Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar günaydın bizde dün kontrole gittik şükür herşey iyi dedi gece kalkma artık dedi dayanamadım kurdum saati ama o yarimsaat önce kendi uyandı dün rota asi oldu yarında sağlık ocağına gitcez korkuorum ateş yapmaz inşallah çok ağlamaz . öbür ayda menenjit olcaz dedi kilosu iyi dedi anne sütüne devamdedi bana hala kilo almamış gibigelio türk annelerinde bu var biz doktorlara bırakın dio bide kizio doktor bizde haberler böyle girjorum ama tam yazcakken oglus benle ilgilen dio

Canım benim bizimde 1 ay öncesine kadar aynı dert vardı. Bahsetmiştim de.
Fitil ile yaptırıyorduk.
Damlalar falan kullandım bir fayda göremedim.
Mamayı değiştirdik sonra her güne döndü çok şükür.
Ama bunun için bizde çok doktora gittik hepsi senin doktorlar gibi aynı şeyi söyledi. Normal diyorlardı. Ama fitil de bir zarar yok korkma

Benim kızlarda hiç yapmadı ateş canım. Hem tota hem menenjit vuruldular.
İnşallah senin oğluşada yapmaz. Şifa olsun inşallah
Gece kalkmama mı dedi
Biz min. 4 kez kalkıyoruz yaaa

Canım mamayı kestik anne sütü sadece. İnşallah normale döner bekliyoruz.

Nasıl gece kalkma dedi bebek daha küçük. 1 yaşında falan bırakıyorlar gece beslenmesini

Gece kalkmama mı dedi
İnşallah kuzum yapmaz.rota yapmazmista su verem aşklarından korkuorum.bnde iki kere kaldriodum sen uyandırma dedi o kendi kaldrsin dedi kurdum yine saato yarım saat önce kendi kalktı açıksa durmaz zaten dedi

Canım mamayı kestik anne sütü sadece. İnşallah normale döner bekliyoruz.
Canım sen yediklerinle yaptırabilirsin misal bamya yedim isal oldu neredeyse meyve bol ye incir cok yiyorum günde 3 4 kere yapio bide hareket çok önemli dün eşim sürekli yatrdi az kaka yaptı akşam hoplattim gezdik bide ana kucağı titreşim öyle yapti bidebol suic canim

İncir hiç sevmiyorum ya. Su içiyorum. Harekette yaptırıyorum. Ama bizimki çiş i bol.yapiyor. Bezi bi agir maşallah .

Gece kalkmama mı dedi
Gece 12 1 de beslenip yatınca Bizimki de kalkmiyo sabaha kadar ben bı bez değiştirmek için kaldırıyorum arada o kadar. Yolda miss gibi uyuyo

İnşallah kuzum yapmaz.rota yapmazmista su verem aşklarından korkuorum.bnde iki kere kaldriodum sen uyandırma dedi o kendi kaldrsin dedi kurdum yine saato yarım saat önce kendi kalktı açıksa durmaz zaten dedi
Aynen aynen kalkmasalar bende kaldırmam ama 3 saatte bir kurulu saat gibi kalkıyorlar. İkisi aynı anda kalkmazsa işte 4 kez kalkıyoruz. Sadece anne sütü mü senin

Aynen aynen kalkmasalar bende kaldırmam ama 3 saatte bir kurulu saat gibi kalkıyorlar. İkisi aynı anda kalkmazsa işte 4 kez kalkıyoruz. Sadece anne sütü mü senin
Senin iki vardiye oluyor tabi kuzum banada işte sen kaldırma o acıkır dedi yoksa ben kaldiriodum evet anne sütü canım

Ben hiç saat kurmadım benimki maşallah saate fırsat vermezki 4 buçuk aylık olduk halen 2 saatte bir emecek emmede oyle uzun değil 5 dakika bu ara sabah 5de yanıma yatırıyorum memeyi veriyorum oyle uzun uyuyoruz yoksa erkenden kalkıyor

Benimki de aynı emmesi uzun değil 5 dk az emiyor sık sık arayla döngü devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…