- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.021
Yesinler onun parmaklarını masallahBu da bugun bizden olsun guzel anneler bızım kızlardan biri cok guzel poz veriyor ama dıgerı saklanıyor hala hersey guzel gıdıyor Allaha sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesinler onun parmaklarını masallahBu da bugun bizden olsun guzel anneler bızım kızlardan biri cok guzel poz veriyor ama dıgerı saklanıyor hala hersey guzel gıdıyor Allaha sukur
Maşllah canım bende renkliyi bekliyorum gün sayalım sen benden 3 gün sonrasınSlm kızlar biz geldik şükür bebeimi gorduk 218 Gr 19 cm olmuş iyi güzel dedi hareket liydi yine şimdi detaylı ya gün sayalım bizde artık bu arada kalp sıkışması ni sordum olur ileriki aylarda daha fazla olur normal dedi genelde sola yat hamile yastıkla rindan al dedi
Yaa yerim ultrasonun gönderdiği ses dalgalarından kaçıyorlarmış yüzlerini falan ondan kapatıyorlarmş minnaklarAynen kulagını kapatmıs oyle duruyordu haftalar ilerledikçe netlesıyorlar ıyıce ıkız oldukları İcin boyle guzel poz yakalamak zor dedi doktor da
Ohh maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsünSlm kızlar biz geldik şükür bebeimi gorduk 218 Gr 19 cm olmuş iyi güzel dedi hareket liydi yine şimdi detaylı ya gün sayalım bizde artık bu arada kalp sıkışması ni sordum olur ileriki aylarda daha fazla olur normal dedi genelde sola yat hamile yastıkla rindan al dedi
Yaa maşallah maşallahKizlar ben geldimmmm . Bebislerimi gördüm geldim hemde kizimda oğlumda aynı kiloda çıktı 230 gram ve 19 cm.
Yazamıyorum uzun zamandir ise git gel yemek ye yat kalk ise git hep boyleyim ayakta uyuyorum genelde. Gecmis mesajlara göz attim hepsini okuyamasam da herkes iyidir inşallah.
Evet kuzum belki çarşamba da gidebilirim 20 28 arası dedi ama heyecan dorukta bugün görmem iyi oldu kıpır kipirdi büyümüş bebeimMaşllah canım bende renkliyi bekliyorum gün sayalım sen benden 3 gün sonrasın
Amin canım hepimizinki inşallah bugün dünya benim ama bı kaç gün geçince yine meraklar baslicak o kipirtilsri da sordum hissetmen normal bı hafta iki hafta sonra daha güçlü hissedersin dediYaa yerim ultrasonun gönderdiği ses dalgalarından kaçıyorlarmış yüzlerini falan ondan kapatıyorlarmş minnaklar
Ohh maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsün
Çok güzel canım maşallah hepimizeKizlar ben geldimmmm . Bebislerimi gördüm geldim hemde kizimda oğlumda aynı kiloda çıktı 230 gram ve 19 cm.
Yazamıyorum uzun zamandir ise git gel yemek ye yat kalk ise git hep boyleyim ayakta uyuyorum genelde. Gecmis mesajlara göz attim hepsini okuyamasam da herkes iyidir inşallah.
Aynen canım büyüyüp güçlendiğini hissediyor insan. Önce mısır patlaması gibiyken şimdi daha güçlü hissediyorsunAmin canım hepimizinki inşallah bugün dünya benim ama bı kaç gün geçince yine meraklar baslicak o kipirtilsri da sordum hissetmen normal bı hafta iki hafta sonra daha güçlü hissedersin dedi
Bide yorulunca sırt üstü yatınca baslio pıt pitlar otur yorulma dio sankiAynen canım büyüyüp güçlendiğini hissediyor insan. Önce mısır patlaması gibiyken şimdi daha güçlü hissediyorsun
Merhaba canımSlm kızlar biz geldik şükür bebeimi gorduk 218 Gr 19 cm olmuş iyi güzel dedi hareket liydi yine şimdi detaylı ya gün sayalım bizde artık bu arada kalp sıkışması ni sordum olur ileriki aylarda daha fazla olur normal dedi genelde sola yat hamile yastıkla rindan al dedi
He ya annelerine kıyamıyorlarBide yorulunca sırt üstü yatınca baslio pıt pitlar otur yorulma dio sanki
Maşallah hosgeldin kuzuların iyi olmasına sevindimKizlar ben geldimmmm . Bebislerimi gördüm geldim hemde kizimda oğlumda aynı kiloda çıktı 230 gram ve 19 cm.
Coook sevindim canimmm cok şükür bebislerimiz büyüyor yolu yariladik bileYaa maşallah maşallah
Bizler de iyiyiz çok şükür canım benim görüş günüm de haftaya inşallah
He ya şaka maka yarıladık artık göbişler de çıkıyor yavaş yavaşCoook sevindim canimmm cok şükür bebislerimiz büyüyor yolu yariladik bile
21. Haftada detayli yapılacak canim. Allah izin verirse bende 2 ay daha calismak istiyorum ama bazende zorluyor gibi.yinede cok şükür bugünümüze.Çok güzel canım maşallah hepimize
İnşallah sorunsuz böyle gider herşey de doğumlarımızı anlatırız birbirimize
Bayağı da yol katettik.
Benimde aynı işe gidip gelip yatıyorum kalkıyorum
Eğer bir sorun olmaz ise 2 ay daha çalışmak istiyorum.
Senin detaylı ne zaman canım?
Yaaa cok sevindim kuzummm oglusa isim düşündün mu?Maşallah hosgeldin kuzuların iyi olmasına sevindim
Ben ve oğluşumda iyiyiz çok şükür
Benim göbis aldi basini gidiyor ikiz olduğunu bilmeyenler dogum yakın mi diyorlarHe ya şaka maka yarıladık artık göbişler de çıkıyor yavaş yavaş
Sağol canım evet düşündük bizim erkek olursa da kız olursa da ilk sırada isimler hazırdıYaaa cok sevindim kuzummm oglusa isim düşündün mu?