- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.701
Canım benim bizimde 1 ay öncesine kadar aynı dert vardı. Bahsetmiştim de.Günaydın güzel haftalar kızlar
Benim başımolayıyla dertte ya.
Doktorlar 10 güne kadar hiç diyor.
Gaz sorunu nadir oluyo. Gaz çıkarma normal.
İdrar önemli diyorlar o maşallah 2 saatte bez ağırlaşıyor.
Ama kakasını 5.6. gün e gelince ben huzursuz oluyorum. Eşim yarım fitil yapıyor. Yarım saat sonra bez doluyor. Bu döngüyü anlayamadım. Hep fitille mi gidecekne Zaman normale dönecek. Bebeğe zarar verir mi Doktora götürsem yine 10 gün normal diyecek.
Benim kızlarda hiç yapmadı ateş canım. Hem tota hem menenjit vuruldular.Kızlar günaydın bizde dün kontrole gittik şükür herşey iyi dedi gece kalkma artık dedi dayanamadım kurdum saati ama o yarimsaat önce kendi uyandıdün rota asi oldu yarında sağlık ocağına gitcez korkuorum ateş yapmaz inşallah çok ağlamaz . öbür ayda menenjit olcaz dedi kilosu iyi dedi anne sütüne devamdedi bana hala kilo almamış gibigelio türk annelerinde bu var biz doktorlara bırakın dio bide kizio doktor bizde haberler böyle girjorum ama tam yazcakken oglus benle ilgilen dio
Canım mamayı kestik anne sütü sadece. İnşallah normale döner bekliyoruz.Canım benim bizimde 1 ay öncesine kadar aynı dert vardı. Bahsetmiştim de.
Fitil ile yaptırıyorduk.
Damlalar falan kullandım bir fayda göremedim.
Mamayı değiştirdik sonra her güne döndü çok şükür.
Ama bunun için bizde çok doktora gittik hepsi senin doktorlar gibi aynı şeyi söyledi. Normal diyorlardı. Ama fitil de bir zarar yok korkma
Nasıl gece kalkma dediKızlar günaydın bizde dün kontrole gittik şükür herşey iyi dedi gece kalkma artık dedi dayanamadım kurdum saati ama o yarimsaat önce kendi uyandıdün rota asi oldu yarında sağlık ocağına gitcez korkuorum ateş yapmaz inşallah çok ağlamaz . öbür ayda menenjit olcaz dedi kilosu iyi dedi anne sütüne devamdedi bana hala kilo almamış gibigelio türk annelerinde bu var biz doktorlara bırakın dio bide kizio doktor bizde haberler böyle girjorum ama tam yazcakken oglus benle ilgilen dio
İnşallah kuzum yapmaz.rota yapmazmista su verem aşklarından korkuorum.bnde iki kere kaldriodum sen uyandırma dedi o kendi kaldrsin dedi kurdum yine saato yarım saat önce kendi kalktı açıksa durmaz zaten dediBenim kızlarda hiç yapmadı ateş canım. Hem tota hem menenjit vuruldular.
İnşallah senin oğluşada yapmaz. Şifa olsun inşallah
Gece kalkmama mı dedi
Biz min. 4 kez kalkıyoruz yaaa
Yok kuzum sen kaldrma aciksin uyansn şekeri düşmez acikirsa durmaz dedi yani iki saat felan kurma dedi ben 4 saate kurdum yinede 3.5saatte uyandı kendiNasıl gece kalkma dedibebek daha küçük. 1 yaşında falan bırakıyorlar gece beslenmesini
Canım sen yediklerinle yaptırabilirsin misal bamya yedim isal oldu neredeyse meyve bol ye incir cok yiyorum günde 3 4 kere yapio bide hareket çok önemli dün eşim sürekli yatrdi az kaka yaptı akşam hoplattim gezdik bide ana kucağı titreşim öyle yapti bidebol suic canimCanım mamayı kestik anne sütü sadece. İnşallah normale döner bekliyoruz.
İncir hiç sevmiyorum ya. Su içiyorum. Harekette yaptırıyorum. Ama bizimki çiş i bol.yapiyor. Bezi bi agir maşallah .Canım sen yediklerinle yaptırabilirsin misal bamya yedim isal oldu neredeyse meyve bol ye incir cok yiyorum günde 3 4 kere yapio bide hareket çok önemli dün eşim sürekli yatrdi az kaka yaptı akşam hoplattim gezdik bide ana kucağı titreşim öyle yapti bidebol suic canim
Belki metabolizma si aliscak kuzum şimdi hiç mama vermiomusun o da düzene gircek ama sen yinede meyve sebze bol yemeye calis kuzumİncir hiç sevmiyorum ya. Su içiyorum. Harekette yaptırıyorum. Ama bizimki çiş i bol.yapiyor. Bezi bi agir maşallah .
Gece 12 1 de beslenip yatınca Bizimki de kalkmiyo sabaha kadarBenim kızlarda hiç yapmadı ateş canım. Hem tota hem menenjit vuruldular.
İnşallah senin oğluşada yapmaz. Şifa olsun inşallah
Gece kalkmama mı dedi
Biz min. 4 kez kalkıyoruz yaaa
Bnde 12 de 3 6 gibi uyandiriorum doktor sen bölme uykusunu o acıkınca uyanır dedi yinede saat kurdum dün yarım saat önce kendi kalktıGece 12 1 de beslenip yatınca Bizimki de kalkmiyo sabaha kadarben bı bez değiştirmek için kaldırıyorum arada o kadar. Yolda miss gibi uyuyo
Abowww sabah kaçta kalkıyor pekiiGece 12 1 de beslenip yatınca Bizimki de kalkmiyo sabaha kadarben bı bez değiştirmek için kaldırıyorum arada o kadar. Yolda miss gibi uyuyo
Aynen aynen kalkmasalar bende kaldırmam ama 3 saatte bir kurulu saat gibi kalkıyorlar. İkisi aynı anda kalkmazsa işte 4 kez kalkıyoruz. Sadece anne sütü mü seninİnşallah kuzum yapmaz.rota yapmazmista su verem aşklarından korkuorum.bnde iki kere kaldriodum sen uyandırma dedi o kendi kaldrsin dedi kurdum yine saato yarım saat önce kendi kalktı açıksa durmaz zaten dedi
Döner döner dert etme sanırım bu zamanlar oluyor bu kabızlık.Canım mamayı kestik anne sütü sadece. İnşallah normale döner bekliyoruz.
6 da kalkiyo. Ama memeyi boşaltıyorAbowww sabah kaçta kalkıyor pekii
Senin iki vardiye oluyor tabi kuzumAynen aynen kalkmasalar bende kaldırmam ama 3 saatte bir kurulu saat gibi kalkıyorlar. İkisi aynı anda kalkmazsa işte 4 kez kalkıyoruz. Sadece anne sütü mü senin
Benimki de aynı emmesi uzun değil 5 dk az emiyor sık sık arayla döngü devam ediyorBen hiç saat kurmadım benimki maşallah saate fırsat vermezki 4 buçuk aylık olduk halen 2 saatte bir emecek emmede oyle uzun değil 5 dakika bu ara sabah 5de yanıma yatırıyorum memeyi veriyorum oyle uzun uyuyoruz yoksa erkenden kalkıyor
Aynen canım benimkide öyle sık sık az emiyor emerken uyursa uzuyor ben bilmem 3 saat emzirmeden durdugumu durmazki meme delisiBenimki de aynı emmesi uzun değil 5 dk az emiyor sık sık arayla döngü devam ediyor