- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.641
İyi maşallah canım bende götürecem göz muayenesine inşallahAllah'a şükür sabah az ateş oldu. Calpol verdim uyudu. Akşam da uyumadan calpol verdim uyudu güzelce. Bugün de şansımıza hava serin.
Göz muaynesine götürdüm onu da yaptık bitti çok şükür
Amin canım Allah razı olsun,,,Rabbim cennetinde kavuştursun sizi
Canım o her zman denk gelmiyor bende öyle aldığım oluyor 134 lüsünü 170 tlye aldım yeni toptancıdan en azından uygun oluyor böylede
Çok iyi canım senin için büyük kolaylık bnmki hiç uzun oturmadı herşeyden çabuk skilioBaktım canım ama o kayışı ile ilgili birşeymiş. Bende titreşim ile ilgili mi bir sorun acaba dedim.
Valla canım benim kızların biri seviyor. Mama yiyip sakinleşince ağzına emzik verip yaptırıyorum çok da güzel uyuyor orada.
Canim çok geçmiş olsun çok şaşırdım böbrekte kum görüldüğüne demek bebeklerde de oluyormuşBenim bugün biraz canım sıkıldı ultrasonlarımız vardı ayrıca kan sonucu için gittik kanımız yine düşük damla sayımız arttı 2 ay sonra tekrar kan verip bakılacak eğer yine düşükse hematolojiye gidicem boyun ultrasonu iyi çok şükür böbrek istemişti tekrar bu 3. İlk ikisinde sıkıntı yoktu bunda sol böbrekde kum görüldü takip edilecek çocuk nefrolojiden randevu alıcam inşallah taşa çevirmez doktorumuz bu özel durumdan dolayı suya başlattı inşallah suyla akıp gider bisey kalmaz canım sıkıldı kafam o kadar gittiki neden olur diye soramadım bile
İyi tatiller canımgünaydın kızlar
ben 1 hafta yıllık izne cıkıyorum haftaya pek giremieyebilirim ara ara bakırım
hepinizi özliecem.. bebişlere sağlık annelere bol uyku süt diliyorum
Ben mamadan ilaclardan sonra 1 çay kaşığı kendi suyumuzdan veriyorum canımKızlar aranızda bebislere su veren varmıydı kendi içtiğiniz suyumu kaynatıp veriyorsunuz yoksa bebek suyumu
Çok sağol canım aynen bende şaşırdım ve soramadım bile neden olur diyeCanim çok geçmiş olsun çok şaşırdım böbrekte kum görüldüğüne demek bebeklerde de oluyormuş
İyi tatiller canım kuzucuk nasıl oldugünaydın kızlar
Iyi tatiller canımgünaydın kızlar
Balım ya ne dicem sünnetten ne kadar sonra yüz üstü egzersizlerine başladın. Ben yatırcam da pipisi acır mı acaba bilemedimIyi tatiller canım
İyi tatiller canım kuzucuk nasıl oldu
Iyi tatiller canım
Ah ahh benim güneş bebeğim öyle hemencik sıkılıyor. Dönence ve oyun halısı da biraz eğliyor kendini. Sonra hamakta salla Allah sallaÇok iyi canım senin için büyük kolaylık bnmki hiç uzun oturmadı herşeyden çabuk skilio
Ben bir kaç yerde baktım bulamadım. Ama babymall da vardı.Bugün bizde başladık suya kendi içtiğimiz suyu kaynatıp soğutup veriyorum canım yarın bebek suyu alıcam bende
Allah rahmet eğlesin canım. Çok üzüldüm. Niçin vefat etti ki? Acını tekrar yaşatmak istemem ama çok üzüldüm gerçekten. Canım benim günahsız masumum. Allahım sana sabırlar vermiş.İki günlük antibiyotik verdiler o kadar geçti hemen.
Allah razı olsun canım hasta doğmuştu 7 aylıktı kaybettiğimizde o açıdan tüp bebek yaptırdık yine hasta olmasın diye
Hep bı oyalama telaşı çabuk skiliorlarAh ahh benim güneş bebeğim öyle hemencik sıkılıyor. Dönence ve oyun halısı da biraz eğliyor kendini. Sonra hamakta salla Allah salla
Acımaz canim merak etme ben 10 gün sonra yüz üstü yatırdım zaten çok uzun tutmadığımiz için sıkıntı olmazBalım ya ne dicem sünnetten ne kadar sonra yüz üstü egzersizlerine başladın. Ben yatırcam da pipisi acır mı acaba bilemedim
Al al gerçekten oyalayıcı bayağı.Hep bı oyalama telaşı çabuk skiliorlaroyun halısı Alcam bnde
Allah razı olsun canım.Halk arasında kelebek tıpta epidermis bulloza olarak geçen bir hastalık ile doğdu (vücudunda derileri su topluyor sonra patlıyor ve derisi soyiluyor kanıyordu )Anne karnında belli olmuyor doğunca öğrendik biz de Allah'ım.dusmanina vermesin cok kötü bir hastalık bebeğinizin derisi soyiluyor kanıyor ellerinde temizliyor pansuman yapıyorsun acısını azaltmaya çalışıyorsun.3 ay hastane beraber kaldık sonra taburcu olduk 6 ayı yeni doldirmustu yine hastanelik orda yoğun bakıma girdi ordan uçakla başka hastaneye sevk edildi 17 gün de orda yoğun bakımda kaldı daha fazla dayanamadı minik bedeni veda etti bize.Tek tesellimiz acıları dindi şimdi mutluAllah rahmet eğlesin canım. Çok üzüldüm. Niçin vefat etti ki? Acını tekrar yaşatmak istemem ama çok üzüldüm gerçekten. Canım benim günahsız masumum. Allahım sana sabırlar vermiş.