- 2 Şubat 2018
- 1.404
- 2.311
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.001
İnşallah sen memnun kalırsın yok ben bide rapor içinde iki kere gittim devlet hastanesine yardımcı olmayı bırak yüzüme bakmadılar o yüzden daha uğraşmadım doğumuda orada mı düşünüyorsunYaaa şansına canım
İstersen bı dene ama gebe takip bölümüne.
Ben normal jinekoloji bölümünü sevmemiştim sorun da yaşamıştım. Ama gebe takip bambaşkaymış.
Ooo 2 ne ki ben rahat 10u geçmiştirİnşallah sen memnun kalırsın yok ben bide rapor içinde iki kere gittim devlet hastanesine yardımcı olmayı bırak yüzüme bakmadılar o yüzden daha uğraşmadım doğumuda orada mı düşünüyorsun
Oyy maşallah maşallah canımKızlar doktordan geldim herşey güzel sağlıklı bebeğin kilosu 331 gr olmuş boyu 24 cm dedi 19+6 dayım iyi mi sizce
Canım raporu sağlık bakanlığından dolayı vermiyorlar bende uğraşmayı bıraktım ama çıkarılan raporu iptal etmeleride saçma olmuş sana uzakmış baya hastanede olmazsa kendini yorma canımOoo 2 ne ki ben rahat 10u geçmiştir
Raporu da aldım bu arada.
Sonra yeni yasa çıkmış. Benim elimdeki sporu bile iptal ettiler
Yok cnm doğuma özel gideceğim.
Sancaktepe deyim ben. Bana uzak Zeynep Kamil.
İnşallah canım Rabbim bütün hamilelerin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOyy maşallah maşallah canımgayet iyidir annesi sağlıkla büyüsün
Maşallah canım ikizlerden hangisi işini biliyorsa kendini gösterendir sağlık olsunlardaBu da bugun bizden olsun guzel annelerbızım kızlardan biri cok guzel poz veriyor ama dıgerı saklanıyor hala hersey guzel gıdıyor Allaha sukur
Dıgeri altta kalmıs saklanıyor sureklı rahatı yerınde bakıyor kendineMaşallah canım ikizlerden hangisi işini biliyorsa kendini gösterendir sağlık olsunlarda
Yaa maşallah maşallahBu da bugun bizden olsun guzel annelerbızım kızlardan biri cok guzel poz veriyor ama dıgerı saklanıyor hala hersey guzel gıdıyor Allaha sukur
Aynen kulagını kapatmıs oyle duruyorduYaa maşallah maşallahsanki kulaklarını mı kapatmış ağzını yediğim
Ohh maşallah canım. Bence gayet güzel kilo ve boy. ben 12 gün önce gittiğimde 250 gr idi. 18-20 cm de boyu çıkmıştı.Kızlar doktordan geldim herşey güzel sağlıklı bebeğin kilosu 331 gr olmuş boyu 24 cm dedi 19+6 dayım iyi mi sizce
Maşallah ya ne güzel. Benim de biri sürekli kulaklarını kapatıyor. :) Çok şükür hadi darısı bana. Cumartesi görüş günüm:)Bu da bugun bizden olsun guzel annelerbızım kızlardan biri cok guzel poz veriyor ama dıgerı saklanıyor hala hersey guzel gıdıyor Allaha sukur
Aynen benimde alttaki yüzünü saklıyor Dr hep bı kafayı biryerlere sokma çabasında dedi o daha hareketlimisVala ikizlerin biri altta kalıyor heralde benim bıde alttaki saklanıyor usttekı cok hareketli alttaki onun kadar degil mesela bugun de Baska bı doktor baktı alttaki saklanmış dedı ama usttekınden daha kilolu olctu dedı gizli gizli ordan yolunu bulmus dedı hattacidden hani ıkız oldukları İcin mı bilmiyorum ama mesela ben hıc kilo olmadım 7 aylık olucak lar 2 kilo sımdıye kadar ama gobegım gorsenız 9 aylıktan fena halde son zamanlarda heralde ben hıc kalkıp kıpırdayamam heralde
İnşallah canım sağlıklı olsunlarda herşey olurDıgeri altta kalmıs saklanıyor sureklı rahatı yerınde bakıyor kendineılk dogacak olan o dedı ıkıside 1 kilo olmuslar sımdılık hersey normal Allaha sukur 2 hafta sonrası ıcın de ıgne yazdı akcıger gelıstırıcı 24 saat arayla iki doz olucaksın dedı artık 2 hafta sonra tekrar gıdıcez
Aynen canım yarıladık Allaha şükürler olsun bundan sonrasıda böyle devam ederOhh maşallah canım. Bence gayet güzel kilo ve boy. ben 12 gün önce gittiğimde 250 gr idi. 18-20 cm de boyu çıkmıştı.
Hadi inşallah böyle devam. Yaklaşıyoruz yavaş yavaş o büyük güne.
Yaaaa maşallah o minnak parmaklar tam ısırmalıkBu da bugun bizden olsun guzel annelerbızım kızlardan biri cok guzel poz veriyor ama dıgerı saklanıyor hala hersey guzel gıdıyor Allaha sukur
Gözün aydın canım maşallah kuzucuk iyiymiş darısı detaylıyaSlm kızlar biz geldik şükür bebeimi gorduk 218 Gr 19 cm olmuş iyi güzel dedi hareket liydi yine şimdi detaylı ya gün sayalım bizde artık bu arada kalp sıkışması ni sordum olur ileriki aylarda daha fazla olur normal dedi genelde sola yat hamile yastıkla rindan al dedi
Maşallah ya ne güzel. Benim de biri sürekli kulaklarını kapatıyor. :) Çok şükür hadi darısı bana. Cumartesi görüş günüm:)
Aynen benimde alttaki yüzünü saklıyor Dr hep bı kafayı biryerlere sokma çabasında dedi o daha hareketlimisoyy sağlıklı olsun kuzucuklarimiz
İnşallah canım sağlıklı olsunlarda herşey olur
Tesekkur ederız teyzelerYaaaa maşallah o minnak parmaklar tam ısırmalık
Amin canım inşallahGözün aydın canım maşallah kuzucuk iyiymiş darısı detaylıya