-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.981
Canım o dalgalanmalar bebıstır. Cogu yorumu okudum herkez gıbı bende aynı seylerı dıyecegım ıkız oldugu ıcın olabilir bende aynı sıkıntıyı yasıyorum mesela alt kısımda yururken bı agırlık otururken yada yatarken bısey yok yatakta donmeler de ben de rahat olamıyorum ama ben normalde kıloluyum bıde gobegım fazla cıktı ondan olur diye dusunuyordum bebıslerden bırı altta olabılır benimki de biri ustte bırı alttaGünaydın kızlar..
Benim haftalarımı geçen deneyimli hamişlerimden bilgi rica ediyorum.
Son 2 gündür karnımın içi hareketli. Bu hareketlilik bebeklerimin hareketliliğimi acaba ? Böyle deniz dalgası gibi.
Birde karnımın alt kısmı sancıyor ağrıyor geriliyor. Yatıp kalkmak dönmek çok zor sanki ben döndükçe zorlanıyorum ve bir şey olacak diye korkuyorum. Kasılıyor gibi.
Kendimi kuruyorum bende acaba açılma mı oluyor diye.
Seker yuklemesı ıcın kesin yaparlar mı bilmiyorum canım sana ama ben bugun seker yuklemesı ıcın hastaneye gittim kendi doktorum dısarda oldugu ıcın beni hastaneye baska bı doktora gidip yaptır demıstı bende bugun gittim fakat petınolojı doktoru gerek duymadı ben tup bebekten beri onlem amaclı seker ilacı kullanıyordum seker hastası degılım ama baslamıslardı o da zaten seker ilacı kullanıyorsun dedı normal aclık ve tokluk sekerime baktı sikinti yok bosuna da seker yuklemesı yapmayalım ıyı bısey egıl dedı oyle yaptırmadım yarın da Kendı doktoruma kontrole gıdıcemOy maşallah totosunu sevsinler
Ya bu şeker yüklemesini yaptırmasak olur mu acaba bilginiz var mı
Ah ah doktorlar der ama ne yapalım içimiz içimizi yiyor
Bu arada müslinlerin orada çarşafla da var 14 TL ye düşmüş gayet uygundu
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinpeki biz kendimiz video çeksek izin verirler mi acaba
Canım ben normalde de kilolu değildim bide benim kemiklerim iri spor yapmaktan karnım sıkıydı benim şuan hala çıkmadı ama takılma doktora geçen hafta gittim oda çok şaşırdı iç karnımız geniş demekki hamile pantolonu sakın alma canım onlar bize son ayda anca olur benim kendi kıyafetlerim bana hala oluyor sanada olurYa benimde cikmio karnım sanki buna taktım evet eski kıyafetlerim dar gelio ama hamile pantolonları içinde erken gibi duruo sen de azcik benim gibi kilolumsn çok mu zayifsin kuzum taktım gobusume
Bende sordum geçen hafta iç karnın demedi biraz göbek bölgesi kilolu zaten gibi şey soledi ama bakiorum herkesin kocaman yarın gorcem inşallah büyümüş olur bebisim aynen almicam zaten bizim göbek çıkana kadar hava ısınır elbise giyeriz artikCanım ben normalde de kilolu değildim bide benim kemiklerim iri spor yapmaktan karnım sıkıydı benim şuan hala çıkmadı ama takılma doktora geçen hafta gittim oda çok şaşırdı iç karnımız geniş demekki hamile pantolonu sakın alma canım onlar bize son ayda anca olur benim kendi kıyafetlerim bana hala oluyor sanada olur
Aynen yok banada için çok geniş dedi içinde genişliyor dedi o yüzden hamilelikle alakalı almadım kendime bişey son zamanlarda da gerek olmazBende sordum geçen hafta iç karnın demedi biraz göbek bölgesi kilolu zaten gibi şey soledi ama bakiorum herkesin kocaman yarın gorcem inşallah büyümüş olur bebisim aynen almicam zaten bizim göbek çıkana kadar hava ısınır elbise giyeriz artik
Normal canım dalgalanma gibi bebek o hatta bi kaç güne daha da çok hissedersin gerilmeside bebekler büyüyor ondan oluyor bende ara ara oluyor bence bebeğin büyüme atakları olduğu dönemde daha çok oluyor hiç tedirgin olma gittikçe büyüyorlar artık bize rahat yatıp kalkma yokGünaydın kızlar..
Benim haftalarımı geçen deneyimli hamişlerimden bilgi rica ediyorum.
Son 2 gündür karnımın içi hareketli. Bu hareketlilik bebeklerimin hareketliliğimi acaba ? Böyle deniz dalgası gibi.
Birde karnımın alt kısmı sancıyor ağrıyor geriliyor. Yatıp kalkmak dönmek çok zor sanki ben döndükçe zorlanıyorum ve bir şey olacak diye korkuyorum. Kasılıyor gibi.
