Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Baktım canım ama o kayışı ile ilgili birşeymiş. Bende titreşim ile ilgili mi bir sorun acaba dedim.
Valla canım benim kızların biri seviyor. Mama yiyip sakinleşince ağzına emzik verip yaptırıyorum çok da güzel uyuyor orada.
Çok iyi canım senin için büyük kolaylık bnmki hiç uzun oturmadı herşeyden çabuk skilio 🤭🤭

Benim bugün biraz canım sıkıldı ultrasonlarımız vardı ayrıca kan sonucu için gittik kanımız yine düşük damla sayımız arttı 2 ay sonra tekrar kan verip bakılacak eğer yine düşükse hematolojiye gidicem boyun ultrasonu iyi çok şükür böbrek istemişti tekrar bu 3. İlk ikisinde sıkıntı yoktu bunda sol böbrekde kum görüldü takip edilecek çocuk nefrolojiden randevu alıcam inşallah taşa çevirmez doktorumuz bu özel durumdan dolayı suya başlattı inşallah suyla akıp gider bisey kalmaz canım sıkıldı kafam o kadar gittiki neden olur diye soramadım bile
Canim çok geçmiş olsun çok şaşırdım böbrekte kum görüldüğüne demek bebeklerde de oluyormuş

İki günlük antibiyotik verdiler o kadar geçti hemen.
Allah razı olsun canım hasta doğmuştu 7 aylıktı kaybettiğimizde o açıdan tüp bebek yaptırdık yine hasta olmasın diye
Allah rahmet eğlesin canım. Çok üzüldüm. Niçin vefat etti ki? Acını tekrar yaşatmak istemem ama çok üzüldüm gerçekten. Canım benim günahsız masumum. Allahım sana sabırlar vermiş.

Allah rahmet eğlesin canım. Çok üzüldüm. Niçin vefat etti ki? Acını tekrar yaşatmak istemem ama çok üzüldüm gerçekten. Canım benim günahsız masumum. Allahım sana sabırlar vermiş.
Allah razı olsun canım.Halk arasında kelebek tıpta epidermis bulloza olarak geçen bir hastalık ile doğdu (vücudunda derileri su topluyor sonra patlıyor ve derisi soyiluyor kanıyordu )Anne karnında belli olmuyor doğunca öğrendik biz de Allah'ım.dusmanina vermesin cok kötü bir hastalık bebeğinizin derisi soyiluyor kanıyor ellerinde temizliyor pansuman yapıyorsun acısını azaltmaya çalışıyorsun.3 ay hastane beraber kaldık sonra taburcu olduk 6 ayı yeni doldirmustu yine hastanelik orda yoğun bakıma girdi ordan uçakla başka hastaneye sevk edildi 17 gün de orda yoğun bakımda kaldı daha fazla dayanamadı minik bedeni veda etti bize.Tek tesellimiz acıları dindi şimdi mutlu

X