- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.681
Aman kız etiket yapmayı unutmuşumEki Görüntüle 3121293
Böyle canım ama hani üstte görünen eli varua ben onu biraz karnına doğru koyuyorum işte ayarlarsın zaten. Elimin sıcaklığı ile ve biraz tuvalet pozisyonu gibi durduğu için belirli bir süre sonra gazını atıyor ama çok sıkıştıysa işte bi atmıştım zıplama vardu ya onu yapıyorum izin verirse masaj yapıyorum öyle işte inşallah işe yarar
Canım gaz sıkışması olmuyo kiBi dk canım ben sana bi pozisyon atcam Altan üstten gazını falan rahat atıyor kaka da yapıyor benimki. Gaz sıkışması olunca öyle tutuyorum
Deneyeceğim canım. Sağol.Eki Görüntüle 3121293
Böyle canım ama hani üstte görünen eli varua ben onu biraz karnına doğru koyuyorum işte ayarlarsın zaten. Elimin sıcaklığı ile ve biraz tuvalet pozisyonu gibi durduğu için belirli bir süre sonra gazını atıyor ama çok sıkıştıysa işte bi atmıştım zıplama vardu ya onu yapıyorum izin verirse masaj yapıyorum öyle işte inşallah işe yarar
Bende oluyor ondan dedim bu pozisyonda açılıyor ve kakayı da yapıyor. Önce sen şu zıplama şeysini yap sonra bu pozisyonda tut bakalım dediğim gibi elin karnının üzerinde dursun. Hafif saat yönünde dairesel hareketler de yapabilirsin bağırsakları çalışsınCanım gaz sıkışması olmuyo ki
Gazı rahat çıkarıyor bakayım yine de.
Deneyeceğim canım. Sağol.
inşallah işe yarar.
Bizim de durum benzer 5.gun fitil atıyorum yapıyor huzursuz oluyor çünkü.Günaydın güzel haftalar kızlar
Benim başımolayıyla dertte ya.
Doktorlar 10 güne kadar hiç diyor.
Gaz sorunu nadir oluyo. Gaz çıkarma normal.
İdrar önemli diyorlar o maşallah 2 saatte bez ağırlaşıyor.
Ama kakasını 5.6. gün e gelince ben huzursuz oluyorum. Eşim yarım fitil yapıyor. Yarım saat sonra bez doluyor. Bu döngüyü anlayamadım. Hep fitille mi gidecekne Zaman normale dönecek. Bebeğe zarar verir mi Doktora götürsem yine 10 gün normal diyecek.
İnşallah canım. Doktora götürsem tetkik isteyecek o da çocuğuma huzursuzlukBizim de durum benzer 5.gun fitil atıyorum yapıyor huzursuz oluyor çünkü.
Düzelir böyle gitmez merak etme en fazla 6 aya kadar
Tamam canım sağol bende götürücem bakalım bizim doktor ne diyecek yazarım bendeNefes0858 canım söz vermiştim menenjiti sorarsam Döncem diye. Sordum bugün
Diyor ki eğer çok kalabalık ortamlara girmiyorsanız çok misafiriniz gelip gitmiyorsa bir yaştan sonra da yapanilirsiniz dedi.
O menenjitin hücresini söyledi işte normalde sağlık ocağının yaptığı karma aşıda da var dedi ama bir kaç varyantı varmış sanırım diğerlerini devlet ödemiyor dedi. O virüs de bulaşınca ciddi sıkıntılar oluyor dedi.
Öyle işte
Çok karışık bu işler ya aslında devlet bunları düzene sokup ödemeli baksana çok sıkıntılı hastalık hepsiTamam canım sağol bende götürücem bakalım bizim doktor ne diyecek yazarım bende
Hadi gözün aydın canım çok şükür için rahatlamıştırTeyzleri çok şükür bundan da hayırlısı ile geçtik idrarda temiz çıktı 2 ay sonra tekrar ultrasonla kontrol edecek su icir dedi her emzirme sonrası ben hayatın bebek suyunu almıştım onada olur dedi Allahıma şükürler olsun içim rahatladı
Hadi gözün aydın canım çok sevindim çok şükür bunuda atlattinTeyzeleri çok şükür bundan da hayırlısı ile geçtik idrarda temiz çıktı 2 ay sonra tekrar ultrasonla kontrol edecek su icir dedi her emzirme sonrası ben hayatın bebek suyunu almıştım onada olur dedi Allahıma şükürler olsun içim rahatladı
Ben doktora söyledim günlük bir tatlı kaşığı zeytinyağı ver dedi.Normal.karsilaniyorİnşallah canım. Doktora götürsem tetkik isteyecek o da çocuğuma huzursuzluk
Gözün aydın canım çok şükürTeyzeleri çok şükür bundan da hayırlısı ile geçtik idrarda temiz çıktı 2 ay sonra tekrar ultrasonla kontrol edecek su icir dedi her emzirme sonrası ben hayatın bebek suyunu almıştım onada olur dedi Allahıma şükürler olsun içim rahatladı
Deneyelim bakalım. Biz icemiyoz çocuğa nasıl vercez yazık. Aren d vitamin de yağ hergun veriyozBen doktora söyledim günlük bir tatlı kaşığı zeytinyağı ver dedi.Normal.karsilaniyor
Ben bir iki kere denedim çok tiksindi midesini bualndirdi.Emzirme öncesi verip hemen arkasından meme yada mama sekl8nde olunca ağzı temzileniyir yoksa icemiyor haklı olarakDeneyelim bakalım. Biz icemiyoz çocuğa nasıl vercez yazık. Aren d vitamin de yağ hergun veriyoz
Aynen canım hem önemli aşı hemde paralı ucuda değil ki herkes yaptırsınÇok karışık bu işler ya aslında devlet bunları düzene sokup ödemeli baksana çok sıkıntılı hastalık hepsi
Hadi gözün aydın canım çok şükür için rahatlamıştır
Hadi gözün aydın canım çok sevindim çok şükür bunuda atlattin❤
Sagolun kızlar çok şükür bunuda atlattık içim rahatladıGözün aydın canım çok şükür
Gozun aydın güzelimSagolun kızlar çok şükür bunuda atlattık içim rahatladı
Teşekkür ederim canım benimGozun aydın güzelim