Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Slm kızlar biz geldik şükür bebeimi gorduk 218 Gr 19 cm olmuş iyi güzel dedi hareket liydi yine şimdi detaylı ya gün sayalım bizde artık bu arada kalp sıkışması ni sordum olur ileriki aylarda daha fazla olur normal dedi genelde sola yat hamile yastıkla rindan al dedi
Maşllah canım bende renkliyi bekliyorum gün sayalım sen benden 3 gün sonrasın 🥰

Aynen kulagını kapatmıs oyle duruyordu 🥰 haftalar ilerledikçe netlesıyorlar ıyıce 😬 ıkız oldukları İcin boyle guzel poz yakalamak zor dedi doktor da
Yaa yerim 😍😍 ultrasonun gönderdiği ses dalgalarından kaçıyorlarmış yüzlerini falan ondan kapatıyorlarmş minnaklar🤭
Slm kızlar biz geldik şükür bebeimi gorduk 218 Gr 19 cm olmuş iyi güzel dedi hareket liydi yine şimdi detaylı ya gün sayalım bizde artık bu arada kalp sıkışması ni sordum olur ileriki aylarda daha fazla olur normal dedi genelde sola yat hamile yastıkla rindan al dedi
Ohh maşallah maşallah canım 🥰 🥰 sağlıkla büyüsün 🐣 🐣

Kizlar ben geldimmmm . Bebislerimi gördüm geldim hemde 😍😍 kizimda oğlumda aynı kiloda çıktı 230 gram ve 19 cm.
Yazamıyorum uzun zamandir ise git gel yemek ye yat kalk ise git 🙄 hep boyleyim ayakta uyuyorum genelde. Gecmis mesajlara göz attim hepsini okuyamasam da herkes iyidir inşallah.
Yaa maşallah maşallah 😍😍
Bizler de iyiyiz çok şükür canım benim görüş günüm de haftaya inşallah 🥰

Yaa yerim 😍😍 ultrasonun gönderdiği ses dalgalarından kaçıyorlarmış yüzlerini falan ondan kapatıyorlarmş minnaklar🤭

Ohh maşallah maşallah canım 🥰 🥰 sağlıkla büyüsün 🐣 🐣
Amin canım hepimizinki inşallah 🥰🥰 bugün dünya benim ama bı kaç gün geçince yine meraklar baslicak🤭🤭 o kipirtilsri da sordum hissetmen normal bı hafta iki hafta sonra daha güçlü hissedersin dedi 🤗🤗

Kizlar ben geldimmmm . Bebislerimi gördüm geldim hemde 😍😍 kizimda oğlumda aynı kiloda çıktı 230 gram ve 19 cm.
Yazamıyorum uzun zamandir ise git gel yemek ye yat kalk ise git 🙄 hep boyleyim ayakta uyuyorum genelde. Gecmis mesajlara göz attim hepsini okuyamasam da herkes iyidir inşallah.
Çok güzel canım maşallah hepimize 🥰
İnşallah sorunsuz böyle gider herşey de doğumlarımızı anlatırız birbirimize 🙏
Bayağı da yol katettik.
Benimde aynı işe gidip gelip yatıyorum kalkıyorum 😒
Eğer bir sorun olmaz ise 2 ay daha çalışmak istiyorum.
Senin detaylı ne zaman canım?

Amin canım hepimizinki inşallah 🥰🥰 bugün dünya benim ama bı kaç gün geçince yine meraklar baslicak🤭🤭 o kipirtilsri da sordum hissetmen normal bı hafta iki hafta sonra daha güçlü hissedersin dedi 🤗🤗
Aynen canım büyüyüp güçlendiğini hissediyor insan. Önce mısır patlaması gibiyken şimdi daha güçlü hissediyorsun😍😍

Merhaba canım
Say say bitmiyor yaa 😒 bende sayıyorum az kaldı diyorum ama daha da var.
Allahtan cumartesi kontrolüm var.
Kalp sıkışması şimdi bile çok oluyor bende özellikle yatınca.
Ağırlaşınca daha da artacak tabi 😞

Maşallah hosgeldin kuzuların iyi olmasına sevindim😍
Ben ve oğluşumda iyiyiz çok şükür 🤲🥰

Çok güzel canım maşallah hepimize 🥰
İnşallah sorunsuz böyle gider herşey de doğumlarımızı anlatırız birbirimize 🙏
Bayağı da yol katettik.
Benimde aynı işe gidip gelip yatıyorum kalkıyorum 😒
Eğer bir sorun olmaz ise 2 ay daha çalışmak istiyorum.
Senin detaylı ne zaman canım?
21. Haftada detayli yapılacak canim. Allah izin verirse bende 2 ay daha calismak istiyorum ama bazende zorluyor gibi.😊yinede cok şükür bugünümüze.
Dogum iznine ne zaman ayrılabiliyoruz en erken? İkizlerde daha erken oluyor diye biliyorum.

X