- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hadi hayirli güzel haberler alalım inşallahKızlar bugün fetal dna testi için kan verdim. 10 güne çıkacakmış sonuçları. 68 tane hastalığa bakılıyormuş. İnşallah yavrucaklarım sağlıklıdırlar. İçimde kötü olumsuz hiç bir şey yok. Bu testte cinsiyette kesin çıkıyormuş.
Dışarıya göre uygun. Altlar 15 TL üstler 10 TL zibinlar 15 20 TL ; hastane çıkışları 100 150 200 TL süslerine göre. Bu melodili yer oyun halısı 190 TL ; beşikler bebek arabalari bence internette daha uygun. Ama kıyafet olarak stok yapılabilecek bı yer. Modelleri güzel yeni.Canım havuzluhan nasil fiyat olarak
Tatlicilar dan erkek haberi gelio ben hiç yemedigim kadar istiorum ama zor tutuorum bize faydalı deil tadımlıkHaha geldi Bi oğlan anası daha o zamanye kuzum çok canın istiyorsa çok aşırı yemezsin
İnan her gidişinde o masaya her yatışında aynı şey oluyor. Sonra Dr kalp atışını açınca derin bir nefes alıyorsun
Sağlıklıdır minnoşlar inşallahKızlar bugün fetal dna testi için kan verdim. 10 güne çıkacakmış sonuçları. 68 tane hastalığa bakılıyormuş. İnşallah yavrucaklarım sağlıklıdırlar. İçimde kötü olumsuz hiç bir şey yok. Bu testte cinsiyette kesin çıkıyormuş.
Gözün aydınnBugün beklerken bi yandan dua ediyorum. Bi yandan nefes alamıyorum kalbim ağzımda atıyor resmen. Hamdolsun bu sefer de güzel haberler aldım darısı 10 gün sonraya inşaAllah.Çikolata yemek istiyorum yaa
Benim ertelenmedi hiç aslında, ama ben biraz bekledim. Şehir dışına çıkmamız lazımdı aksamasın diye sonraki aya bırakalım dedik. Aynen öyle aminnAh kuzum aynen bizde güya yazın başlamıştık ama hep Bi şekilde ertelendi transfer. Olsun çok şükür nasip oldu ya sağlıkla gelsinler inşallah.
Battaniyeler falan uygunmus Sepette de güzel uygun ürünler oluyormuş sanirim bende gitmek istiyorumDışarıya göre uygun. Altlar 15 TL üstler 10 TL zibinlar 15 20 TL ; hastane çıkışları 100 150 200 TL süslerine göre. Bu melodili yer oyun halısı 190 TL ; beşikler bebek arabalari bence internette daha uygun. Ama kıyafet olarak stok yapılabilecek bı yer. Modelleri güzel yeni.
Evet cıvıl de 25 TL idi . Orda 40 tl metresi . Al farklı farklı dik. Emzirme örtüsü. Yazlık üstüne örtü. Puset örtüsü. 200x100 cm . Bu model kumaş aldım. Cinsiyet belli olsun heleGittiğini biliorum iyi yapmışsın muayene de olmusun gitmisken doru kumaş olarak alabiliriz muslin kumaş süper fikir iyi oldu valla konuştukça fikir cikio çok lazım diolar muslin kullanışlı oluomus
Harika çok iyi yapmışsın kuzum sağlıklı günlerde kullan inşallahEvet cıvıl de 25 TL idi . Orda 40 tl metresi . Al farklı farklı dik. Emzirme örtüsü. Yazlık üstüne örtü. Puset örtüsü. 200x100 cm . Bu model kumaş aldım. Cinsiyet belli olsun hele
Bolca nevresim kumaşları da var hem uyguna da gelir
Eki Görüntüle 2973772
Allah razı olsunSağlıklıdır minnoşlar inşallahcinsiyetin kesin olması çok güzel ya
Gözün aydınnkalp atışını da sağlıkla duyarsın, duyarız inşallah canım
Benim ertelenmedi hiç aslında, ama ben biraz bekledim. Şehir dışına çıkmamız lazımdı aksamasın diye sonraki aya bırakalım dedik. Aynen öyle aminn
Benim aslında bu cuma tüp bebek doktorumda randevum var ama kese randevusu imiş. Kalp atışı için tüp bebek doktoru ayrıca çağırıyor keseden 2 hafta sonra dediler. Kendi doktorum da cumartesi günü haftaya kalp atışını duyarız demişti.Allah razı olsuninşaAllah Rabbim sevincimizi sonuna kadar yaşamayı nasip etsin. Senin ne zaman kalp atışı kontrolü canım
Kaçıncı Haffadasınız ve Hangi Hastanede Tedavi Oldunuz Acaba? Sağlıkla Gelsin Bebiş inşallahBenim aslında bu cuma tüp bebek doktorumda randevum var ama kese randevusu imiş. Kalp atışı için tüp bebek doktoru ayrıca çağırıyor keseden 2 hafta sonra dediler. Kendi doktorum da cumartesi günü haftaya kalp atışını duyarız demişti.
Ben tüp bebek doktoru kalp atışına bakmaz/dinletmez diye düşünerek haftaya pazartesi günü kendi doktoruma kontrol randevusu aldım. Hem birkaç gün daha büyümüş oluyor, umarım duyarımm.
Senin ne zaman olacak sonraki kontrolün canım? Her şeyin çok başındayız ya daha
Benim şu an 5+3. Daha çok minnakKaçıncı Haffadasınız ve Hangi Hastanede Tedavi Oldunuz Acaba? Sağlıkla Gelsin Bebiş inşallah
Benim şu an 5+3. Daha çok minnak
Acıbadem Altunizade'de oldu tüp bebek işlemim.
