- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.981
Canım o dalgalanmalar bebıstır. Cogu yorumu okudum herkez gıbı bende aynı seylerı dıyecegım ıkız oldugu ıcın olabilir bende aynı sıkıntıyı yasıyorum mesela alt kısımda yururken bı agırlık otururken yada yatarken bısey yok yatakta donmeler de ben de rahat olamıyorum ama ben normalde kıloluyum bıde gobegım fazla cıktı ondan olur diye dusunuyordum bebıslerden bırı altta olabılır benimki de biri ustte bırı alttaGünaydın kızlar..
Benim haftalarımı geçen deneyimli hamişlerimden bilgi rica ediyorum.
Son 2 gündür karnımın içi hareketli. Bu hareketlilik bebeklerimin hareketliliğimi acaba ? Böyle deniz dalgası gibi.
Birde karnımın alt kısmı sancıyor ağrıyor geriliyor. Yatıp kalkmak dönmek çok zor sanki ben döndükçe zorlanıyorum ve bir şey olacak diye korkuyorum. Kasılıyor gibi.
Kendimi kuruyorum bende acaba açılma mı oluyor diye.
Seker yuklemesı ıcın kesin yaparlar mı bilmiyorum canım sana ama ben bugun seker yuklemesı ıcın hastaneye gittim kendi doktorum dısarda oldugu ıcın beni hastaneye baska bı doktora gidip yaptır demıstı bende bugun gittim fakat petınolojı doktoru gerek duymadı ben tup bebekten beri onlem amaclı seker ilacı kullanıyordum seker hastası degılım ama baslamıslardı o da zaten seker ilacı kullanıyorsun dedı normal aclık ve tokluk sekerime baktı sikinti yok bosuna da seker yuklemesı yapmayalım ıyı bısey egıl dedı oyle yaptırmadım yarın da Kendı doktoruma kontrole gıdıcemOy maşallah totosunu sevsinler
Ya bu şeker yüklemesini yaptırmasak olur mu acaba bilginiz var mı
Ah ah doktorlar der ama ne yapalım içimiz içimizi yiyor
Bu arada müslinlerin orada çarşafla da var 14 TL ye düşmüş gayet uygundu
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peki biz kendimiz video çeksek izin verirler mi acaba