Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

O kadar güzel yazmışsın ki canimmm öyle güzel anlatmışsın ki...
Aminnn Allah razi olsun canim benim inşallah benimde muradım rabbim bana nasip eder
Yok test yapmadım canim bugün 8. Günüm perşembe kan verme günüm

Tamamıyla doğru canım benim harikasın

Benim şu an 5+3. Daha çok minnak
Acıbadem Altunizade'de oldu tüp bebek işlemim.
Çook teşekkür ederimm, inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelişir, sağlıkla kolaylıkla doğar ve büyür
Aaa tevafuk benim de 5+3 son adet tarihin 12 Kasım mı bugün keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışı için kontrol dedi canım

Merhaba hosgeldin aramıza hayırlı olsun darısı kalp atışını dinlemeye inşallah

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım Rabbim hepimizin evladını korusun

Bugün beklerken bi yandan dua ediyorum. Bi yandan nefes alamıyorum kalbim ağzımda atıyor resmen. Hamdolsun bu sefer de güzel haberler aldım darısı 10 gün sonraya inşaAllah. Çikolata yemek istiyorum yaa
Maşallah canım keseyi görmüşsün darısı kalp atışına o heyecanlar her kontrol de aynı tedavi zamanlarından daha heyecanlı günler seni bekliyor

Aminnnn inşallah canım benim hayırlısı ile sende güzel haberi alırsın inşallah senin o güzel yüreğinden öperim kurban olduğum Rabbim sanada yaşatsın bu duyguları 2 gün sonra beraber sevinelim inşallah hayırlı zamandır ve Rabbim ol demiştir ınşallah gönülden dua ediyorum canım sana ❤❤

Begen tuşuna üste üst bassam sana opucuklerimi atar mı
Allah razi olsun canim gerçekten çok seviyorum hepinizi birbirimizi tanımıyoruz ama inanın tanımaktan öte kalben hissediyorum soylediklerinizi dualarınızı.. Aminn inşallah dediğin gibi rabbim ol demiştir olmuştur

Maşallah canım keseyi görmüşsün darısı kalp atışına o heyecanlar her kontrol de aynı tedavi zamanlarından daha heyecanlı günler seni bekliyor
Evet öyle çok teşekkür ederim inşaAllah kalp atışını da duyarım. Siz geçtiniz bu yollardan sağlıkla çok şükür darısı biz yenilere

Ben ekşiciyim tatlı hiç canım istemiyor yoksa benim doktor pipi diye kordonumu gördü
Ama sende ki herşey tüm teorileri curutuo ve bacim ben normlsde ekşi delisiyim başlarda hiç yiyemedim şimdi arada bi kere çok istedim turşu bulantima iyi geldi onun dışında tatlı sürekli yerim m

E benim çocuk ortaya geçmiş
Cinsiyeti ne olacak şimdi
Zeynep Kamil de usg ile baktılar.
90ların ultrasronu olduğu için bence Ceylan gibi olacak Yavrum
Zipliyo dedi Dr içerde Eki Görüntüle 2973678
Burda neredeyse bir şey görünmüyor cihaz baya eski Yada senin ki zipladigi için çekim alanına girememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…