- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.001
Aynennİyi o zaman bebişler İkinizin özelliğini de alsın hem etçi hem otçu ne güzel dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynennİyi o zaman bebişler İkinizin özelliğini de alsın hem etçi hem otçu ne güzel dimi
Günaydın Hadi bakalım darısı bizeGünaydın kızlar
Mutlu hafta sonlarınız olsunnn
Dün akşam benim minik mısırım da pıt pıt etti hemde 2 defa artık eminim o balık yüzmeleri benim oğluşum
Sağlıkla büyüsünler tüm bebişler
Az kalmış haftaya ufak ufak başlar galibaGünaydın Hadi bakalım darısı bize
Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah hafif bir şekilde atlatırsın. Hangi varyantı canım omicron biraz daha hafif atlatılıyor galiba diğerlerine göreGünaydın kızlar bende perşembe gecesinden beri rahatsızım covid testim pozitif ne yapacam bilmiyorum
Ben de öyle düşünüyorum 1-2 haftaya başlarAz kalmış haftaya ufak ufak başlar galiba
Canim çok gecmis olsun. Hiç panik yapma, sakinliğini koru. Birçok hamile maalesef geçiriyor. Arkadaşım hamileyken 2 defa geçirdi. Çok şükür hiçbir problem yasamadi. Vitamin almaya, bol su içmeye, dinlenmeye dikkat et. Kemikli falan çorbalar yap, meyve ye. Oksurugun varsa ananas Doğal öksürük surubu. Bir dilim falan yiyebilirsin. Bal zencefil de oksuruge çok iyi geliyor. Merak etme Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz.Günaydın kızlar bende perşembe gecesinden beri rahatsızım covid testim pozitif ne yapacam bilmiyorum
Bilmiyorum ki canım test yaptılar direk e nabıza düştü pozitif diye yaa ben kendimden korkmuyorum beslenmeme dikkat edecem gecede baya su gibi terledim oda rahatlattı ama bebeğe zararı olur mı bide canım hiçbiyere çıkmadığın halde bu hafta sadece kontrole gittim kaynanama gittim bi defa nerden kaptım bilmiyorumYaa çok geçmiş olsun canım inşallah hafif bir şekilde atlatırsın. Hangi varyantı canım omicron biraz daha hafif atlatılıyor galiba diğerlerine göre
İnşallah canım çok dikkat edecem bebeğim için yemeye içmeye kendime hemen toparlayacamCanim çok gecmis olsun. Hiç panik yapma, sakinliğini koru. Birçok hamile maalesef geçiriyor. Arkadaşım hamileyken 2 defa geçirdi. Çok şükür hiçbir problem yasamadi. Vitamin almaya, bol su içmeye, dinlenmeye dikkat et. Kemikli falan çorbalar yap, meyve ye. Oksurugun varsa ananas Doğal öksürük surubu. Bir dilim falan yiyebilirsin. Bal zencefil de oksuruge çok iyi geliyor. Merak etme Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz.
Canim çok geçmiş olsun bol bol su iç vitaminlere devam ediyorsun zaten nasil beslenmen gerektiğini biliyorsundur stres yapma en kısa zamanda atlatırsın inşallahGünaydın kızlar bende perşembe gecesinden beri rahatsızım covid testim pozitif ne yapacam bilmiyorum
Oyy masallahhh kuzumaGünaydın kızlar
Dün akşam benim minik mısırım da pıt pıt etti hemde 2 defa artık eminim o balık yüzmeleri benim oğluşum
İnşallah canım dikkat edecem herşeyeCanim çok geçmiş olsun bol bol su iç vitaminlere devam ediyorsun zaten nasil beslenmen gerektiğini biliyorsundur stres yapma en kısa zamanda atlatırsın inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun kardesimde hamile ve covid hatta arkadaşımda ins hicbisey olmayacak Rabbim güç kuvvet versinBilmiyorum ki canım test yaptılar direk e nabıza düştü pozitif diye yaa ben kendimden korkmuyorum beslenmeme dikkat edecem gecede baya su gibi terledim oda rahatlattı ama bebeğe zararı olur mı bide canım hiçbiyere çıkmadığın halde bu hafta sadece kontrole gittim kaynanama gittim bi defa nerden kaptım bilmiyorum
İnşallah canım kendime çok düşünmüyorum beslenmeme dikkat edecem bebek saklıklı olsun Allahın izniyle ben terledikçe iyi oluyorumCanım benim çok geçmiş olsun kardesimde hamile ve covid hatta arkadaşımda ins hicbisey olmayacak Rabbim güç kuvvet versin
Hiç belli olmuyor canım nereden geleceği. İnşallah ikiniz de sağ salim atlatırsınız bir arkadaşım da olmuştu hatta baya yoğun geçirdi ama çok şükür bebekte kendi de sağ salim atlattı. Gölünü ferah tut Rabbim esirgesin.Bilmiyorum ki canım test yaptılar direk e nabıza düştü pozitif diye yaa ben kendimden korkmuyorum beslenmeme dikkat edecem gecede baya su gibi terledim oda rahatlattı ama bebeğe zararı olur mı bide canım hiçbiyere çıkmadığın halde bu hafta sadece kontrole gittim kaynanama gittim bi defa nerden kaptım bilmiyorum
İnşallah canım yediklerime dikkat ediyorum araştırarak yemeye daha çok dikkat edecem inşallahHiç belli olmuyor canım nereden geleceği. İnşallah ikiniz de sağ salim atlatırsınız bir arkadaşım da olmuştu hatta baya yoğun geçirdi ama çok şükür bebekte kendi de sağ salim atlattı. Gölünü ferah tut Rabbim esirgesin.
Bitkisel şeylere çok yönelme bol bol vitaminler ile beslen. Her bitki iyi gelmiyor bize biliyorsun sakın araştırmadan bir şey kullanma
Oyyyy gözün aydın annesi yakında güp güpleride duyarsınGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım beslenmene ve suya dikkat et başka yapacak bişey yok zaten Rabbim şifa versinGünaydın kızlar bende perşembe gecesinden beri rahatsızım covid testim pozitif ne yapacam bilmiyorum
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Yaa nerden kaptın ki acaba? Ama endişe etme şuan herkes covid. Sanırım sadece parol kullanabikeceksin.Günaydın kızlar bende perşembe gecesinden beri rahatsızım covid testim pozitif ne yapacam bilmiyorum