Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Screenshot_20220829_161726.jpg

Böyle canım ama hani üstte görünen eli varua ben onu biraz karnına doğru koyuyorum işte ayarlarsın zaten. Elimin sıcaklığı ile ve biraz tuvalet pozisyonu gibi durduğu için belirli bir süre sonra gazını atıyor ama çok sıkıştıysa işte bi atmıştım zıplama vardu ya onu yapıyorum izin verirse masaj yapıyorum öyle işte inşallah işe yarar

Eki Görüntüle 3121293

Böyle canım ama hani üstte görünen eli varua ben onu biraz karnına doğru koyuyorum işte ayarlarsın zaten. Elimin sıcaklığı ile ve biraz tuvalet pozisyonu gibi durduğu için belirli bir süre sonra gazını atıyor ama çok sıkıştıysa işte bi atmıştım zıplama vardu ya onu yapıyorum izin verirse masaj yapıyorum öyle işte inşallah işe yarar
Aman kız etiket yapmayı unutmuşum EzgininAnnesi EzgininAnnesi 😅

Bi dk canım ben sana bi pozisyon atcam Altan üstten gazını falan rahat atıyor kaka da yapıyor benimki. Gaz sıkışması olunca öyle tutuyorum
Canım gaz sıkışması olmuyo ki 😔
Gazı rahat çıkarıyor bakayım yine de.

Eki Görüntüle 3121293

Deneyeceğim canım. Sağol.
inşallah işe yarar.

Canım gaz sıkışması olmuyo ki 😔
Gazı rahat çıkarıyor bakayım yine de.

Deneyeceğim canım. Sağol.
inşallah işe yarar.
Bende oluyor ondan dedim bu pozisyonda açılıyor ve kakayı da yapıyor. Önce sen şu zıplama şeysini yap sonra bu pozisyonda tut bakalım dediğim gibi elin karnının üzerinde dursun. Hafif saat yönünde dairesel hareketler de yapabilirsin bağırsakları çalışsın

Nefes0858 Nefes0858 canım söz vermiştim menenjiti sorarsam Döncem diye. Sordum bugün
Diyor ki eğer çok kalabalık ortamlara girmiyorsanız çok misafiriniz gelip gitmiyorsa bir yaştan sonra da yapanilirsiniz dedi.
O menenjitin hücresini söyledi işte normalde sağlık ocağının yaptığı karma aşıda da var dedi ama bir kaç varyantı varmış sanırım diğerlerini devlet ödemiyor dedi. O virüs de bulaşınca ciddi sıkıntılar oluyor dedi.
Öyle işte

Günaydın güzel haftalar kızlar 🥰

Benim başım 💩 olayıyla dertte ya.
Doktorlar 10 güne kadar hiç diyor.
Gaz sorunu nadir oluyo. Gaz çıkarma normal.
İdrar önemli diyorlar o maşallah 2 saatte bez ağırlaşıyor.
Ama kakasını 5.6. gün e gelince ben huzursuz oluyorum. Eşim yarım fitil yapıyor. Yarım saat sonra bez doluyor. Bu döngüyü anlayamadım. Hep fitille mi gidecek😔 ne Zaman normale dönecek. Bebeğe zarar verir mi 😔 Doktora götürsem yine 10 gün normal diyecek.
Bizim de durum benzer 5.gun fitil atıyorum yapıyor huzursuz oluyor çünkü.
Düzelir böyle gitmez merak etme en fazla 6 aya kadar

Nefes0858 Nefes0858 canım söz vermiştim menenjiti sorarsam Döncem diye. Sordum bugün
Diyor ki eğer çok kalabalık ortamlara girmiyorsanız çok misafiriniz gelip gitmiyorsa bir yaştan sonra da yapanilirsiniz dedi.
O menenjitin hücresini söyledi işte normalde sağlık ocağının yaptığı karma aşıda da var dedi ama bir kaç varyantı varmış sanırım diğerlerini devlet ödemiyor dedi. O virüs de bulaşınca ciddi sıkıntılar oluyor dedi.
Öyle işte
Tamam canım sağol bende götürücem bakalım bizim doktor ne diyecek yazarım bende

Teyzleri çok şükür bundan da hayırlısı ile geçtik idrarda temiz çıktı 2 ay sonra tekrar ultrasonla kontrol edecek su icir dedi her emzirme sonrası ben hayatın bebek suyunu almıştım onada olur dedi Allahıma şükürler olsun içim rahatladı 🤲🥰
Hadi gözün aydın canım çok şükür için rahatlamıştır 🤗🥰

Teyzeleri çok şükür bundan da hayırlısı ile geçtik idrarda temiz çıktı 2 ay sonra tekrar ultrasonla kontrol edecek su icir dedi her emzirme sonrası ben hayatın bebek suyunu almıştım onada olur dedi Allahıma şükürler olsun içim rahatladı 🤲🥰
Hadi gözün aydın canım çok sevindim çok şükür bunuda atlattin 🤲

Teyzeleri çok şükür bundan da hayırlısı ile geçtik idrarda temiz çıktı 2 ay sonra tekrar ultrasonla kontrol edecek su icir dedi her emzirme sonrası ben hayatın bebek suyunu almıştım onada olur dedi Allahıma şükürler olsun içim rahatladı 🤲🥰
Gözün aydın canım çok şükür 🥰

Deneyelim bakalım. Biz icemiyoz çocuğa nasıl vercez yazık. Aren d vitamin de yağ hergun veriyoz 😔😔
Ben bir iki kere denedim çok tiksindi midesini bualndirdi.Emzirme öncesi verip hemen arkasından meme yada mama sekl8nde olunca ağzı temzileniyir yoksa icemiyor haklı olarak

X