- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.941
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım bütün gece gaz kaka oldu smdi kakamatige koydum yaptı şükürGünaydın in n n n
Herkes iyi mi
Bebeler nasıl
Gazlar lar atıldı mı
O ne kızGünaydın canım bütün gece gaz kaka oldu smdi kakamatige koydum yaptı şükür
Titreşim li ana kucağı artık tescilli kakamatik saat 4 ten beri pirtyapio kivranio anakucagi nda yapioO ne kız
Biz dün Dr a gittik. Sonunda dü,gün içime sinen deri bulduk. 2 günde bı yarım fitil dedi . Oyke alışır filan diye birşey yok dedi. Rota aşısını da ay sonunda olacağız.Titreşim li ana kucağı artık tescilli kakamatik saat 4 ten beri pirtyapio kivranio anakucagi nda yapio
Alismax kuzum metabolizma alışır bide sende yinede wcye cikcak seler yemeyr çalış bamya yediğimde kaç kere yapio fark oluo yani biz birincisini olduk rotanın ay sonu bı özel asi daha dedi kuzum menenjit sanirimBiz dün Dr a gittik. Sonunda dü,gün içime sinen deri bulduk. 2 günde bı yarım fitil dedi . Oyke alışır filan diye birşey yok dedi. Rota aşısını da ay sonunda olacağız.
İlla bir su olacak uykusuzluğa alıştı artık bünyemizKimyonsu kimyonsuluktan çıktı yeni adım uykusuzsu
Atak işe yaramış hadi yine iyisinAy bişe anlatcam gülün azcik kv misafir getrckti bnde şuanda istemiodum pzt getrckti bugün bı saatoglen geldi gördü pabucsz kaçtı gündüz de durdu cocum atak haftsndyz ya fena lsrdyz yok çocuk durmuo ben kendime cagiraym dedi atak haftası ise yaradı
O gidince bende aferin oğluma dedim ne güzel şov yaptın bide anlamış gibi oglus guluo yicem artık hadi gelin yada şu gelmek istio demez gördü çünkü cocumuAtak işe yaramış hadi yine iyisin
Bamyayı hiç sevmem. Bakalım artık ay sonunda kontrolde belki olacak. Mamaya da başladık kilo az olduğu için.Alismax kuzum metabolizma alışır bide sende yinede wcye cikcak seler yemeyr çalış bamya yediğimde kaç kere yapio fark oluo yani biz birincisini olduk rotanın ay sonu bı özel asi daha dedi kuzum menenjit sanirim
Mama yi deistirsen bazı mamalar yapiomus kaç kg aldı kuzum ben sebze delisiyim ondan sana da sürekli sebze meyve oneriom cocumda bana benzer inşallah babası da hiç sevmezBamyayı hiç sevmem. Bakalım artık ay sonunda kontrolde belki olacak. Mamaya da başladık kilo az olduğu için.
Aynen ya emzirip veriyorum yarım saat sonra mızmızlanıyor hemen al annesi acıktı diyorlar 4 yaşındaki yeğenim bile deydeee bu emmek istiyor diyorBnde de ole oluoacıkmış annesi
Besiginde yatsın daha iyi valla yanında yatırma zor oluyorYahu bebemi yanıma alayım da fazla uyusun diyorum aksine daha erken uyanıuo beşiğini istiyor benle yatmak istemiyor sevmüyü mü beni
2.5 ay 4575gr .Mama yi deistirsen bazı mamalar yapiomus kaç kg aldı kuzum ben sebze delisiyim ondan sana da sürekli sebze meyve oneriom cocumda bana benzer inşallah babası da hiç sevmez
Kilosu iyi yavrumun ayda aldığı kilo kac Gr ki doktor mama dedi.sorma bnde aynıyım bnce herkeste aynı annem geldi bı kaç günlük yemek yaptım eşim evdeykende yapiom sonrası öle uyduruk seler bnm de bugün uyudu dün hiç uyumadı belli olmuo ki2.5 ay 4575gr .
Bebelac Gold doktorumuz da iyi dedi. Bizimde mamadan sıkıntımız olmadı. Bende severim de yapacak adam yok . Bebek bı gün süper uyuyo vs düzenli diyorum hop ertesi 3 4 gün başka biri oluyo
Bende yanıma aliorum fena alıştıBesiginde yatsın daha iyi valla yanında yatırma zor oluyor
1 ayda 1 kilo almasi gerekiyor en az 800 Gr. Şuan 5100 filan olması gerekiyordu. Sağlığı iyi ama hasta vs oldugunda vücudunun savaşabilmesi için ayına uygun kiloda olmalı dedi. Ki bence de doğru. Ever sağlıklı ama en ufsk hastalıkta da direncsiz olmasını istemem zaten kış geliyor 2 gün soğuk oldu nevrim döndü üşümesin hasta olmasın diye.Kilosu iyi yavrumun ayda aldığı kilo kac Gr ki doktor mama dedi.sorma bnde aynıyım bnce herkeste aynı annem geldi bı kaç günlük yemek yaptım eşim evdeykende yapiom sonrası öle uyduruk seler bnm de bugün uyudu dün hiç uyumadı belli olmuo ki
Kuzum bnce güzel almış bu ay1250 almisiz 750 olsa yeter dedi mama vermessende olur bnce sadece sutlede kabız olmusmuydu.bn biliosun ateş çıktı die iki gün oldu klimayı kapatali 24 saat açıktı smdide evde atletle duruoz İzmir'de serin aksamlari ama alıştı bizim gibi onlarda bölgede bağışıklık kazanırlar ben ilk günü giydirdim die 40 ateş çıktı hastanelik olmuştuk ya ondan1 ayda 1 kilo almasi gerekiyor en az 800 Gr. Şuan 5100 filan olması gerekiyordu. Sağlığı iyi ama hasta vs oldugunda vücudunun savaşabilmesi için ayına uygun kiloda olmalı dedi. Ki bence de doğru. Ever sağlıklı ama en ufsk hastalıkta da direncsiz olmasını istemem zaten kış geliyor 2 gün soğuk oldu nevrim döndü üşümesin hasta olmasın diye.