini kitaplardan istiyorum araştıramadım

Kızlar nasılsınız ♥️ hepinizi bebelerinizle beraber öpüyorum 😘
Canlar birşey soracağım sizin bebeler hiç köpüklü dışkı yaptımı?🤔☹️
Benimki az önce öyle yaptı çok korktum🙄😒😔 doktorumuza yazdim önemli birşey değil takip edersin yazdı 😔

Benimki az önce öyle yaptı çok korktum🙄😒😔 doktorumuza yazdim önemli birşey değil takip edersin yazdı 😔
Nasıl köpüklü canım. Acaba fazla beraber hızlıca çıktı sıvı kısmı ondan mı köpürdü.
Bu arada iyiyiz canım bizde seni öpüyoruz 🥰🥰

Ahh şarjım az 🥺🥺🥺
💩U yedik 😅
Neyse sesim çıkmazsa bilinn ki modum şudur
tired-lazy.gif

Kızlar bugün bimde şekilli hayvan serisi vardı. Çok güzelmiş bayıldım ben. Hem boyama var hem hikaye hem aktivite üçü bir arada 🤩🤩 almak isteyen varsa yarına kalır büyük ihtimalle 🥰

Kızlar grip oldum 😒 şiddetli burun akıntısı ve hapşırık ve boğaz ağrısı vardı. Hastaneye gittim parol harici bir şey vermediler emzirdiğim için. Neyse ki atlattım gibi. Fakat bebeklerim den biri şuan hapşırıyor ve ara ara öksürüyor. Ateş hiç yok. Calpol veriyorum ama doktora gitsek miyiz ki
Canım geçmiş olsun doktora götürmende fayda var en azından diğer yavruna geçmesini engellersin sende dikkat et kendine ne kadar çok korusakta hasta oldumu oluyor malesef

Biz iyiyiz canım siz nasılsınız bende sizi öpüyorum 🥰🥰
Bizim hiç öyle köpüklü olmadı doktor yazmış takip et canım önemli bisey olsa getir derdi

Çok şükür yememişler kulağımın dibine geliyor yakalamaya çalışıyorum ışıkla bakıyorum yok gitmiş oğlumun şansına ablam normalde sinek olmazdı diyor :KK64:

X