- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.041
Oo masallah sen erkencisin. Adiyla büyüsün inşallah kuzucuk. Ben daha bulamadim isimSağol canımevet düşündük bizim erkek olursa da kız olursa da ilk sırada isimler hazırdı
Aminn inşallah canım. Senin 2 tane bide daha zor bulmakOo masallah sen erkencisin. Adiyla büyüsün inşallah kuzucuk. Ben daha bulamadim isim
Yaa güle güle kullansın minnakTeyzeleri yeni aldığım müslin battaniyeler bugün geldi iyiki almışım dedim çok güzeller bakıp bakıp seviyorum hayal kuruyorumşimdi de 11 şubatı bekliyorum ıslak mendiller için bu akşamdan itibaren de bezler de indirim olacak bakmayı unutmayın
İkiz olunca öyledir canımBenim göbis aldi basini gidiyorikiz olduğunu bilmeyenler dogum yakın mi diyorlar
Sağol teyzesiYaa güle güle kullansın minnak
Bebek bezleri trendyolda da indirimde canım gördün mü hatta daha uyguna geliyor
Saglikla bi doguralim su bebeleri de göbekler, çektiklerimiZ, ağrılar vs vs hic önemli değil. Doğduklarıni düşündüğümde bile ağlıyorum nasil bir duygudur mutluluktur heyecandır. Rabbim hakeden herkese nasip etsin inşallahİkiz olunca öyledir canımbende normal göbeğimden bir tık büyümüş halini görünce bi şaşırıyorum bazen aynada falan,
Canım senin ve bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim21. Haftada detayli yapılacak canim. Allah izin verirse bende 2 ay daha calismak istiyorum ama bazende zorluyor gibi.yinede cok şükür bugünümüze.
Dogum iznine ne zaman ayrılabiliyoruz en erken? İkizlerde daha erken oluyor diye biliyorum.
Maşllah canım hepimizin çok güzel gidiyorKizlar ben geldimmmm . Bebislerimi gördüm geldim hemdekizimda oğlumda aynı kiloda çıktı 230 gram ve 19 cm.
Yazamıyorum uzun zamandir ise git gel yemek ye yat kalk ise githep boyleyim ayakta uyuyorum genelde. Gecmis mesajlara göz attim hepsini okuyamasam da herkes iyidir inşallah.
Yaaa benden 1 gün önce gdiyorsun bende gün sayıyorum hadi bakalım hayırlısı oksun önünüzdeki hafta daha çok büyümüş olurlarEvet kuzum belki çarşamba da gidebilirim 20 28 arası dedi ama heyecan dorukta bugün görmem iyi oldu kıpır kipirdi büyümüş bebeim
Idari izin alamam.sanirim ben. Ozel hastanede çalışıyorum. Soyle en azindan 25 yada 26. Haftada ayrilabilsem diyorumCanım senin ve bebeklerinin iyi olmasına çok sevindimBenim de bir oğlum bir kızım olacak Ben özel okulda öğretmenim 24+0'da idari izne ayrilacagim. Doğum izni ise ikizlerde 30+0'da başlıyor.
Cok sevindim kuzum. Çalışınca ben pek aktif olamıyorum. Sag salim kucağımıza alalim inşallah kuzularimizi.Maşllah canım hepimizin çok güzel gidiyor
Güle güle tasarruflu kullansın minnakSağol teyzesi
Ben bez defterini şimdilik kapattım kuzum hayırlısı ile doğsun aldıklarımı kullansın sonrasına duruma göre bakıcamama bir bakayım benim aldıklarım ne kadar orda
Aynen aynen canım ben hatta bir an önce daha da büyüsün diye bekliyorumSaglikla bi doguralim su bebeleri de göbekler, çektiklerimiZ, ağrılar vs vs hic önemli değil. Doğduklarıni düşündüğümde bile ağlıyorum nasil bir duygudur mutluluktur heyecandır. Rabbim hakeden herkese nasip etsin inşallah
Ya hep bu saatlerde bı nöbete kalkioz kuzum ne kadar tok yatsam acikiorum doguncada alışkanlık yapcaz bu saatlerde kalkcaz herhalde seninde minnak aciktinmi
Yok kuzum acıkmadım akşam yediğim dokundu midem yanıyordu ona uyandımYa hep bu saatlerde bı nöbete kalkioz kuzum ne kadar tok yatsam acikiorum doguncada alışkanlık yapcaz bu saatlerde kalkcaz herhalde seninde minnak aciktinmi
Yok yememye calisiorum ama yarım muz bazen küçük tatlı bişeYok kuzum acıkmadım akşam yediğim dokundu midem yanıyordu ona uyandımgece gece kalkıp yumurta kırarsınız artık
Vücut alışmış o zaman canım. Zaten bir kaç defa kalkınca öylr oluyor. Uyanınca ayıkmadan geri uyumaya çalışYok yememye calisiorum ama yarım muz bazen küçük tatlı bişeher gece bı kalkioz biz sonra zor uyuyoz
Çok denedim kuzum ama eskiden kalktığımda tekrar uyurdum yok şimdi direk ne yapsam dalamiom gece bı dolanioz mutlaka belki duzelirizVücut alışmış o zaman canım. Zaten bir kaç defa kalkınca öylr oluyor. Uyanınca ayıkmadan geri uyumaya çalış
İnşallah canım yoksa fena oluyor ya geri uyuyamamakÇok denedim kuzum ama eskiden kalktığımda tekrar uyurdum yok şimdi direk ne yapsam dalamiom gece bı dolanioz mutlaka belki duzeliriz