Kendimi kuruyorum bende acaba açılma mı oluyor diye.
Evet ya o kadar çok alanda kullanılıyormuş ki bende arada denk gelince alırım büyüklerden yineİnşallah canım sizin hayırlısı ile bi detaylınız geçsiniyi yapmışsın yaza çok rahat olur evet tek katlar biraz ince ama hepsi iş görür ben çok sevdim bu muslinleri eşim durdurmasa daha da alacaktım çocuğu bezleyip müsline saricam kıyafete gerek yok
Anladım canım sen ilaç kullandığın için gerek duymadılar demek kiCanım o dalgalanmalar bebıstır. Cogu yorumu okudum herkez gıbı bende aynı seylerı dıyecegım ıkız oldugu ıcın olabilir bende aynı sıkıntıyı yasıyorum mesela alt kısımda yururken bı agırlık otururken yada yatarken bısey yok yatakta donmeler de ben de rahat olamıyorum ama ben normalde kıloluyum bıde gobegım fazla cıktı ondan olur diye dusunuyordum bebıslerden bırı altta olabılır benimki de biri ustte bırı altta
Seker yuklemesı ıcın kesin yaparlar mı bilmiyorum canım sana ama ben bugun seker yuklemesı ıcın hastaneye gittim kendi doktorum dısarda oldugu ıcın beni hastaneye baska bı doktora gidip yaptır demıstı bende bugun gittim fakat petınolojı doktoru gerek duymadı ben tup bebekten beri onlem amaclı seker ilacı kullanıyordum seker hastası degılım ama baslamıslardı o da zaten seker ilacı kullanıyorsun dedı normal aclık ve tokluk sekerime baktı sikinti yok bosuna da seker yuklemesı yapmayalım ıyı bısey egıl dedı oyle yaptırmadım yarın da Kendı doktoruma kontrole gıdıcem
Benimki de biri üstte biri alttaCanım o dalgalanmalar bebıstır. Cogu yorumu okudum herkez gıbı bende aynı seylerı dıyecegım ıkız oldugu ıcın olabilir bende aynı sıkıntıyı yasıyorum mesela alt kısımda yururken bı agırlık otururken yada yatarken bısey yok yatakta donmeler de ben de rahat olamıyorum ama ben normalde kıloluyum bıde gobegım fazla cıktı ondan olur diye dusunuyordum bebıslerden bırı altta olabılır benimki de biri ustte bırı altta
Seker yuklemesı ıcın kesin yaparlar mı bilmiyorum canım sana ama ben bugun seker yuklemesı ıcın hastaneye gittim kendi doktorum dısarda oldugu ıcın beni hastaneye baska bı doktora gidip yaptır demıstı bende bugun gittim fakat petınolojı doktoru gerek duymadı ben tup bebekten beri onlem amaclı seker ilacı kullanıyordum seker hastası degılım ama baslamıslardı o da zaten seker ilacı kullanıyorsun dedı normal aclık ve tokluk sekerime baktı sikinti yok bosuna da seker yuklemesı yapmayalım ıyı bısey egıl dedı oyle yaptırmadım yarın da Kendı doktoruma kontrole gıdıcem
Evet canım ya resmen yatarken devriliyor gibiyim. Kalkarkende destek alarak kalkıyorum. Gece uyurken zor oluyor. 30.haftalarda falan nasıl olacak hiç bilmiyorum.Normal canım dalgalanma gibi bebek o hatta bi kaç güne daha da çok hissedersin gerilmeside bebekler büyüyor ondan oluyor bende ara ara oluyor bence bebeğin büyüme atakları olduğu dönemde daha çok oluyor hiç tedirgin olma gittikçe büyüyorlar artık bize rahat yatıp kalkma yok
Doktorum biri altta demişti bana.Canım o dalgalanmalar bebıstır. Cogu yorumu okudum herkez gıbı bende aynı seylerı dıyecegım ıkız oldugu ıcın olabilir bende aynı sıkıntıyı yasıyorum mesela alt kısımda yururken bı agırlık otururken yada yatarken bısey yok yatakta donmeler de ben de rahat olamıyorum ama ben normalde kıloluyum bıde gobegım fazla cıktı ondan olur diye dusunuyordum bebıslerden bırı altta olabılır benimki de biri ustte bırı altta
Benimki de biri üstte biri altta
Vala ikizlerin biri altta kalıyor heralde benim bıde alttaki saklanıyor usttekı cok hareketli alttaki onun kadar degil mesela bugun de Baska bı doktor baktı alttaki saklanmış dedı ama usttekınden daha kilolu olctu dedı gizli gizli ordan yolunu bulmus dedı hattaDoktorum biri altta demişti bana.
Seyiriyor pıtlıyor dalgalanıyor. Ama artık hissediyorum bende onlar bebeklerim benim
Artık korkudan keyfini bile yaşayamıyorum hamileliğin.
