- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 23
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Heyecana razıyım stres olmasın daBu teoriler kandırıyor bizi ya
Sakin sakin gitsen de kapı önünde bekleyip hastaları çağırmaya başlayınca yine Bi heyecan basıyorinşallah sağlıkla büyümeye devam etsin minik tek kese mi görmüştü
He ya görüntüde bir şey anlaşılmıyoro doktorun alnından öpmek lazım bu ultrason cihazında bebeyi görebildiği için maşallah
Evet faydalı değil ama içeriden geliyor sipariş12. Haftada bebekten mesaj geliyor. Diyor ki baba annemin canı bir şey isterse mutlaka al. Onların çoğunu ben istiyorum sıpa ya
Canım benim aklıma geldiğin her an duamdasın çok istiyorum senden de güzel haberler almayı.
Bende gayet sakin beklerken 6. Gün lekelenmeyi görünce nasıl ağlamıştım hıçkıra hıçkıra ağladım o gün. Dedim buda olmadı. Ama şükür tutunmuş. İnsan beklerken aklından türlü türlü şeyler geçiyor bide ilk zamanlar belirti olmayınca endişelerin artıyor.
İnşallah güzel haberle gel kuzum Rabbim ol demiştir inşallah. Sağlıkla tutunmuştur bebişin. Hayırlı güzel müjdelerinle gel
Ben olmamıştım kuzum ya bilmiyorum kafam karışık. Sana 20. Haftadan sonra ol demişti dimi Dr.
Evet canım 20. Haftadan sonra dedi ama karar veremiyorum detaylıya gidince tekrar konusucamBu teoriler kandırıyor bizi ya
Sakin sakin gitsen de kapı önünde bekleyip hastaları çağırmaya başlayınca yine Bi heyecan basıyorinşallah sağlıkla büyümeye devam etsin minik tek kese mi görmüştü
He ya görüntüde bir şey anlaşılmıyoro doktorun alnından öpmek lazım bu ultrason cihazında bebeyi görebildiği için maşallah
Evet faydalı değil ama içeriden geliyor sipariş12. Haftada bebekten mesaj geliyor. Diyor ki baba annemin canı bir şey isterse mutlaka al. Onların çoğunu ben istiyorum sıpa ya
Canım benim aklıma geldiğin her an duamdasın çok istiyorum senden de güzel haberler almayı.
Bende gayet sakin beklerken 6. Gün lekelenmeyi görünce nasıl ağlamıştım hıçkıra hıçkıra ağladım o gün. Dedim buda olmadı. Ama şükür tutunmuş. İnsan beklerken aklından türlü türlü şeyler geçiyor bide ilk zamanlar belirti olmayınca endişelerin artıyor.
İnşallah güzel haberle gel kuzum Rabbim ol demiştir inşallah. Sağlıkla tutunmuştur bebişin. Hayırlı güzel müjdelerinle gel
Ben olmamıştım kuzum ya bilmiyorum kafam karışık. Sana 20. Haftadan sonra ol demişti dimi Dr.
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsinGünaydın ben ikili test e kaçar
Çok şanslıyım bebeği hem dün gördüm az da olsa :) Bugün de göreceğiminşallah sonucumuz da sağlıklı güzel çıkacak. Rahat nefes alacağım.
