- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.961
Hadi inşallah cnm hayırlısıyla sende guzel haberler al bu aksamİyiyim canım bu akşam kontolüm var haftaya perşembede inşallah detaylım var bakalım sonrasında doğum dokturma geçerim inşallah öyle geçip gidiyor günler işte sende şeker yüklemesi herşeyi yaptırmışsın ben senin haftalara geldiğimde sen doğuma son haftaları sayacksın inşallah
Sukur kuzum darısı bizeSagol cnm benim
Bu arada sonuçlarım çıkmış
0.dk 84
60.dk 125
120.dk 115 çıkmış çok şükür korktuğum gibi çıkmadı sonuçlar
Pantalonlarımı hiç giymiyorum zaten yani giyemiyorum :) Bu fitilli yüksek bel taytlardan aldım ama yok oda yüksek bel olmasına rağmen aşağıya iniyor. Hamile taytı o göbekli olanlardan alayım bari doğru dedin.Canım ben lcw'nin sitesinden ikili hamile taytı iki tane de pantolon aldım. Çok kaliteli değil ama idare ediyor. Normal pantolonlarımi asla giyemiyorum. Sen de kendini zorlama hamile ürünlerine geçiş yap bence
Verirler canım CD de verdiler bizeOy maşallah totosunu sevsinler
Ya bu şeker yüklemesini yaptırmasak olur mu acaba bilginiz var mı
Ah ah doktorlar der ama ne yapalım içimiz içimizi yiyor
Bu arada müslinlerin orada çarşafla da var 14 TL ye düşmüş gayet uygundu
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinpeki biz kendimiz video çeksek izin verirler mi acaba
Allah'ın izniyle birşey olmaz canım Rabbim korusunHer kontrolde rahim ağzı kontrolü yapıyor son 1,5 aydır canım. Ama tabi mutlaka söyleyeceğim. Az kaldı kontrolüme diye evhamlanmayayım dedim. Bende dikiş yok. İşte korkuyorum bende her an birşey olacak diye. sanırım 24. haftaya kadar rahim ağzı yetmezliği yaşanabiliyormuş.
Benimm serklaj olduğu için öyle söyledi canım sende olmadığı için tabi yürümek iyiDoktorum benim çalışma şartlarımı biliyor. Bir sorun yok çalışabilirsin 30. haftaya kadar dedi. Aslında bende ona güvendim ama tabi her an değişiklik olabilir. Evde sürekli dinleniyorum. Bacaklarımı uzatıp yatıyorum. Rahimin yorulmaması lazım tabi. Doktorum hatta bana son kontrolümde günde yarım saat 40 dk. yürüyüş yap dedi. Her gün yapamasanda haftada 4-5 gün dedi.
Çok şükür canım iyi çıkmış senin benim,Sagol cnm benim
Bu arada sonuçlarım çıkmış
0.dk 84
60.dk 125
120.dk 115 çıkmış çok şükür korktuğum gibi çıkmadı sonuçlar
Ben ilk 3 ay kullandım canım 12 haftadan sonra bıraktırdı doktorumKızlar ben transferden beri bu zamanda kadar progestan fitil olarak kullanıyordum dün perinatoloji Dr onu bırakmamı söyledi enfeksiyon riskini çoğaltıyor enfeksiyonda erken doğuma sebep oluyor dedi duphaston verdi günde 3 kez kullanan var mı duphaston u
Cok şükür cnm aynen darısı basina inşallahSukur kuzum darısı bizeben kan verme kısmınından korktum şimdiden
Bence yoktur canım çok aşırı yüksek değil seninde değerlerinÇok şükür canım iyi çıkmış senin benim,
İlk kan 88
İkinci diye yazmıyor ama ben öyle tahmin ediyorum 183 bu yüksek zaten
Son kan 133 çıkmış
Yarın büyük ihtimal gidicem inşallah bende de sıkıntı yoktur
Şuan progestan yada duphaston kullanmiyormusun canimBen ilk 3 ay kullandım canım 12 haftadan sonra bıraktırdı doktorum
Aynen şükür çok aşırı yüksek değil doktorda öyle derse rahatlıcamBence yoktur canım çok aşırı yüksek değil seninde değerlerin
Yok canım ilk 12 hafta duphaston kullandım günde 3 kere sonra doktorum bıraktırdı vitamin kullanıyorum artıkŞuan progestan yada duphaston kullanmiyormusun canim
Canım senin ikiz normaldir çıkması bende şuanlık tayt pantolon giyebiliyorum elbise için de bu hava şartlarında dikkat et canım bacaklarından kasıklarından üşütme oda ağrı yaparRahatladım valla biraz genelde yaşanıyormuş demek ki. Benim karnımda bayağı çıktı. Kıyafetlerde rahatsız ediyor. Tayt giyiyorum ama beli çok sıkıyor. Yukarı çekiyorum olabildiğince ama sıkıntı yinede. Elbise rahat bir o da bu havada çok tercih edemiyorum.
İnşallahHadi inşallah cnm hayırlısıyla sende guzel haberler al bu aksam
Vallahi zaman akıp gidiyor hala inanamıyorum
Anladım canım bakalım inşallah bizimkiler de iyi çıkar. Bu arada o 85*85 olan müslinlerden aldırdım bende. Üzerine örtmek için kullanırım dedim. Yorumlara baktım ince diyor bende ince bir örtü arıyordum zaten fiyatı da gayet iyimişBence yaptırılması gerekiyor canım gebelik şekeri iyi değil çıkarsa ona göre önlem alırsın beslenmeni ona göre ayarlarsın eğer yaptirmazsan oldu da gebelik şekeri var ve bilmiyorsun bu hem sana hem bebeğe sıkıntı doğumda zorluk tabi yine senin ve doktorunun tercihi ben 2 doçent doktora danıştım ve kendi doktorumda onay verdi
Yaa ne güzel inşallah bize de CD verirlerVerirler canım CD de verdiler bizeamiinnn hepimiz inşallah canım benim
İnşallah canım sizin hayırlısı ile bi detaylınız geçsinAnladım canım bakalım inşallah bizimkiler de iyi çıkar. Bu arada o 85*85 olan müslinlerden aldırdım bende. Üzerine örtmek için kullanırım dedim. Yorumlara baktım ince diyor bende ince bir örtü arıyordum zaten fiyatı da gayet iyimiş
Yaa ne güzel inşallah bize de CD verirler
Bende progestan fitili 12 hafta civarında bırakmıştım başka da bir şey kullanmadım onun yerine. Vitaminler var coraspin ve troid ilacım var kullandığım
Ya benimde cikmio karnım sanki buna taktım evet eski kıyafetlerim dar gelio ama hamile pantolonları içinde erken gibi duruo sen de azcik benim gibi kilolumsn çok mu zayifsin kuzum taktım gobusumeCanım senin ikiz normaldir çıkması bende şuanlık tayt pantolon giyebiliyorum elbise için de bu hava şartlarında dikkat et canım bacaklarından kasıklarından üşütme oda ağrı yapar
İnss canım benimAnladım canım bakalım inşallah bizimkiler de iyi çıkar. Bu arada o 85*85 olan müslinlerden aldırdım bende. Üzerine örtmek için kullanırım dedim. Yorumlara baktım ince diyor bende ince bir örtü arıyordum zaten fiyatı da gayet iyimiş
Yaa ne güzel inşallah bize de CD verirler
Bende progestan fitili 12 hafta civarında bırakmıştım başka da bir şey kullanmadım onun yerine. Vitaminler var coraspin ve troid ilacım var kullandığım