Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Heyecana razıyım stres olmasın da inşaAllah canım evet tek kese gördü

Evet canım 20. Haftadan sonra dedi ama karar veremiyorum detaylıya gidince tekrar konusucam

İnşallah doğru olana karar veririz kuzum ya Bi yere çıkmıyorum ama illa ki hastaneye gidiliyor ne bilim
Aynen bende hastane dışı bir yere gitmiyorum misafir kabul etmiyorum çok kararsızım bu konuda kötü düşünmek istemiyorum

İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin

Gittim canım. Doktor dedi ki şu an karındaki yağ oranı fazla olduğu için görünmüyor ense kalınlığı. Ense kalınlığı ölçüsü almadan ikili test yapamam. 3-4 gün sonra tekrar gel tekrar bakalım eğer görebilirsek ikili test yaparız. Cumartesi gideceğim Sabah erken gel ki dedi test yapıp analize dışarı yolluyoruz. Doktor iyiydi ama bayağı ilgilendi. tıp merkezi olmasına rağmen güzel baktı. Kolları bacakları kafasını kalçasını gösterdi. Kalp atışını güzel dinletti. Zeynep Kamil Hastanesinden daha net görüntü aldık İnşallah cumartesi görünür de o da aradan çıkar. Şuan herşey yolunda Allah'a şükür. Adet tarihine göre 12. Hafta ; Tıp Merkezine Göre 12+2 ; Bahçeci ye Göre 12+4

oh oh sağlıkla büyüsün kuzularımız cindiyetle ilgili birşey söylemedi mi bende bu cumartesi gideceğim merak içindeyim baya

Hayırlısı olsun canım Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz cumartesi güzel sonuçlarla gelirsin inşallah her makinenin ölçümü farklı çıkıyor

Aynen bende hastane dışı bir yere gitmiyorum misafir kabul etmiyorum çok kararsızım bu konuda kötü düşünmek istemiyorum
Bende öyle kuzum ya inşallah Rabbim esirgesin cümlemizi
Benide bugün sağlık ocağı aradı yarın tetenoz aşısı için gidicem tekrar tahlillerim yapılacak inşallah kolum çok ağrımaz kiminin çok ağrıyormuş
İkinci dozda daha çok ağrı oluyormuş galiba şimdi tam kaçıncı hafta 17 de mi yapıyorlar aşıyı

Maşallah maşallah kuzum sağlıkla büyümeye devam etsin diğer ultrasondan sonra rahat rahat görmüşsündür

Benide bugün sağlık ocağı aradı yarın tetenoz aşısı için gidicem tekrar tahlillerim yapılacak inşallah kolum çok ağrımaz kiminin çok ağrıyormuş
Ay bende yarin gidicem daha gebelik kaydımı actirmadim yarına randevu aldım hem kan tahlili yaptiricam belki yarın bende tetenoz aşısı olurum

Bende öyle kuzum ya inşallah Rabbim esirgesin cümlemizi

İkinci dozda daha çok ağrı oluyormuş galiba şimdi tam kaçıncı hafta 17 de mi yapıyorlar aşıyı
Amin canım benim hayırlısı ile bu sürecleride atlatırız inşallah ben bugün 18e girdim canım sağlık ocağı 16 haftadan sonra yapıyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…