Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızla öncelikle konu ile alakalı bende erkek hissediyorum konu ile alakasız ilaçları bıraktığım dan beri başım ağrıyor kasıklarımdada gerilmeler oluyor enerjimde resmen sıfırlandı
Canım baş ağrısı gebelikte olabiliyor ya bende de ara sıra oluyor. Bide kasık ağrısı da rahim genişledikçe normaldir
Amin canım . Öncelik sağlık zaten
Canım sen bizimle tecrübelerini paylaş arada bebişlere ne alalım ne almayalım

Merhabalar canım.. Hayırlı olsun öncelikle. Hadi bakalım sıra kalp atışında. Geçiyor gidiyor zaman işte.. Ben hala inanamıyorum.

Yaa çok sevindim canım gözün aydın hadi inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler aramıza hoş geldin

İnşallah kuzum sağlıkla gelsinler inşallah

Merhabalar canım.. Hayırlı olsun öncelikle. Hadi bakalım sıra kalp atışında. Geçiyor gidiyor zaman işte.. Ben hala inanamıyorum.
Çok teşekkür ederimm. gerçekten çok çabuk geçiyor zaman. Biz daha yeni tüp bebeğe karar vermiştik. O zamanlardan forumlarda araştırmalara başlamıştım. O zamandan takip ettiğim gruplardaki annelerin, sizlerin bebişleri büyüdü maşallah

Yaa çok sevindim canım gözün aydın hadi inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler aramıza hoş geldin
İnşallah canım çok teşekkür ederimm. Hoş buldum.

Amin canım benim amin sen o kalp atışına gittiğin gün zaten sırada beklerken ufak Bi kalp çarpıntısı yaşıyorsun tatlı bekleyişler ya
Bugün beklerken bi yandan dua ediyorum. Bi yandan nefes alamıyorum kalbim ağzımda atıyor resmen. Hamdolsun bu sefer de güzel haberler aldım darısı 10 gün sonraya inşaAllah. Çikolata yemek istiyorum yaa

Bugün beklerken bi yandan dua ediyorum. Bi yandan nefes alamıyorum kalbim ağzımda atıyor resmen. Hamdolsun bu sefer de güzel haberler aldım darısı 10 gün sonraya inşaAllah. Çikolata yemek istiyorum yaa
Haha geldi Bi oğlan anası daha o zaman ye kuzum çok canın istiyorsa çok aşırı yemezsin
İnan her gidişinde o masaya her yatışında aynı şey oluyor. Sonra Dr kalp atışını açınca derin bir nefes alıyorsun

Ah kuzum aynen bizde güya yazın başlamıştık ama hep Bi şekilde ertelendi transfer. Olsun çok şükür nasip oldu ya sağlıkla gelsinler inşallah.

yaa ben hiç bir şey yiyemiyorken sadece çikolata tatlı yiyebiliyordum. doktor 2 kız deyince şaşırdık valla:) ekşi ile hiç hemde hiç aram yok. hatta daha çok tiksiniyorum ekşiden.

Hiç öyle değil çünkü canım aşırı derecede turşu da yemek istiyor gerçekten o nedir öyle kalbim duracak gibi oluyor her hastaneye gidişimde ama bu defa rahat olucam stres etkiliyırmuş bebeği kalp atışı için daha sakin olucam

Bebişin enerjisi yerinde maşallah cinsiyet tahmini yaptı mı
Ki görüntüyü görmüyor musun Bebeği gördüğüne şükrettim ben Onu sormak geçmedi aklımdan o an. Bana ekrandan diyo ki bakın bebeği görüyor musunuz Allah'a şükür varlığını hissediyorum dedim

Yok bunda yemedim. Yarın ikili testte yerim bı de haftaya yerim kendi muaynemde
E bugün ki olesinr muayenmi oh bol bol gör bebeginiyarın benim ikide fitil olmasa sabah erkenden gitcem de ondan gece kalio bı saatlik yol hastane çünkü çikolata ben bol yiyem belki uyumaz

E bugün ki olesinr muayenmi oh bol bol gör bebeginiyarın benim ikide fitil olmasa sabah erkenden gitcem de ondan gece kalio bı saatlik yol hastane çünkü çikolata ben bol yiyem belki uyumaz
Bugün ikili test yapsın diye gittim. Randevuyu da öyle aldım. Sonra hop ikili test için kaydı burdan biz açıyoruz sonra siz tekrar randevu alıyorsunuz dedi. Arıyorum randevu 15 Ocak a . O zamana ikili test zamanı geçiyor Hayatım böyle allak bullak işte Ama olsun Eminönüne gittim. Önce Havuzluhanı Gezdik anamla Fikir çaldık Sonra kumaşçıya gittik. Müslin Kumaş Aldık İstanbul'dakiler mutlaka gidip bakmalı kumaşlara Cinsiyet belli olsun nevresim de dileriz Allah izin verirse

Hadi inşallah hayırlı haberler alıcaksın bebiş lerinden canım

Canım havuzluhan nasil fiyat olarak

Gittiğini biliorum iyi yapmışsın muayene de olmusun gitmisken doru kumaş olarak alabiliriz muslin kumaş süper fikir iyi oldu valla konuştukça fikir cikio çok lazım diolar muslin kullanışlı oluomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…