Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaa seninki kızsa benimki kız mı acaba
Perinotolojiye kendi doktorun mı yönlendirdi. Ben gitmedim coraspin konusunda sağa sola sorup duruyorum içime su serptin kuzum sağolasın

Yaa seninki kızsa benimki kız mı acaba
Perinotolojiye kendi doktorun mı yönlendirdi. Ben gitmedim coraspin konusunda sağa sola sorup duruyorum içime su serptin kuzum sağolasın
Evet bizim senle aynı gidio bakalım supriz olmassa bı ay sonra evet canım doktorum yönlendirdi baktı baya da detaylı anlattı aspirin iciomusun dedi bende doktorum ecoprin ve oskopar kullandirio dedim süper dedi bazı hastalarımız anlamio zararlı felan yani tabi kendi doktoruna sor ama şuan için kullanılması faydası çok bana senin anlicagin şekilde üç damara faydalı gibi bişe dedi . Bende her gittiğimde soruorum ama içim rahatladı yani tabi sen hatırlat şimdi doktoruna gittiğinde ama faydası cokmus bebise .bide kalan ilaç lar devam dedi benim bu fitil hala devam senin hangi ilaçlar kaldı vitaminle demir ilacı troid hapı bende devam bı ay sonra gitcem

Ne güzel ya biri de bana böyle açıklama yapsa valla yarın kendi doktoruma soracam bakaljm o ne diyecek
Kuzum ben fitili 2 hafta önce falan bıraktım
Şuan troid ilacı + d vitamini + coraspin bide balık yağı var

Ay inşallah 11 deyim umarım son bir iki haftasıdır bulantı İçin ee siz neler yaptınız alışveriş falan yapıonuz mu
Maşallah maşallah kuzum 11 mi oldun ufaktan başladık biz canım. Asıl büyük olan yatak araba için de Bi gidip marka model beğenip indirimleri takip edelim diyoruz

Ne güzel ya biri de bana böyle açıklama yapsa valla yarın kendi doktoruma soracam bakaljm o ne diyecek
Kuzum ben fitili 2 hafta önce falan bıraktım
Şuan troid ilacı + d vitamini + coraspin bide balık yağı var
Kendi doktorum devam dio sürekli bu doktor oneriorim ben hastalarıma dedi ya ben hala iki sabah iki akşam fitil devam hafta bir unuttum bide pluton benim doktorum biraz benim gibi pinpirikli transferi bile Haziran dan beri bekledik gerçi iyiki de bekledik hayırlı zamanda Allah nasip etti ama yaz hep mutsuz geçti
Bu arada yoğun bı gün geçince yine yavruma bişe alamadım anca yemek yedim geç saatte aldım randevuyu ben liste yapaim bı yerden başlarım inşallah kuzum

Devam edelim bakalım canım sonuçta bebişe kan akışı sağlıyor . İnşaAllah sağlıkla büyüsün hepimiz yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım
Aynen kuzum liste yap mutlaka ona göre alırsın zaman zaman. Bakalım ben artık denk geldikçe alırım

Evet ama yinede doktoruna hatırlat kullandığın ilaçları belki farkı bişe der ben her gittiğimde hatirlatiroum bunları kullaniorum evet devam dio birakmio bu arada ben ikili test için ultrosona girdim ama yinede ultroson detaylı bittikten sonra yine ikili test yaoicakmisnz diye sordu yada nift açıkladı yani detaylı ultroson gibi doktor yonlendirilince oluomu acabaonu soyliyim dedim bilorum iki li test yapmadın yani kan vermeden en azından çünkü baya tansiyonunu baktı uyuşmazlık varmı bebein herseyini ölçtü. evet kuzum işte sizden duyduklarimla liste yapicam.bide bütün doktorlar kiloma taktı korktum iştahım da açık rapora bile yazdı kilo fazlalığı gibi bişey

Maşallah maşallah kuzum 11 mi oldun ufaktan başladık biz canım. Asıl büyük olan yatak araba için de Bi gidip marka model beğenip indirimleri takip edelim diyoruz
Yani ben 10+2 sanıyordum evin burda bi doktora gittim bugün 10+6 dedi neye göre dedi bilmiyorum büyük şeyler içim erken evet ben daha kendime doktor bulamadım ya. Bide siz ikili test yapcanız mı benm tüp bebekteki doktor iki hafta sonda gelince yapalım dedi

Zaten gebe kartımız varya orada yazıyor gülüm ilaçlar. Her gidişimde bakıyor ona. Hatta sağlık ocağında kayıtlarda bile not alıyorlar.
Valla hiç bilgim yok kuzum ikili test yaptıran arkadaşlara sor bakalım. Ben yaptırmadım başka testte söylemedi sadece bir ay sonra kontrol
Çok mu almışsın kuzum ekmekten falan uzak dur. Biraz yürüyüşler yap çok uzun değilde

Cihaza göre ölçümü değişiyor olabilir canım. İkili test ben yaptırmadım topikte yaptıran arkadaşlar da var benim gibi yaptırmayanlar da. Tercih meselesi yani ben sadece o stresi yaşamak istemedim

Evet yazıyordur da işte ben her seferinde bu hafta birakiomuyuz die soruom
Çok yemiom, yiyorum biraz ya zararlı bişe yemiorum aslında bide hareketsizlik hava da soğuk korku hiç cikmiorum dışarı ondan napcagimi bilemedim yani çok kilo yok ama göbek bölgem biraz fazla ama hala canim tatlı yemek istio yok bugün son yarın yemicem tatlı bişe söz

Kullanıyorum bi tane dr diye başlayan bişey ama faydası yok bence
Ben de çok çektim bulantıdan. Prilam dr verdi doktor. Sabah 1 öğlen 1 akşam 2 içiyorum. Böylelikle daha iyi oldum. Daha önce sabah 1 akşam 1 içtim sadece bir işe yaramadı. İçim dışıma çıkıyordu. Bu hafta çok şükür iyiyim.

Kesin böyle bir yargı vardır diye bir terimde bulunmadığımı da okumuşsunuzdur o halde. Burada konuşulan konular bebeklerimiz ve hamileliğimiz. Konuyu değiştirmeyelim ki konunun muhatapları ve danışanlarım gerekli bilgilere aldığım eğitimlerle ilgili diploma sertifika vs bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…