İnşallah doğru olana karar veririz kuzum yaEvet canım 20. Haftadan sonra dedi ama karar veremiyorum detaylıya gidince tekrar konusucam
Aynen bende hastane dışı bir yere gitmiyorum misafir kabul etmiyorum çok kararsızım bu konuda kötü düşünmek istemiyorumİnşallah doğru olana karar veririz kuzum yaBi yere çıkmıyorum ama illa ki hastaneye gidiliyor ne bilim
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin
oh oh sağlıkla büyüsün kuzularımız cindiyetle ilgili birşey söylemedi mi bende bu cumartesi gideceğim merak içindeyim bayaGittim canım. Doktor dedi ki şu an karındaki yağ oranı fazla olduğu için görünmüyor ense kalınlığı. Ense kalınlığı ölçüsü almadan ikili test yapamam. 3-4 gün sonra tekrar gel tekrar bakalım eğer görebilirsek ikili test yaparız. Cumartesi gideceğim Sabah erken gel ki dedi test yapıp analize dışarı yolluyoruz. Doktor iyiydi ama bayağı ilgilendi. tıp merkezi olmasına rağmen güzel baktı. Kolları bacakları kafasını kalçasını gösterdi. Kalp atışını güzel dinletti. Zeynep Kamil Hastanesinden daha net görüntü aldıkİnşallah cumartesi görünür de o da aradan çıkar. Şuan herşey yolunda Allah'a şükür. Adet tarihine göre 12. Hafta ; Tıp Merkezine Göre 12+2 ; Bahçeci ye Göre 12+4
Hiç sormadımoh oh sağlıkla büyüsün kuzularımız cindiyetle ilgili birşey söylemedi mi bende bu cumartesi gideceğim merak içindeyim baya
Hayırlısı olsun canım Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz cumartesi güzel sonuçlarla gelirsin inşallahGittim canım. Doktor dedi ki şu an karındaki yağ oranı fazla olduğu için görünmüyor ense kalınlığı. Ense kalınlığı ölçüsü almadan ikili test yapamam. 3-4 gün sonra tekrar gel tekrar bakalım eğer görebilirsek ikili test yaparız. Cumartesi gideceğim Sabah erken gel ki dedi test yapıp analize dışarı yolluyoruz. Doktor iyiydi ama bayağı ilgilendi. tıp merkezi olmasına rağmen güzel baktı. Kolları bacakları kafasını kalçasını gösterdi. Kalp atışını güzel dinletti. Zeynep Kamil Hastanesinden daha net görüntü aldıkİnşallah cumartesi görünür de o da aradan çıkar. Şuan herşey yolunda Allah'a şükür. Adet tarihine göre 12. Hafta ; Tıp Merkezine Göre 12+2 ; Bahçeci ye Göre 12+4
Oooo gelmiş senin zaman. Benimki ta 15 Şubat'taBenide bugün sağlık ocağı aradı yarın tetenoz aşısı için gidicem tekrar tahlillerim yapılacak inşallah kolum çok ağrımazkiminin çok ağrıyormuş
Aynen geldi canım normalde doktoruna sor ona göre yaparız demisdi sağlık ocağı doktorum yaptır dediOooo gelmiş senin zaman. Benimki ta 15 Şubat'ta
Bende öyle kuzum yaAynen bende hastane dışı bir yere gitmiyorum misafir kabul etmiyorum çok kararsızım bu konuda kötü düşünmek istemiyorum
İkinci dozda daha çok ağrı oluyormuş galibaBenide bugün sağlık ocağı aradı yarın tetenoz aşısı için gidicem tekrar tahlillerim yapılacak inşallah kolum çok ağrımazkiminin çok ağrıyormuş
Maşallah maşallah kuzum sağlıkla büyümeye devam etsinGittim canım. Doktor dedi ki şu an karındaki yağ oranı fazla olduğu için görünmüyor ense kalınlığı. Ense kalınlığı ölçüsü almadan ikili test yapamam. 3-4 gün sonra tekrar gel tekrar bakalım eğer görebilirsek ikili test yaparız. Cumartesi gideceğim Sabah erken gel ki dedi test yapıp analize dışarı yolluyoruz. Doktor iyiydi ama bayağı ilgilendi. tıp merkezi olmasına rağmen güzel baktı. Kolları bacakları kafasını kalçasını gösterdi. Kalp atışını güzel dinletti. Zeynep Kamil Hastanesinden daha net görüntü aldıkİnşallah cumartesi görünür de o da aradan çıkar. Şuan herşey yolunda Allah'a şükür. Adet tarihine göre 12. Hafta ; Tıp Merkezine Göre 12+2 ; Bahçeci ye Göre 12+4
Ay bende yarin gidicem daha gebelik kaydımı actirmadim yarına randevu aldım hem kan tahlili yaptiricam belki yarın bende tetenoz aşısı olurumBenide bugün sağlık ocağı aradı yarın tetenoz aşısı için gidicem tekrar tahlillerim yapılacak inşallah kolum çok ağrımazkiminin çok ağrıyormuş
Kesinlikle yaaa. Hele ellerini ayaklarını yerimmmm. Hocam diyorum ağrı oluyo gece. E tekmelemeye başlıyor dediMaşallah maşallah kuzum sağlıkla büyümeye devam etsindiğer ultrasondan sonra rahat rahat görmüşsündür
Amin canım benim hayırlısı ile bu sürecleride atlatırız inşallahBende öyle kuzum yainşallah Rabbim esirgesin cümlemizi
İkinci dozda daha çok ağrı oluyormuş galibaşimdi tam kaçıncı hafta 17 de mi yapıyorlar aşıyı