- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Açtırmış olsan ararlardı senide canım büyük ihtimal sanada yarın yaparlarAy bende yarin gidicem daha gebelik kaydımı actirmadim yarına randevu aldım hem kan tahlili yaptiricam belki yarın bende tetenoz aşısı olurum
Oyy ben onun minicik tekmelerini yerim yaKesinlikle yaaa. Hele ellerini ayaklarını yerimmmm. Hocam diyorum ağrı oluyo gece. E tekmelemeye başlıyor dedi
Hee anladım canım ben kayıt açmıştım muhtemelen ararlarAmin canım benim hayırlısı ile bu sürecleride atlatırız inşallahben bugün 18e girdim canım sağlık ocağı 16 haftadan sonra yapıyoruz dedi
Ararlar büyük ihtimal zamanı gelince arıcaz seni demişlerdi bugün aradılar tekrar onay aldı doktorun izin verdimi diyeHee anladım canım ben kayıt açmıştım muhtemelen ararlar
Sen bebişi hissediyor musun. Hani Bi ara hissettim galiba demiştin devamı geliyor mu
Uni baby düşünüyorum şimdilik bakıcam kokusu nasıl çok rahatsız edici değilse ondan alıcam sanırımKızlar bide deterjan araştırması yaptınız mı? Hangisini alsak
O zaman yarın vuruluyoruz iğneleriAçtırmış olsan ararlardı senide canım büyük ihtimal sanada yarın yaparlar
Evet yarın cız olup geliyoruzO zaman yarın vuruluyoruz iğneleri
Ben hiç doktoruma bile sormadım sorun olmaz heralde
Yaa maşallah maşallah yerim onuArarlar büyük ihtimal zamanı gelince arıcaz seni demişlerdi bugün aradılar tekrar onay aldı doktorun izin verdimi diyeara ara minik şeyler hissediyorum canım pıt pıt oluyor sanki
Bi arkadaşım da duru matik dedi bakalım araştıralımUni baby düşünüyorum şimdilik bakıcam kokusu nasıl çok rahatsız edici değilse ondan alıcam sanırım
Şifa olsun inşallahEvet yarın cız olup geliyoruzolmaz canım bi sıkıntı olsa banada derdi yaptırma diye sağlık ocağı garanti olsun diye sordurmustu bana
Bende devam ediyorum canımNiloya444 canım coraspine devam ediyorum ben yine. Ama Dr net bişey demiyor ya kafayı yicem. Merkezdeki doktora mesaj atayım sorayım diyorum bakalım
Sor canım için rahat eder hepimizin kuzularına maşallahYaa maşallah maşallah yerim onubende 16. Haftada gidince kendi doktoruma sorayım bakalım
Bi arkadaşım da duru matik dedi bakalım araştıralım
Amin canım hepimizeŞifa olsun inşallah
Canım sağlık ocağı tetenozu bana da 30 ocak a yazdı. Kendi doktoruma sordum napayım dedim. O zaman gelmeden önce konuşuruz yine dedi. Çok sanki sıcak bakmadı gibi. Bence doktoruna bşr haber ver yaz.O zaman yarın vuruluyoruz iğneleri
Ben hiç doktoruma bile sormadım sorun olmaz heralde
Kızlar sağ sol mevzusu doğru olabilir. Ben bilinçaltı terapisti ve yaşam koçuyum bilinçaltında sol taraf dişil sağ taraf erili temsil eder. Yani sol kadın sağ erkek diye ayrılır
Yarın kan tahlili için gidicem zaten sağlık ocağına bakalim oradaki doktor ne dicek duruma göre kendi doktorumlada görüşürüm sagol canimCanım sağlık ocağı tetenozu bana da 30 ocak a yazdı. Kendi doktoruma sordum napayım dedim. O zaman gelmeden önce konuşuruz yine dedi. Çok sanki sıcak bakmadı gibi. Bence doktoruna bşr haber ver yaz.
Burda
Doktor herhangi bir tahlile bakıp mı devam etmeni söylüyor canım pekiBende devam ediyorum canım