Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ahh içimde hissettim acını
Allahm sabırlar versin o cennet kuşu cennetin kapısında sizi bekliyor olacak

Allah rahmet eylesin ah yavrum
Rabbim sana sabır dayanma gücü versin gerçekten çok zor

Günaydın kızlar hayırlı hafta sonları
1 sene önce tamda bugün opu günümdü duygusallık zirvede bende çok şükür Rabbime isteyen herkese nasip etsin

Allahım rahmet eğlesin o bir melek. Öbür dünyada seni bekleyen bir melek. Acıları dinmiş Allahım onu yanına almış.
Acını yaşattığım için kusura bakma gerçekten. İnsan anne olunca çok daha farklı bakıyormuş herşeye. İçim yandı

Önemli değil canım unutulmuyor zaten aliyorsun sadece.Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin hepimizin kini hayirli evlat olsun inşallah

Selam kızlar nasılsınız yazamadım magninin bebegine üzüldüm bütün gün aklımdaydı dua ettim inşallah sağlığına kavuşur hayırlısı ile minik melek
Bende yarın sabah oğlumu nefrolojiden randevu aldım oraya goturucem inşallah bir sıkıntı çıkmaz kaç gündür aklım orda hayırlı sonuçlar alırım inşallah minik kuzularımızı Rabbim korusun

Hayırlı güzel sonuçlar al inşallah
Ne oldu magninin bebeğine kaçırmışım

İnşallah canım Rabbim şifalar versin inşallah
Sende hayırlı güzel haberler ile gel

Hayırlı güzel sonuçlar al inşallah
Ne oldu magninin bebeğine kaçırmışım

İnşallah canım Rabbim şifalar versin inşallah
Sende hayırlı güzel haberler ile gel
Amin teyzeleri idrar tahlili verdik sonuç beklıyoruz çok şükür ultrasonları için doktor sıkıntı yok dedi böbrekleri iyi durumda maşallah kumda 2 mm altı olduğu için sıkıntı değil su iciricem 3mm üstü olsa solisyon veriyorlarmış korkulucak bisey yok dedi takip edilecek içim çok rahatladı yoğun bakımda yattığı için orda verilen ilaçlardan kaynaklı olabiliyor dedi tahlilimizde temiz çıkar inşallah Rabbim dermansız dert vermesin

Günaydın güzel haftalar kızlar

Benim başım olayıyla dertte ya.
Doktorlar 10 güne kadar hiç diyor.
Gaz sorunu nadir oluyo. Gaz çıkarma normal.
İdrar önemli diyorlar o maşallah 2 saatte bez ağırlaşıyor.
Ama kakasını 5.6. gün e gelince ben huzursuz oluyorum. Eşim yarım fitil yapıyor. Yarım saat sonra bez doluyor. Bu döngüyü anlayamadım. Hep fitille mi gidecek ne Zaman normale dönecek. Bebeğe zarar verir mi Doktora götürsem yine 10 gün normal diyecek.

Bi dk canım ben sana bi pozisyon atcam Altan üstten gazını falan rahat atıyor kaka da yapıyor benimki. Gaz sıkışması olunca öyle tutuyorum

Oh oh maşallah paşama çok sevindim canım Rabbim korusun esirgesin evlatlarımızı inşallah su ile atar kendiliğinden düşer annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…