- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Senden de canımBegen tuşuna üste üst bassam sana opucuklerimi atar mı
Allah razi olsun canim gerçekten çok seviyorum hepinizi birbirimizi tanımıyoruz ama inanın tanımaktan öte kalben hissediyorum soylediklerinizi dualarınızı..Aminn inşallah dediğin gibi rabbim ol demiştir olmuştur
İnşallah canım sen stres yapma dua et Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz darısı sizlere inşallah benim şimdi de detaylı stresi başladı meselaEvet öyle çok teşekkür ederim inşaAllah kalp atışını da duyarım. Siz geçtiniz bu yollardan sağlıkla çok şükür darısı biz yenilere
Benim teorilere bakmayın siz canı nasıl isterse öyleAma sende ki herşey tüm teorileri curutuo ve bacimben normlsde ekşi delisiyim başlarda hiç yiyemedim şimdi arada bi kere çok istedim turşu bulantima iyi geldi onun dışında tatlı sürekli yerim m
Ben kararsızım doktorum 20. Haftadan sonra ol dediBen olmadım düşünmuyorum da açıkçası
Saol canım çok tşk ederim hayırlısı olsun hepimiz içinAllah razı olsun canım seninde hayırlı olsun aynen büyük çoğunluk erkek diyip geliyor
Valla analığın hakkını sonuna kadar veriyoruzİnşallah canım sen stres yapma dua et Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz darısı sizlere inşallah benim şimdi de detaylı stresi başladı mesela
Yapmak istemedin o zaman. Çünkü sonuç artık çıkacaktır. Direkt kan verip öğrenmek istedin herhaldeO kadar güzel yazmışsın ki canimmm öyle güzel anlatmışsın ki...
Aminnn Allah razi olsun canim benim inşallah benimde muradım rabbim bana nasip eder
Yok test yapmadım canim bugün 8. Günüm perşembe kan verme günüm
Aminn inşallah canım.Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım Rabbim hepimizin evladını korusun
İnşallah canım benimHadi inşallah hayırlı haberler alıcaksın bebiş lerinden canım
İnşallah canım benimHadi hayirli güzel haberler alalım inşallah
Eski canım bayağı :)Burda neredeyse bir şey görünmüyor cihaz baya eskiYada senin ki zipladigi için çekim alanına girememiş
Ben 2 doz vurulmuşum zaten bionteck. Hatta 2.doz vurulalı 6 ay oldu. Şimdi 3.doxu da vurulacağım. Doktorum 10 gün sonra vurulabilirsin dediKızlar aranızda covit aşısı olan varmı? hangisini oldunuz ?yada olmayı düşünüyormusunuz? Olanlarda etkileri oldumu
Teşekkür ederimmm canim. Herkesi burada görmek ne kadar güzel
Ben çok güvenmiyorum aşıya kanitlanmis.bir koruyuculuğu da yok.Tercih meselsi tabi hamile olmsaydim da vurulmazdim.herhalde hamileyken hiç oralı olmuyorumBen kararsızım doktorum 20. Haftadan sonra ol dedi
Canım senin için en güzel en hayırlı sonuçları talep ediyorum yaradandan. İnşallah gönlündeki muradın gerçek olurO kadar güzel yazmışsın ki canimmm öyle güzel anlatmışsın ki...
Aminnn Allah razi olsun canim benim inşallah benimde muradım rabbim bana nasip eder
Yok test yapmadım canim bugün 8. Günüm perşembe kan verme günüm
Aynen canım idrar testi ile aram iyi değilYapmak istemedin o zaman. Çünkü sonuç artık çıkacaktır. Direkt kan verip öğrenmek istedin herhalde
Aminnnn Aminn inşallah canım benimmCanım senin için en güzel en hayırlı sonuçları talep ediyorum yaradandan. İnşallah gönlündeki muradın gerçek olur
Sonuç ne olursa olsun pes etmek yılmak yok hikayemi bilmem biliyor musun yine de yazayım ekimde transfer oldum tutmadı tedavi için ikinci adetimi beklerken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim ki inşallah sende buna bile gerek kalmayacak güzel sonuç alacaksın
Bu teoriler kandırıyor bizi yayaa ben hiç bir şey yiyemiyorken sadece çikolata tatlı yiyebiliyordum. doktor 2 kız deyince şaşırdık valla:) ekşi ile hiç hemde hiç aram yok. hatta daha çok tiksiniyorum ekşiden.
Sakin sakin gitsen de kapı önünde bekleyip hastaları çağırmaya başlayınca yine Bi heyecan basıyorHiç öyle değil çünkü canım aşırı derecede turşu da yemek istiyorgerçekten o nedir öyle kalbim duracak gibi oluyor her hastaneye gidişimde ama bu defa rahat olucam stres etkiliyırmuş bebeği kalp atışı için daha sakin olucam
He ya görüntüde bir şey anlaşılmıyorKi görüntüyü görmüyor musunBebeği gördüğüne şükrettim ben Onu sormak geçmedi aklımdan o an. Bana ekrandan diyo ki bakın bebeği görüyor musunuz Allah'a şükür varlığını hissediyorum dedim
Evet faydalı değil ama içeriden geliyor siparişTatlicilar dan erkek haberi gelio ben hiç yemedigim kadar istiorum ama zor tutuorum bize faydalı deil tadımlık
Canım benim aklıma geldiğin her an duamdasın çok istiyorum senden de güzel haberler almayı.Güçlü anneler ve rabbimin verdiği dünyanın en güzel nimeti güçlü bebekleri...
Bende sizler gibi güçlü bir anne olabilir miyim acabaaslında güçlüyüm ama anne olabilir miyim acaba günlerim azaldi 2 gun kaldi sonucu öğrenmeye biraz modum da düştü karamsarlık çöktü içime.. bebeğim acaba benimle mi ..
Hepiniz çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallahHer zaman bana dua da ettiniz hepinize teker teker teşekkür ederim. Yazarken gözyaşlarım pıt pıt artık ozellikle son 2 yıldır gözyaşlarım kendiliğinden zamansız geliyor.. İnşallah bende transfer topiginden son kalaniniz olarak pozitif haber alırım.. Sizler güzel hamile anneler bana dua eder misiniz. Biliyorum her zaman ediyorsunuz hepinizden Allah razı olsun. Sizlerle konuştukça hafifliyorum. İnşallah bu sefer benimde hayalini kurduğum şeyleri yaşamak nasip olur
Ben olmamıştım kuzum ya bilmiyorum kafam karışık. Sana 20. Haftadan sonra ol demişti dimi Dr.Kızlar aranızda covit aşısı olan varmı? hangisini oldunuz ?yada olmayı düşünüyormusunuz? Olanlarda etkileri oldumu
Buraya taşındık kuzumTeşekkür ederimmm canim. Herkesi burada görmek ne kadar güzelhem anneler hem bebisler hep bir arada masallahhh.