Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşllah canım bende renkliyi bekliyorum gün sayalım sen benden 3 gün sonrasın

Aynen kulagını kapatmıs oyle duruyordu haftalar ilerledikçe netlesıyorlar ıyıce ıkız oldukları İcin boyle guzel poz yakalamak zor dedi doktor da
Yaa yerim ultrasonun gönderdiği ses dalgalarından kaçıyorlarmış yüzlerini falan ondan kapatıyorlarmş minnaklar
Ohh maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsün

Yaa maşallah maşallah
Bizler de iyiyiz çok şükür canım benim görüş günüm de haftaya inşallah

Yaa yerim ultrasonun gönderdiği ses dalgalarından kaçıyorlarmış yüzlerini falan ondan kapatıyorlarmş minnaklar

Ohh maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsün
Amin canım hepimizinki inşallah bugün dünya benim ama bı kaç gün geçince yine meraklar baslicak o kipirtilsri da sordum hissetmen normal bı hafta iki hafta sonra daha güçlü hissedersin dedi

Çok güzel canım maşallah hepimize
İnşallah sorunsuz böyle gider herşey de doğumlarımızı anlatırız birbirimize
Bayağı da yol katettik.
Benimde aynı işe gidip gelip yatıyorum kalkıyorum
Eğer bir sorun olmaz ise 2 ay daha çalışmak istiyorum.
Senin detaylı ne zaman canım?

Amin canım hepimizinki inşallah bugün dünya benim ama bı kaç gün geçince yine meraklar baslicak o kipirtilsri da sordum hissetmen normal bı hafta iki hafta sonra daha güçlü hissedersin dedi
Aynen canım büyüyüp güçlendiğini hissediyor insan. Önce mısır patlaması gibiyken şimdi daha güçlü hissediyorsun

Merhaba canım
Say say bitmiyor yaa bende sayıyorum az kaldı diyorum ama daha da var.
Allahtan cumartesi kontrolüm var.
Kalp sıkışması şimdi bile çok oluyor bende özellikle yatınca.
Ağırlaşınca daha da artacak tabi

Maşallah hosgeldin kuzuların iyi olmasına sevindim
Ben ve oğluşumda iyiyiz çok şükür

21. Haftada detayli yapılacak canim. Allah izin verirse bende 2 ay daha calismak istiyorum ama bazende zorluyor gibi.yinede cok şükür bugünümüze.
Dogum iznine ne zaman ayrılabiliyoruz en erken? İkizlerde daha erken oluyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…