Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Oyyyy gözün aydın annesi yakında güp güpleride duyarsın
İnşallah inşallah canım
Ama nazar ettim çocuğa şimdi de hiç sesi çıkmıyor
Bir yerde okumuştum akşam yatmadan önce süt ya da meyve suyu içerseniz daha rahat hissedersiniz diye. Dün süt içtim demek ki işe yarıyor bu akşam unutmazsam yine deneyeceğim

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Yaa nerden kaptın ki acaba? Ama endişe etme şuan herkes covid. Sanırım sadece parol kullanabikeceksin.
Bilmiyorum ki canım evden çalışan bayanım bu hafta sadece doktora kontole gittim bide kaynanamlara başka bi yere gitmedim bende şaşkınım nereden kaptığımı bilemiyorum sadece parol içebiliyorum

Bilmiyorum ki canım evden çalışan bayanım bu hafta sadece doktora kontole gittim bide kaynanamlara başka bi yere gitmedim bende şaşkınım nereden kaptığımı bilemiyorum sadece parol içebiliyorum
Çok geçmiş olsun canım korkma artık çok fazla var hafif atlatilio bol meyve şifalı çorbalar toplucan ikimizde iyi olacaksınız inşallah

Kız öyle her gün hissedilmez sanırım bende nadir batma gibi oluo böle üç kere baloncuk gibi ama keşke hergun hissetsek az kaldı ileriki haftalarda saycaz tekmesini ozamanda seninki kaç kere vurdu deriz

Hayırlı hafta sonları canlar dün midem beni mahvetti akşam çok ağrıdı yandı portakal yemiştim sanırım o yaptı ne zormuş mide ağrısı korkuyorum şimdi bisey yemeye

Günaydın kızlar bende perşembe gecesinden beri rahatsızım covid testim pozitif ne yapacam bilmiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın sarımsaklı limonlu şeyler ye bol bol su iç Allahın izniyle geçer stres yapma beslenmene dikkat et canım

Anladım canım işte olacagı varsa ne kadar sakınırsan sakın bulaşıyor. Çok geçmiş olsun tekrar. Belki ilk 3 gün biraz kötü olabilirsin hani kırgınlık vs. Gibi ama sonra gecıyor muş. Karantinada artık 7 gün. Hemen atlatırsın inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın sarımsaklı limonlu şeyler ye bol bol su iç Allahın izniyle geçer stres yapma beslenmene dikkat et canım
Bebeğin iyi olduğunu görfükten sonra rahatladım çok şükür canım dikat edeceğim inşallah yeme içmeme en kısa zamanda atlatacağım

Aynen canım karantinada 7 gün kısmet işte canım olacağı varmış inşallah

Geçmiş olsun canım korkma bol bol meyvelerden vitamin al sıcak ayran çorbasının içine çiğ sarımsak doğra baya boğazı rahatlatıyor çokça terle terledikce rahatlarsın
Sağol canım çok şükür perşembe gecesi gibi değilim çok kötü ateşim çıktı dün serum yedim gece parolla baya terledim daha iyiyim yediklerime çokca dikkat ediyorum dikkat edin sizde hamileyken daha perişan oluyor insan

Kız öyle her gün hissedilmez sanırım bende nadir batma gibi oluo böle üç kere baloncuk gibi ama keşke hergun hissetsek az kaldı ileriki haftalarda saycaz tekmesini ozamanda seninki kaç kere vurdu deriz
İnşallah canım inşallah şöyle tekmelerden bıktırsın bizi yavrum yeter az da dinlen uyu diye nazlanalım ama iyi olduğunu biliriz en azından

Hayırlı hafta sonları canlar dün midem beni mahvetti akşam çok ağrıdı yandı portakal yemiştim sanırım o yaptı ne zormuş mide ağrısı korkuyorum şimdi bisey yemeye
Artık mide yanmaları da başlamıştır sende kuzum bide neydi saç dönemi vardı dimi bebişin saçları çıkmaya başlayınca yanma oluyor derlerdi

Artık mide yanmaları da başlamıştır sende kuzum bide neydi saç dönemi vardı dimi bebişin saçları çıkmaya başlayınca yanma oluyor derlerdi
Aynen saçtan yanma olur diyorlar ama dün çok fena oldum bugünde devam ediyor ama akşamki kadar değil kontrole gidince soylicem belki ilaç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…