Çook teşekkür ederimm, inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelişir, sağlıkla kolaylıkla doğar ve büyür
Hayırlısı olur inşallah Rabbime bol dua etKızlar bugün fetal dna testi için kan verdim. 10 güne çıkacakmış sonuçları. 68 tane hastalığa bakılıyormuş. İnşallah yavrucaklarım sağlıklıdırlar. İçimde kötü olumsuz hiç bir şey yok. Bu testte cinsiyette kesin çıkıyormuş.
Eskiye oranla daha dikkatli hareket ediyorum ama iş yapmayı bırakamadım tamamen. İnşallahh aminnÇok dikkat et canım. Kaçıncı hafta olursa olsun artık Pirenses olduğumuzu unutmayalım. Uzanma kaldırma hızlı hareket sana da hâlâ yasak. Dikkat et kendine. Tüp bebek gayet zorlu bı yol. Çok emek verdik Allah'a şükür bebeğimize de sağlıkla kavuşacağız
Ben kan verip evde sonuç beklerken, hiç test de yapmadığımdan, "bak negatif çıkabilir, çok üzülme tamam mı" diyordum. Sonra bir baktık olumlu. Test öncesi korku endişe çook normal, hele bu kadar emek verdiğimiz bir süreçte insan olumlu olmasını çok istiyor ve bir o kadar olumsuz olmasından korkuyor.Güçlü anneler ve rabbimin verdiği dünyanın en güzel nimeti güçlü bebekleri...
Bende sizler gibi güçlü bir anne olabilir miyim acabaaslında güçlüyüm ama anne olabilir miyim acaba günlerim azaldi 2 gun kaldi sonucu öğrenmeye biraz modum da düştü karamsarlık çöktü içime.. bebeğim acaba benimle mi ..
Hepiniz çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallahHer zaman bana dua da ettiniz hepinize teker teker teşekkür ederim. Yazarken gözyaşlarım pıt pıt artık ozellikle son 2 yıldır gözyaşlarım kendiliğinden zamansız geliyor.. İnşallah bende transfer topiginden son kalaniniz olarak pozitif haber alırım.. Sizler güzel hamile anneler bana dua eder misiniz. Biliyorum her zaman ediyorsunuz hepinizden Allah razı olsun. Sizlerle konuştukça hafifliyorum. İnşallah bu sefer benimde hayalini kurduğum şeyleri yaşamak nasip olur
Bende test yapmadım canim kan gününü bekleyeyim dedim. Aynen senin gibi düşünüyorum olmazsa ağlamayacağım bu sefer diyorum ama....Eskiye oranla daha dikkatli hareket ediyorum ama iş yapmayı bırakamadım tamamen. İnşallahh aminn
Ben kan verip evde sonuç beklerken, hiç test de yapmadığımdan, "bak negatif çıkabilir, çok üzülme tamam mı" diyordum. Sonra bir baktık olumlu. Test öncesi korku endişe çook normal, hele bu kadar emek verdiğimiz bir süreçte insan olumlu olmasını çok istiyor ve bir o kadar olumsuz olmasından korkuyor.
İnşallah pozitif sonuçlarını paylaşacaksın bizimletabi ki anne olacaksın hem de çok güzel bir anne olacaksın
Güçlü anneler ve rabbimin verdiği dünyanın en güzel nimeti güçlü bebekleri...
Bende sizler gibi güçlü bir anne olabilir miyim acabaaslında güçlüyüm ama anne olabilir miyim acaba günlerim azaldi 2 gun kaldi sonucu öğrenmeye biraz modum da düştü karamsarlık çöktü içime.. bebeğim acaba benimle mi ..
Hepiniz çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallahHer zaman bana dua da ettiniz hepinize teker teker teşekkür ederim. Yazarken gözyaşlarım pıt pıt artık ozellikle son 2 yıldır gözyaşlarım kendiliğinden zamansız geliyor.. İnşallah bende transfer topiginden son kalaniniz olarak pozitif haber alırım.. Sizler güzel hamile anneler bana dua eder misiniz. Biliyorum her zaman ediyorsunuz hepinizden Allah razı olsun. Sizlerle konuştukça hafifliyorum. İnşallah bu sefer benimde hayalini kurduğum şeyleri yaşamak nasip olur
Aminnnnnn inşallah canım ben de ilk 4 5 gün hep hayal ettim elim karnımda dua ettim konuştumTabii ki o güzel haberi alacaksın inşallah canımDualarımız Seninle. Ama kötü düşünmek yokkk. dwarfangel bana testten bir iki gün önce; gözlerini kapat kendini kiraz bahçelerinde hayal et demişti. Erkek istersen portakal bahçelerinde hayal et demişti. Tüm olumsuzlukları atmıştım kafamdan. Bebeğimle benimle diyoruz bol bol konuşuyoruz onunla. Sanırım boyleydi dimi dwarfangel sende Allah'ım izin verirse güzel habeei alacaksın ,
Sende çok güçlü bir anne olarak aramıza katılacaksın. Artık çok az zaman kaldı. Üzme kendini lütfen. Karamsar asla olma. Sabrını koru. Düşürme modunu hiç. Allah herşeyi duyuyor ve görüyor. En güzel olanı sana verecektir.Güçlü anneler ve rabbimin verdiği dünyanın en güzel nimeti güçlü bebekleri...
Amin inşallah canım.Hayırlısı olur inşallah Rabbime bol dua et