Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Amin canım benim hayırlısı ile bu sürecleride atlatırız inşallah ben bugün 18e girdim canım sağlık ocağı 16 haftadan sonra yapıyoruz dedi
Hee anladım canım ben kayıt açmıştım muhtemelen ararlar
Sen bebişi hissediyor musun. Hani Bi ara hissettim galiba demiştin devamı geliyor mu

Hee anladım canım ben kayıt açmıştım muhtemelen ararlar
Sen bebişi hissediyor musun. Hani Bi ara hissettim galiba demiştin devamı geliyor mu
Ararlar büyük ihtimal zamanı gelince arıcaz seni demişlerdi bugün aradılar tekrar onay aldı doktorun izin verdimi diye ara ara minik şeyler hissediyorum canım pıt pıt oluyor sanki

Ararlar büyük ihtimal zamanı gelince arıcaz seni demişlerdi bugün aradılar tekrar onay aldı doktorun izin verdimi diye ara ara minik şeyler hissediyorum canım pıt pıt oluyor sanki
Yaa maşallah maşallah yerim onu bende 16. Haftada gidince kendi doktoruma sorayım bakalım
Uni baby düşünüyorum şimdilik bakıcam kokusu nasıl çok rahatsız edici değilse ondan alıcam sanırım
Bi arkadaşım da duru matik dedi bakalım araştıralım

Yaa maşallah maşallah yerim onu bende 16. Haftada gidince kendi doktoruma sorayım bakalım

Bi arkadaşım da duru matik dedi bakalım araştıralım
Sor canım için rahat eder hepimizin kuzularına maşallah bende araştırmadayım bakalım ilk sırada şimdilik uni baby var

Kızlar sağ sol mevzusu doğru olabilir. Ben bilinçaltı terapisti ve yaşam koçuyum bilinçaltında sol taraf dişil sağ taraf erili temsil eder. Yani sol kadın sağ erkek diye ayrılır
Mesajiniza denk geldim de soramadan edemedim.ben bilinçaltı terapisti ve yaşam koçu değilim ama sol dişil sağ eril temsil ettiğini biliyorum. Lakin alakası olduğunu düşünmüyorum sağımdaydi kızım hep . ayrıca ne mezunu olduğunuzu öğrenebilirmiyim? Bilinçaltı terapisti diyince merak ettim.

Kızlar geldim şükür güzel geçti görüntüye göre saglikli bı bebek dedi kan verdik biraz kilo almamı uyardı felan sonra dedim ki cinsiyet gorebiliomisun uz bu doktorum deil perinotoloji uzmanı bı saat baktı şuan için çok erken ama deneyimine göre %60 kız dedi ben şoka girdim e ben erkek hissetmiştim belirtirler ay gerçekten hiç belli olmuo bı ay sonra gidicem tabi kan sonucunu da atlalim insallh. Bı ay sonra kesin bı şey solerler
Bu arada aspirin iciomusun dedi bu iyi bişey dedi beslenmesi için gibi ecoprin veriyor bide oskopar dedim yani veriosa doktorunuz bebislere iyi biseymis

Canım sağlık ocağı tetenozu bana da 30 ocak a yazdı. Kendi doktoruma sordum napayım dedim. O zaman gelmeden önce konuşuruz yine dedi. Çok sanki sıcak bakmadı gibi. Bence doktoruna bşr haber ver yaz.
Yarın kan tahlili için gidicem zaten sağlık ocağına bakalim oradaki doktor ne dicek duruma göre kendi doktorumlada görüşürüm sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…