Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Begen tuşuna üste üst bassam sana opucuklerimi atar mı 😘😘😘😘😘😘😘😘
Allah razi olsun canim gerçekten çok seviyorum hepinizi birbirimizi tanımıyoruz ama inanın tanımaktan öte kalben hissediyorum soylediklerinizi dualarınızı.. 🤗🤗 Aminn inşallah dediğin gibi rabbim ol demiştir olmuştur 🤲🤲
Senden de canım 😊 aynen birbirimizi tanımıyoruz ama çok güzel kardeşlik bağlarımız oldu inşallah hayırlı sonucu alırız canım😘😘😘

Evet öyle çok teşekkür ederim inşaAllah kalp atışını da duyarım. Siz geçtiniz bu yollardan sağlıkla çok şükür darısı biz yenilere 😍❤️
İnşallah canım sen stres yapma dua et Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz darısı sizlere inşallah benim şimdi de detaylı stresi başladı mesela🤭🤭🤭

Ama sende ki herşey tüm teorileri curutuo ve bacim 😊😊 ben normlsde ekşi delisiyim başlarda hiç yiyemedim şimdi arada bi kere çok istedim turşu bulantima iyi geldi onun dışında tatlı sürekli yerim m🥰🥰😍
Benim teorilere bakmayın siz canı nasıl isterse öyle 😂😂 bende değişik biri değilim ama teoriler değişik keyfine göre 🤣🤣🤣

İnşallah canım sen stres yapma dua et Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz darısı sizlere inşallah benim şimdi de detaylı stresi başladı mesela🤭🤭🤭
Valla analığın hakkını sonuna kadar veriyoruz 😅 artık doğurunca biter stresimiz ama onca zamanı stresle nasıl geçiricez bilmiyorum.Aynen Rabbim ne dilerse o olur. Hayırlısı olsun inşaAllah🤲♥️. Çabucak geçsin şu 10 gün

O kadar güzel yazmışsın ki canimmm öyle güzel anlatmışsın ki...🥰🥰
Aminnn Allah razi olsun canim benim inşallah benimde muradım rabbim bana nasip eder 🙏
Yok test yapmadım canim bugün 8. Günüm perşembe kan verme günüm
Yapmak istemedin o zaman. Çünkü sonuç artık çıkacaktır. Direkt kan verip öğrenmek istedin herhalde

O kadar güzel yazmışsın ki canimmm öyle güzel anlatmışsın ki...🥰🥰
Aminnn Allah razi olsun canim benim inşallah benimde muradım rabbim bana nasip eder 🙏
Yok test yapmadım canim bugün 8. Günüm perşembe kan verme günüm
Canım senin için en güzel en hayırlı sonuçları talep ediyorum yaradandan. İnşallah gönlündeki muradın gerçek olur 🤲🤲
Sonuç ne olursa olsun pes etmek yılmak yok hikayemi bilmem biliyor musun yine de yazayım ekimde transfer oldum tutmadı tedavi için ikinci adetimi beklerken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim ki inşallah sende buna bile gerek kalmayacak güzel sonuç alacaksın 💙💙💙

Canım senin için en güzel en hayırlı sonuçları talep ediyorum yaradandan. İnşallah gönlündeki muradın gerçek olur 🤲🤲
Sonuç ne olursa olsun pes etmek yılmak yok hikayemi bilmem biliyor musun yine de yazayım ekimde transfer oldum tutmadı tedavi için ikinci adetimi beklerken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim ki inşallah sende buna bile gerek kalmayacak güzel sonuç alacaksın 💙💙💙
Aminnnn Aminn inşallah canım benimm 🤲🤲
Masallah masallah işte rabbim nasip edince bak tedavi ile olmamış normal nasip olmuş. Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım 🥰🥰🤲🙏

yaa ben hiç bir şey yiyemiyorken sadece çikolata tatlı yiyebiliyordum. doktor 2 kız deyince şaşırdık valla:) ekşi ile hiç hemde hiç aram yok. hatta daha çok tiksiniyorum ekşiden.
Bu teoriler kandırıyor bizi ya🤣
Hiç öyle değil çünkü canım aşırı derecede turşu da yemek istiyor 😅gerçekten o nedir öyle kalbim duracak gibi oluyor her hastaneye gidişimde ama bu defa rahat olucam stres etkiliyırmuş bebeği kalp atışı için daha sakin olucam 😍
Sakin sakin gitsen de kapı önünde bekleyip hastaları çağırmaya başlayınca yine Bi heyecan basıyor 🤭 inşallah sağlıkla büyümeye devam etsin minik 😍 tek kese mi görmüştü
Ki görüntüyü görmüyor musun 😂 Bebeği gördüğüne şükrettim ben 😂 Onu sormak geçmedi aklımdan o an. Bana ekrandan diyo ki bakın bebeği görüyor musunuz 😂😂 Allah'a şükür varlığını hissediyorum dedim 😂
He ya görüntüde bir şey anlaşılmıyor 🤣 o doktorun alnından öpmek lazım bu ultrason cihazında bebeyi görebildiği için maşallah 😁
Tatlicilar dan erkek haberi gelio ben hiç yemedigim kadar istiorum ama zor tutuorum bize faydalı deil tadımlık 🤗
Evet faydalı değil ama içeriden geliyor sipariş 😁 12. Haftada bebekten mesaj geliyor. Diyor ki baba annemin canı bir şey isterse mutlaka al. Onların çoğunu ben istiyorum 🤭🤭 sıpa ya 🤣
Güçlü anneler ve rabbimin verdiği dünyanın en güzel nimeti güçlü bebekleri...

Bende sizler gibi güçlü bir anne olabilir miyim acaba 🥺🥺aslında güçlüyüm ama anne olabilir miyim acaba 😪😪 günlerim azaldi 2 gun kaldi sonucu öğrenmeye biraz modum da düştü karamsarlık çöktü içime.. bebeğim acaba benimle mi ..
Hepiniz çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah 🙏Her zaman bana dua da ettiniz hepinize teker teker teşekkür ederim. Yazarken gözyaşlarım pıt pıt artık ozellikle son 2 yıldır gözyaşlarım kendiliğinden zamansız geliyor.. İnşallah bende transfer topiginden son kalaniniz olarak pozitif haber alırım..🤲🤲 Sizler güzel hamile anneler bana dua eder misiniz. Biliyorum her zaman ediyorsunuz hepinizden Allah razı olsun. Sizlerle konuştukça hafifliyorum. İnşallah bu sefer benimde hayalini kurduğum şeyleri yaşamak nasip olur 🤲🙏🙏
Canım benim aklıma geldiğin her an duamdasın çok istiyorum senden de güzel haberler almayı.
Bende gayet sakin beklerken 6. Gün lekelenmeyi görünce nasıl ağlamıştım hıçkıra hıçkıra ağladım o gün. Dedim buda olmadı. Ama şükür tutunmuş. İnsan beklerken aklından türlü türlü şeyler geçiyor bide ilk zamanlar belirti olmayınca endişelerin artıyor.
İnşallah güzel haberle gel kuzum Rabbim ol demiştir inşallah. Sağlıkla tutunmuştur bebişin. Hayırlı güzel müjdelerinle gel 🤲🤲🤲
Kızlar aranızda covit aşısı olan varmı? hangisini oldunuz ?yada olmayı düşünüyormusunuz? Olanlarda etkileri oldumu
Ben olmamıştım kuzum ya bilmiyorum kafam karışık. Sana 20. Haftadan sonra ol demişti dimi Dr.

X