- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
O kadar güzel yazmışsın ki canimmm öyle güzel anlatmışsın ki...Sende çok güçlü bir anne olarak aramıza katılacaksın. Artık çok az zaman kaldı. Üzme kendini lütfen. Karamsar asla olma. Sabrını koru. Düşürme modunu hiç. Allah herşeyi duyuyor ve görüyor. En güzel olanı sana verecektir.
Dayanılması çok zor duygular bunlar öyle iyi biliyorum ki. Yüreğin acı acı yanıyor. Ama elinden birşey gelmiyor.
Niye neden diye soruyorsun sonra da isyan etmek istemiyorum diyorsun.
Daha neler neler konuşacağız biz.. Her zaman yanındayız. Duacınız. Emin ol.
Test yaptın mı peki?
Bizim kızda olsa erkek de aklımızda isim vardiO da apayrı bi konuBizim de erkek ismi hazır. Kız ismi ile elimizde bı liste var ki sorma gitsin
İlk sırada Alparslan var canımYaaa ne olucak nasipse biz daha karar vermedik
Tamamıyla doğru canım benim harikasınTabii ki o güzel haberi alacaksın inşallah canımDualarımız Seninle. Ama kötü düşünmek yokkk. dwarfangel bana testten bir iki gün önce; gözlerini kapat kendini kiraz bahçelerinde hayal et demişti. Erkek istersen portakal bahçelerinde hayal et demişti. Tüm olumsuzlukları atmıştım kafamdan. Bebeğimle benimle diyoruz bol bol konuşuyoruz onunla. Sanırım boyleydi dimi dwarfangel sende Allah'ım izin verirse güzel habeei alacaksın ,
Allah razı olsun canım seninde hayırlı olsun aynen büyük çoğunluk erkek diyip geliyorHayırlısı olsun canım benim de oğluşum olcak oğlan senesi sanırım
Aaa tevafuk benim de 5+3 son adet tarihin 12 Kasım mıBenim şu an 5+3. Daha çok minnak
Acıbadem Altunizade'de oldu tüp bebek işlemim.
Çook teşekkür ederimm, inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelişir, sağlıkla kolaylıkla doğar ve büyür
Merhaba hosgeldin aramıza hayırlı olsun darısı kalp atışını dinlemeye inşallahMerhaba kızlar,
Sizi diğer gruptan takip ediyordummama ben ancak Kasım'da tedaviye başlayıp Aralık başında transfer olabildim şimdilik keseyi gördük bakalım.
Sizin şu an cinsiyet tahminleri, konuşmaları bile çok heyecanlı yaa. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım Rabbim hepimizin evladını korusunKızlar bugün fetal dna testi için kan verdim. 10 güne çıkacakmış sonuçları. 68 tane hastalığa bakılıyormuş. İnşallah yavrucaklarım sağlıklıdırlar. İçimde kötü olumsuz hiç bir şey yok. Bu testte cinsiyette kesin çıkıyormuş.
Benim de 13 KasımmAaa tevafuk benim de 5+3 son adet tarihin 12 Kasım mıbugün keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışı için kontrol dedi canım
Hoşbuldumm, sonunda ben de katıldım aranızaMerhaba hosgeldin aramıza hayırlı olsun darısı kalp atışını dinlemeye inşallah
Maşallah canım keseyi görmüşsün darısı kalp atışına o heyecanlar her kontrol de aynı tedavi zamanlarından daha heyecanlı günler seni bekliyorBugün beklerken bi yandan dua ediyorum. Bi yandan nefes alamıyorum kalbim ağzımda atıyor resmen. Hamdolsun bu sefer de güzel haberler aldım darısı 10 gün sonraya inşaAllah.Çikolata yemek istiyorum yaa
Ben ekşiciyim tatlı hiç canım istemiyor yoksa benim doktor pipi diye kordonumu gördüTatlicilar dan erkek haberi gelio ben hiç yemedigim kadar istiorum ama zor tutuorum bize faydalı deil tadımlık
Aminnnn inşallah canım benim hayırlısı ile sende güzel haberi alırsın inşallah senin o güzel yüreğinden öperim kurban olduğum Rabbim sanada yaşatsın bu duyguları 2 gün sonra beraber sevinelim inşallah hayırlı zamandır ve Rabbim ol demiştir ınşallah gönülden dua ediyorum canım sana ❤❤Güçlü anneler ve rabbimin verdiği dünyanın en güzel nimeti güçlü bebekleri...
Bende sizler gibi güçlü bir anne olabilir miyim acabaaslında güçlüyüm ama anne olabilir miyim acaba günlerim azaldi 2 gun kaldi sonucu öğrenmeye biraz modum da düştü karamsarlık çöktü içime.. bebeğim acaba benimle mi ..
Hepiniz çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallahHer zaman bana dua da ettiniz hepinize teker teker teşekkür ederim. Yazarken gözyaşlarım pıt pıt artık ozellikle son 2 yıldır gözyaşlarım kendiliğinden zamansız geliyor.. İnşallah bende transfer topiginden son kalaniniz olarak pozitif haber alırım.. Sizler güzel hamile anneler bana dua eder misiniz. Biliyorum her zaman ediyorsunuz hepinizden Allah razı olsun. Sizlerle konuştukça hafifliyorum. İnşallah bu sefer benimde hayalini kurduğum şeyleri yaşamak nasip olur
Begen tuşuna üste üst bassam sana opucuklerimi atar mıAminnnn inşallah canım benim hayırlısı ile sende güzel haberi alırsın inşallah senin o güzel yüreğinden öperim kurban olduğum Rabbim sanada yaşatsın bu duyguları 2 gün sonra beraber sevinelim inşallah hayırlı zamandır ve Rabbim ol demiştir ınşallah gönülden dua ediyorum canım sana ❤❤
Evet öyle çok teşekkür ederim inşaAllah kalp atışını da duyarım. Siz geçtiniz bu yollardan sağlıkla çok şükür darısı biz yenilereMaşallah canım keseyi görmüşsün darısı kalp atışına o heyecanlar her kontrol de aynı tedavi zamanlarından daha heyecanlı günler seni bekliyor
Ama sende ki herşey tüm teorileri curutuo ve bacimBen ekşiciyim tatlı hiç canım istemiyor yoksa benim doktor pipi diye kordonumu gördü
Büyüsünlerde sağlıkla gelsinler. Az çektirmediler bizeBenim de 13 Kasımmmaşallah canımm bizim susamlar da büyüsün sağlıkla
Burda neredeyse bir şey görünmüyor cihaz baya eskiE benim çocuk ortaya geçmiş
Cinsiyeti ne olacak şimdi
Zeynep Kamil de usg ile baktılar.
90ların ultrasronu olduğu içinbence Ceylan gibi olacak Yavrum
Zipliyo dedi Dr içerdeEki Görüntüle 2973678
Ben olmadım düşünmuyorum da açıkçasıKızlar aranızda covit aşısı olan varmı? hangisini oldunuz ?yada olmayı düşünüyormusunuz? Olanlarda etkileri oldumu