Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaa güle güle kullansın minnak
Bebek bezleri trendyolda da indirimde canım gördün mü hatta daha uyguna geliyor

Yaa güle güle kullansın minnak
Bebek bezleri trendyolda da indirimde canım gördün mü hatta daha uyguna geliyor
Sağol teyzesi
Ben bez defterini şimdilik kapattım kuzum hayırlısı ile doğsun aldıklarımı kullansın sonrasına duruma göre bakıcam ama bir bakayım benim aldıklarım ne kadar orda

İkiz olunca öyledir canım bende normal göbeğimden bir tık büyümüş halini görünce bi şaşırıyorum bazen aynada falan,
Saglikla bi doguralim su bebeleri de göbekler, çektiklerimiZ, ağrılar vs vs hic önemli değil. Doğduklarıni düşündüğümde bile ağlıyorum nasil bir duygudur mutluluktur heyecandır. Rabbim hakeden herkese nasip etsin inşallah

Canım senin ve bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim Benim de bir oğlum bir kızım olacak Ben özel okulda öğretmenim 24+0'da idari izne ayrilacagim. Doğum izni ise ikizlerde 30+0'da başlıyor.

Maşllah canım hepimizin çok güzel gidiyor

Canım senin ve bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim Benim de bir oğlum bir kızım olacak Ben özel okulda öğretmenim 24+0'da idari izne ayrilacagim. Doğum izni ise ikizlerde 30+0'da başlıyor.
Idari izin alamam.sanirim ben. Ozel hastanede çalışıyorum. Soyle en azindan 25 yada 26. Haftada ayrilabilsem diyorum

Sağol teyzesi
Ben bez defterini şimdilik kapattım kuzum hayırlısı ile doğsun aldıklarımı kullansın sonrasına duruma göre bakıcam ama bir bakayım benim aldıklarım ne kadar orda
Güle güle tasarruflu kullansın minnak ya bende 2 numara sleepy aldım ama sonra hangisine devam etsem bilemedim. Sleepy den memnun kalan da var sızdıran da var emin olamadım. Goon markayı da öneriyorlar. Sen hepsini prima almıştın dimi
Aynen aynen canım ben hatta bir an önce daha da büyüsün diye bekliyorum az mı bekledik bu günleri yaşamayı. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza da

Ya hep bu saatlerde bı nöbete kalkioz kuzum ne kadar tok yatsam acikiorum doguncada alışkanlık yapcaz bu saatlerde kalkcaz herhalde seninde minnak aciktinmi
Yok kuzum acıkmadım akşam yediğim dokundu midem yanıyordu ona uyandım gece gece kalkıp yumurta kırarsınız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…