Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Biz dün Dr a gittik. Sonunda dü,gün içime sinen deri bulduk. 2 günde bı yarım fitil dedi . Oyke alışır filan diye birşey yok dedi. Rota aşısını da ay sonunda olacağız.
Alismax kuzum metabolizma alışır bide sende yinede wcye cikcak seler yemeyr çalış bamya yediğimde kaç kere yapio fark oluo yani biz birincisini olduk rotanın ay sonu bı özel asi daha dedi kuzum menenjit sanirim

Atak işe yaramış hadi yine iyisin

Alismax kuzum metabolizma alışır bide sende yinede wcye cikcak seler yemeyr çalış bamya yediğimde kaç kere yapio fark oluo yani biz birincisini olduk rotanın ay sonu bı özel asi daha dedi kuzum menenjit sanirim
Bamyayı hiç sevmem. Bakalım artık ay sonunda kontrolde belki olacak. Mamaya da başladık kilo az olduğu için.

Bamyayı hiç sevmem. Bakalım artık ay sonunda kontrolde belki olacak. Mamaya da başladık kilo az olduğu için.
Mama yi deistirsen bazı mamalar yapiomus kaç kg aldı kuzum ben sebze delisiyim ondan sana da sürekli sebze meyve oneriom cocumda bana benzer inşallah babası da hiç sevmez

Mama yi deistirsen bazı mamalar yapiomus kaç kg aldı kuzum ben sebze delisiyim ondan sana da sürekli sebze meyve oneriom cocumda bana benzer inşallah babası da hiç sevmez
2.5 ay 4575gr .
Bebelac Gold doktorumuz da iyi dedi. Bizimde mamadan sıkıntımız olmadı. Bende severim de yapacak adam yok . Bebek bı gün süper uyuyo vs düzenli diyorum hop ertesi 3 4 gün başka biri oluyo

2.5 ay 4575gr .
Bebelac Gold doktorumuz da iyi dedi. Bizimde mamadan sıkıntımız olmadı. Bende severim de yapacak adam yok . Bebek bı gün süper uyuyo vs düzenli diyorum hop ertesi 3 4 gün başka biri oluyo
Kilosu iyi yavrumun ayda aldığı kilo kac Gr ki doktor mama dedi.sorma bnde aynıyım bnce herkeste aynı annem geldi bı kaç günlük yemek yaptım eşim evdeykende yapiom sonrası öle uyduruk seler bnm de bugün uyudu dün hiç uyumadı belli olmuo ki

1 ayda 1 kilo almasi gerekiyor en az 800 Gr. Şuan 5100 filan olması gerekiyordu. Sağlığı iyi ama hasta vs oldugunda vücudunun savaşabilmesi için ayına uygun kiloda olmalı dedi. Ki bence de doğru. Ever sağlıklı ama en ufsk hastalıkta da direncsiz olmasını istemem zaten kış geliyor 2 gün soğuk oldu nevrim döndü üşümesin hasta olmasın diye.

Kuzum bnce güzel almış bu ay1250 almisiz 750 olsa yeter dedi mama vermessende olur bnce sadece sutlede kabız olmusmuydu.bn biliosun ateş çıktı die iki gün oldu klimayı kapatali 24 saat açıktı smdide evde atletle duruoz İzmir'de serin aksamlari ama alıştı bizim gibi onlarda bölgede bağışıklık kazanırlar ben ilk günü giydirdim die 40 ateş çıktı hastanelik olmuştuk ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…