- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.621
Hemen yaptır canım. 3 doz un ilkini oldu geçen hafta işte benim minikler.Bugün tekrar kendi doktoru ile menenjit aşısı için konuştum ne kadar erken o kadar koruyuculuğu artıyor dedi hemen randevu alıp özele git dedi erken başlandığı için doz sayısı fazla merak etme sıkıntı olmaz dedi
Çok geçmiş olsun canım sıkma canını Allah beterinden korusun. Geçer gider inşallah.Benim bugün biraz canım sıkıldı ultrasonlarımız vardı ayrıca kan sonucu için gittik kanımız yine düşük damla sayımız arttı 2 ay sonra tekrar kan verip bakılacak eğer yine düşükse hematolojiye gidicem boyun ultrasonu iyi çok şükür böbrek istemişti tekrar bu 3. İlk ikisinde sıkıntı yoktu bunda sol böbrekde kum görüldü takip edilecek çocuk nefrolojiden randevu alıcam inşallah taşa çevirmez doktorumuz bu özel durumdan dolayı suya başlattı inşallah suyla akıp gider bisey kalmaz canım sıkıldı kafam o kadar gittiki neden olur diye soramadım bile
Canım benim doğum yaptığım hastanede verme dedi doktor.Kızlar aranızda bebislere su veren varmıydı kendi içtiğiniz suyumu kaynatıp veriyorsunuz yoksa bebek suyumu
Kız ben çok kullanıyorum titreşimli ana kucağını. Ne oldu kiiiGörmüştüm kuzum o haberi benim ki bundan deil ama çok durmuo oglus
Gecmis olsunnkuzm toparlarsiniz skma canini Allah güzel haberler almayı nasip etsin su ben vermeye çalıştım içmedi içme suyunu kaynattim kuzumBenim bugün biraz canım sıkıldı ultrasonlarımız vardı ayrıca kan sonucu için gittik kanımız yine düşük damla sayımız arttı 2 ay sonra tekrar kan verip bakılacak eğer yine düşükse hematolojiye gidicem boyun ultrasonu iyi çok şükür böbrek istemişti tekrar bu 3. İlk ikisinde sıkıntı yoktu bunda sol böbrekde kum görüldü takip edilecek çocuk nefrolojiden randevu alıcam inşallah taşa çevirmez doktorumuz bu özel durumdan dolayı suya başlattı inşallah suyla akıp gider bisey kalmaz canım sıkıldı kafam o kadar gittiki neden olur diye soramadım bile
Haberin linki ni attı bak kuzum bı markanın ana kucağı.sen nasi alistirdin benimki çabuk skilioKız ben çok kullanıyorum titreşimli ana kucağını. Ne oldu kiiisaatlerce uyuyor benimkiler onda
Ben veriyorum kendi suyumuzdan kaynatıpKızlar aranızda bebislere su veren varmıydı kendi içtiğiniz suyumu kaynatıp veriyorsunuz yoksa bebek suyumu
Ne kadar üzme takma geçer destekte insanın elinde olmuyor ama gerçekten geçiyor benim ölen kızımda vardı kum sonra geçti temizlendi kalmadı sizinki de öyle olur inşallah gönlünü ferah tutmaya çalışBenim bugün biraz canım sıkıldı ultrasonlarımız vardı ayrıca kan sonucu için gittik kanımız yine düşük damla sayımız arttı 2 ay sonra tekrar kan verip bakılacak eğer yine düşükse hematolojiye gidicem boyun ultrasonu iyi çok şükür böbrek istemişti tekrar bu 3. İlk ikisinde sıkıntı yoktu bunda sol böbrekde kum görüldü takip edilecek çocuk nefrolojiden randevu alıcam inşallah taşa çevirmez doktorumuz bu özel durumdan dolayı suya başlattı inşallah suyla akıp gider bisey kalmaz canım sıkıldı kafam o kadar gittiki neden olur diye soramadım bile
Vayy be bayağı iyiye almışsın eşime diyim de bi araştırsın bakalım
Ah minnoşum iç dünyasında ne yaşıyor kim bilir. Zalım dünya da bebekken başlıyor çileler ya
Göğsüne dikkat et canım memeyi boşaltsın. Benim mastitler hep o krizlerin sonunda oluyor
Baktım canım ama o kayışı ile ilgili birşeymiş. Bende titreşim ile ilgili mi bir sorun acaba dedim.Haberin linki ni attı bak kuzum bı markanın ana kucağı.sen nasi alistirdin benimki çabuk skilio
Size 3 dozmu dedi doktorunuzHemen yaptır canım. 3 doz un ilkini oldu geçen hafta işte benim minikler.
Amin inşallah canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım sıkma canını Allah beterinden korusun. Geçer gider inşallah.
Bugün bizde başladık suya kendi içtiğimiz suyu kaynatıp soğutup veriyorum canım yarın bebek suyu alıcam bendeCanım benim doğum yaptığım hastanede verme dedi doktor.
Sonra kendimize başka bir hastane de çozuk doktoru edindik. O da ver dedi.
Ben kaynatıp ılıklaştırdığım sudan veriyorum artık. Günde 3 kez falan biberonla çektiriyorum. Ama bebek suyu almanı tavsiye ederim. Ph değerleri daha uygun bebekler için. Bende alacağım.
Amin İnşallah canım teşekkür ederim benimki sevdi maşallah çok şükür içiyor 3 kere verdim çay kaşığı ileGecmis olsunnkuzm toparlarsiniz skma canini Allah güzel haberler almayı nasip etsin su ben vermeye çalıştım içmedi içme suyunu kaynattim kuzum
Tamam canım sağolBen veriyorum kendi suyumuzdan kaynatıp
İnşallah canım bu süreçte hayırlısı ile geçerNe kadar üzme takma geçer destekte insanın elinde olmuyor ama gerçekten geçiyor benim ölen kızımda vardı kum sonra geçti temizlendi kalmadı sizinki de öyle olur inşallah gönlünü ferah tutmaya çalış
Canım benim geçmiş olsun.. İnşallah su ile kendiliğinden atar canım. Paşam neleri atlattı oda geçecek inşallah annesiAmin İnşallah canım teşekkür ederim benimki sevdi maşallah çok şükür içiyor 3 kere verdim çay kaşığı ile
İki günlük antibiyotik verdiler o kadar geçti hemen.Tamam canım sağol
İnşallah canım bu süreçte hayırlısı ile geçertedavi ilemi geçmişti
Allah rahmet eylesin başın sağ olsun kızının vefat ettiğini bilmiyordum canım
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah su şifa olur Rabbim daha büyük dert vermesinCanım benim geçmiş olsun.. İnşallah su ile kendiliğinden atar canım. Paşam neleri atlattı oda geçecek inşallah annesi
Rabbim cennetinde kavuştursun siziİki günlük antibiyotik verdiler o kadar geçti hemen.
Allah razı olsun canım hasta doğmuştu 7 aylıktı kaybettiğimizde o açıdan tüp bebek yaptırdık yine hasta olmasın diye
Cok saol cnmGeçmiş olsun canım inşallah olmaz kuzu Rabbim şifa versin inşallah