Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hadi inşallah cnm hayırlısıyla sende guzel haberler al bu aksam
Vallahi zaman akıp gidiyor hala inanamıyorum

Canım ben lcw'nin sitesinden ikili hamile taytı iki tane de pantolon aldım. Çok kaliteli değil ama idare ediyor. Normal pantolonlarımi asla giyemiyorum. Sen de kendini zorlama hamile ürünlerine geçiş yap bence
Pantalonlarımı hiç giymiyorum zaten yani giyemiyorum :) Bu fitilli yüksek bel taytlardan aldım ama yok oda yüksek bel olmasına rağmen aşağıya iniyor. Hamile taytı o göbekli olanlardan alayım bari doğru dedin.

Verirler canım CD de verdiler bize amiinnn hepimiz inşallah canım benim

Allah'ın izniyle birşey olmaz canım Rabbim korusun

Benimm serklaj olduğu için öyle söyledi canım sende olmadığı için tabi yürümek iyi

Sagol cnm benim
Bu arada sonuçlarım çıkmış
0.dk 84
60.dk 125
120.dk 115 çıkmış çok şükür korktuğum gibi çıkmadı sonuçlar
Çok şükür canım iyi çıkmış senin benim,
İlk kan 88
İkinci diye yazmıyor ama ben öyle tahmin ediyorum 183 bu yüksek zaten
Son kan 133 çıkmış
Yarın büyük ihtimal gidicem inşallah bende de sıkıntı yoktur

Kızlar ben transferden beri bu zamanda kadar progestan fitil olarak kullanıyordum dün perinatoloji Dr onu bırakmamı söyledi enfeksiyon riskini çoğaltıyor enfeksiyonda erken doğuma sebep oluyor dedi duphaston verdi günde 3 kez kullanan var mı duphaston u

Ben ilk 3 ay kullandım canım 12 haftadan sonra bıraktırdı doktorum

Bence yoktur canım çok aşırı yüksek değil seninde değerlerin

Canım senin ikiz normaldir çıkması bende şuanlık tayt pantolon giyebiliyorum elbise için de bu hava şartlarında dikkat et canım bacaklarından kasıklarından üşütme oda ağrı yapar

Anladım canım bakalım inşallah bizimkiler de iyi çıkar. Bu arada o 85*85 olan müslinlerden aldırdım bende. Üzerine örtmek için kullanırım dedim. Yorumlara baktım ince diyor bende ince bir örtü arıyordum zaten fiyatı da gayet iyimiş
Verirler canım CD de verdiler bize amiinnn hepimiz inşallah canım benim
Yaa ne güzel inşallah bize de CD verirler
Bende progestan fitili 12 hafta civarında bırakmıştım başka da bir şey kullanmadım onun yerine. Vitaminler var coraspin ve troid ilacım var kullandığım

İnşallah canım sizin hayırlısı ile bi detaylınız geçsin iyi yapmışsın yaza çok rahat olur evet tek katlar biraz ince ama hepsi iş görür ben çok sevdim bu muslinleri eşim durdurmasa daha da alacaktım çocuğu bezleyip müsline saricam kıyafete gerek yok

Canım senin ikiz normaldir çıkması bende şuanlık tayt pantolon giyebiliyorum elbise için de bu hava şartlarında dikkat et canım bacaklarından kasıklarından üşütme oda ağrı yapar
Ya benimde cikmio karnım sanki buna taktım evet eski kıyafetlerim dar gelio ama hamile pantolonları içinde erken gibi duruo sen de azcik benim gibi kilolumsn çok mu zayifsin kuzum taktım gobusume

İnss canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…