Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaaa şansına canım
İstersen bı dene ama gebe takip bölümüne.
Ben normal jinekoloji bölümünü sevmemiştim sorun da yaşamıştım. Ama gebe takip bambaşkaymış.
İnşallah sen memnun kalırsın yok ben bide rapor içinde iki kere gittim devlet hastanesine yardımcı olmayı bırak yüzüme bakmadılar o yüzden daha uğraşmadım doğumuda orada mı düşünüyorsun

Ooo 2 ne ki ben rahat 10u geçmiştir
Raporu da aldım bu arada.
Sonra yeni yasa çıkmış. Benim elimdeki sporu bile iptal ettiler
Yok cnm doğuma özel gideceğim.
Sancaktepe deyim ben. Bana uzak Zeynep Kamil.

Ooo 2 ne ki ben rahat 10u geçmiştir
Raporu da aldım bu arada.
Sonra yeni yasa çıkmış. Benim elimdeki sporu bile iptal ettiler
Yok cnm doğuma özel gideceğim.
Sancaktepe deyim ben. Bana uzak Zeynep Kamil.
Canım raporu sağlık bakanlığından dolayı vermiyorlar bende uğraşmayı bıraktım ama çıkarılan raporu iptal etmeleride saçma olmuş sana uzakmış baya hastanede olmazsa kendini yorma canım

Maşallah canım ikizlerden hangisi işini biliyorsa kendini gösterendir sağlık olsunlarda
Dıgeri altta kalmıs saklanıyor sureklı rahatı yerınde bakıyor kendine ılk dogacak olan o dedı ıkıside 1 kilo olmuslar sımdılık hersey normal Allaha sukur 2 hafta sonrası ıcın de ıgne yazdı akcıger gelıstırıcı 24 saat arayla iki doz olucaksın dedı artık 2 hafta sonra tekrar gıdıcez

Kızlar doktordan geldim herşey güzel sağlıklı bebeğin kilosu 331 gr olmuş boyu 24 cm dedi 19+6 dayım iyi mi sizce
Ohh maşallah canım. Bence gayet güzel kilo ve boy. ben 12 gün önce gittiğimde 250 gr idi. 18-20 cm de boyu çıkmıştı.
Hadi inşallah böyle devam. Yaklaşıyoruz yavaş yavaş o büyük güne.

Bu da bugun bizden olsun guzel anneler bızım kızlardan biri cok guzel poz veriyor ama dıgerı saklanıyor hala hersey guzel gıdıyor Allaha sukur
Maşallah ya ne güzel. Benim de biri sürekli kulaklarını kapatıyor. :) Çok şükür hadi darısı bana. Cumartesi görüş günüm:)

Aynen benimde alttaki yüzünü saklıyor Dr hep bı kafayı biryerlere sokma çabasında dedi o daha hareketlimis oyy sağlıklı olsun kuzucuklarimiz

İnşallah canım sağlıklı olsunlarda herşey olur

Gözün aydın canım maşallah kuzucuk iyiymiş darısı detaylıya

Maşallah ya ne güzel. Benim de biri sürekli kulaklarını kapatıyor. :) Çok şükür hadi darısı bana. Cumartesi görüş günüm:)

Aynen benimde alttaki yüzünü saklıyor Dr hep bı kafayı biryerlere sokma çabasında dedi o daha hareketlimis oyy sağlıklı olsun kuzucuklarimiz

İnşallah canım sağlıklı olsunlarda herşey olur

Yaaaa maşallah o minnak parmaklar tam ısırmalık
Tesekkur ederız teyzeler cok guzel heyecan bunlar ınsallah saglıkla bir sekılde hepimiz kucagımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…