Biraz kafamı rahatlattı söyledikleriniz sayesinde
Çok çok güzel bişey canım ben burdayım merak etme diyo işteEvet canım ya resmen yatarken devriliyor gibiyim. Kalkarkende destek alarak kalkıyorum. Gece uyurken zor oluyor. 30.haftalarda falan nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Çok şükür içim rahatladı. Tüm gün aynı hissi yaşadım. Ama tedirgin değildim her dalgalanmada mutlu oluyorum.
İnanamadım gerçekten dün bugün yaşamaya başladım ben daha
Hangisi hareketli onu daha çözemedim ben. Yavaş yavaş onu da anlarım herhalde.Vala ikizlerin biri altta kalıyor heralde benim bıde alttaki saklanıyor usttekı cok hareketli alttaki onun kadar degil mesela bugun de Baska bı doktor baktı alttaki saklanmış dedı ama usttekınden daha kilolu olctu dedı gizli gizli ordan yolunu bulmus dedı hattacidden hani ıkız oldukları İcin mı bilmiyorum ama mesela ben hıc kilo olmadım 7 aylık olucak lar 2 kilo sımdıye kadar ama gobegım gorsenız 9 aylıktan fena halde son zamanlarda heralde ben hıc kalkıp kıpırdayamam heralde
322gr ile 19 dayım canımKızlar doktordan geldim herşey güzel sağlıklı bebeğin kilosu 331 gr olmuş boyu 24 cm dedi 19+6 dayım iyi mi sizce
Bana az geldi sanki doktor dedi olurmu çok iyi dedi boyu felan boyu kaç cm canım bu arada takılıyoruz kilosunu boyuna ama maşallah hepsine322gr ile 19 dayım canım
Maşallah
Yok cnm haftaya göre normal Gidiyor.Bana az geldi sanki doktor dedi olurmu çok iyi dedi boyu felan boyu kaç cm canım bu arada takılıyoruz kilosunu boyuna ama maşallah hepsine
Canım ben haftaya perşembe gireceğim inşallah bende devlete ilk gitmeyi düşündüm ama randevu hiç yoktu bide ben hala tüp bebek doktoruna gidiyorum oda kendi perinatolojisine yönlendirdi oraya aldım zeynep kamilde bulamazsan da başka yerde bak biYok cnm haftaya göre normal Gidiyor.
Biz çok takıntılı olduk.
Bend detaylı ultrason için randevu alacaktım.
Pazartesi gitmiştim Dr a.
Şimdi baktım ki Dr Perinatoloji bölümünu açmamışne güzel Zeynep Kamil de boşlukta vardı. Yarın arayacağım inşallah açar telefonla yoks agitmek zorunda kalacağım. Sen ne yaptın detaylı ultrasonu?
Yok canım açıktı orda vardı. Bir de gebe takipteki doktorun yaklaşımını muayenesini bilgi vermesini dinlemesini çok sevdim. Sağolsun güzel bilgiler verdi. Olmadı gider yine açtırırım. 23. Haftaya kadar zamanımız varmış nasılsa . Dış merkezde 500den aşağı yok. Bir de güven veriyor niyeyse bana Zeynep Kamil. Çok zamanm geçti ondan mıdır nedirCanım ben haftaya perşembe gireceğim inşallah bende devlete ilk gitmeyi düşündüm ama randevu hiç yoktu bide ben hala tüp bebek doktoruna gidiyorum oda kendi perinatolojisine yönlendirdi oraya aldım zeynep kamilde bulamazsan da başka yerde bak bi
İnşallah ayarlayabilirsin ben randevu alırken fiyatını sordum 750 tl dedi 24e kadar vaktin var canım ben çok baktım bulamadım banada aksine zeynep kamil sğleymaniye kadın doğum oralar güven vermiyor bir iki defa tedavi öncesi gitmiştim hiçbir işimi halledememiştim demekki senin işlerin rast gitmişYok canım açıktı orda vardı. Bir de gebe takipteki doktorun yaklaşımını muayenesini bilgi vermesini dinlemesini çok sevdim. Sağolsun güzel bilgiler verdi. Olmadı gider yine açtırırım. 23. Haftaya kadar zamanımız varmış nasılsa . Dış merkezde 500den aşağı yok. Bir de güven veriyor niyeyse bana Zeynep Kamil. Çok zamanm geçti ondan mıdır nedir
Yaaa şansına canımİnşallah ayarlayabilirsin ben randevu alırken fiyatını sordum 750 tl dedi 24e kadar vaktin var canım ben çok baktım bulamadım banada aksine zeynep kamil sğleymaniye kadın doğum oralar güven vermiyor bir iki defa tedavi öncesi gitmiştim hiçbir işimi halledememiştim demekki senin işlerin rast gitmiş