- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Dimi oda var benim oooAy hiç bilmiyorum valla biz bide zor bulduk nasıl paylaşırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi oda var benim oooAy hiç bilmiyorum valla biz bide zor bulduk nasıl paylaşırız
Canım baş ağrısı gebelikte olabiliyor ya bende de ara sıra oluyor. Bide kasık ağrısı da rahim genişledikçe normaldirKızla öncelikle konu ile alakalı bende erkek hissediyorum konu ile alakasız ilaçları bıraktığım dan beri başım ağrıyor kasıklarımdada gerilmeler oluyor enerjimde resmen sıfırlandı
Canım sen bizimle tecrübelerini paylaş arada bebişlere ne alalım ne almayalımAmin canım . Öncelik sağlık zaten
Merhabalar canım.. Hayırlı olsun öncelikle. Hadi bakalım sıra kalp atışında. Geçiyor gidiyor zaman işte.. Ben hala inanamıyorum.Merhaba kızlar,
Sizi diğer gruptan takip ediyordumm ama ben ancak Kasım'da tedaviye başlayıp Aralık başında transfer olabildim şimdilik keseyi gördük bakalım.
Sizin şu an cinsiyet tahminleri, konuşmaları bile çok heyecanlı yaa. Allah isteyen herkese nasip etsin
Yaa çok sevindim canım gözün aydın hadi inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler aramıza hoş geldinMerhaba kızlar,
Sizi diğer gruptan takip ediyordumm ama ben ancak Kasım'da tedaviye başlayıp Aralık başında transfer olabildim şimdilik keseyi gördük bakalım.
Sizin şu an cinsiyet tahminleri, konuşmaları bile çok heyecanlı yaa. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bebişin enerjisi yerinde maşallah cinsiyet tahmini yaptı mıE benim çocuk ortaya geçmiş
Cinsiyeti ne olacak şimdi
Zeynep Kamil de usg ile baktılar.
90ların ultrasronu olduğu için bence Ceylan gibi olacak Yavrum
Zipliyo dedi Dr içerde Eki Görüntüle 2973678
İnşallah kuzum sağlıkla gelsinler inşallahKızlar bugün fetal dna testi için kan verdim. 10 güne çıkacakmış sonuçları. 68 tane hastalığa bakılıyormuş. İnşallah yavrucaklarım sağlıklıdırlar. İçimde kötü olumsuz hiç bir şey yok. Bu testte cinsiyette kesin çıkıyormuş.
Çok teşekkür ederimm. gerçekten çok çabuk geçiyor zaman. Biz daha yeni tüp bebeğe karar vermiştik. O zamanlardan forumlarda araştırmalara başlamıştım. O zamandan takip ettiğim gruplardaki annelerin, sizlerin bebişleri büyüdü maşallahMerhabalar canım.. Hayırlı olsun öncelikle. Hadi bakalım sıra kalp atışında. Geçiyor gidiyor zaman işte.. Ben hala inanamıyorum.
İnşallah canım çok teşekkür ederimm. Hoş buldum.Yaa çok sevindim canım gözün aydın hadi inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler aramıza hoş geldin
Bugün beklerken bi yandan dua ediyorum. Bi yandan nefes alamıyorum kalbim ağzımda atıyor resmen. Hamdolsun bu sefer de güzel haberler aldım darısı 10 gün sonraya inşaAllah. Çikolata yemek istiyorum yaaAmin canım benim amin sen o kalp atışına gittiğin gün zaten sırada beklerken ufak Bi kalp çarpıntısı yaşıyorsun tatlı bekleyişler ya
Haha geldi Bi oğlan anası daha o zaman ye kuzum çok canın istiyorsa çok aşırı yemezsinBugün beklerken bi yandan dua ediyorum. Bi yandan nefes alamıyorum kalbim ağzımda atıyor resmen. Hamdolsun bu sefer de güzel haberler aldım darısı 10 gün sonraya inşaAllah. Çikolata yemek istiyorum yaa
Ah kuzum aynen bizde güya yazın başlamıştık ama hep Bi şekilde ertelendi transfer. Olsun çok şükür nasip oldu ya sağlıkla gelsinler inşallah.Çok teşekkür ederimm. gerçekten çok çabuk geçiyor zaman. Biz daha yeni tüp bebeğe karar vermiştik. O zamanlardan forumlarda araştırmalara başlamıştım. O zamandan takip ettiğim gruplardaki annelerin, sizlerin bebişleri büyüdü maşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederimm. Hoş buldum.
yaa ben hiç bir şey yiyemiyorken sadece çikolata tatlı yiyebiliyordum. doktor 2 kız deyince şaşırdık valla:) ekşi ile hiç hemde hiç aram yok. hatta daha çok tiksiniyorum ekşiden.Haha geldi Bi oğlan anası daha o zaman ye kuzum çok canın istiyorsa çok aşırı yemezsin
İnan her gidişinde o masaya her yatışında aynı şey oluyor. Sonra Dr kalp atışını açınca derin bir nefes alıyorsun
Hiç öyle değil çünkü canım aşırı derecede turşu da yemek istiyor gerçekten o nedir öyle kalbim duracak gibi oluyor her hastaneye gidişimde ama bu defa rahat olucam stres etkiliyırmuş bebeği kalp atışı için daha sakin olucamHaha geldi Bi oğlan anası daha o zaman ye kuzum çok canın istiyorsa çok aşırı yemezsin
İnan her gidişinde o masaya her yatışında aynı şey oluyor. Sonra Dr kalp atışını açınca derin bir nefes alıyorsun
Yok bunda yemedim. Yarın ikili testte yerim bı de haftaya yerim kendi muaynemdeOlsun iyi olsunda çikolata mi yedin benim geçen hafta uyuyo du zorla uyandırdı yine uyumasin benimki ortada olunca ne olcak acaba öyle bı teori yok sanırım
Ki görüntüyü görmüyor musun Bebeği gördüğüne şükrettim ben Onu sormak geçmedi aklımdan o an. Bana ekrandan diyo ki bakın bebeği görüyor musunuz Allah'a şükür varlığını hissediyorum dedimBebişin enerjisi yerinde maşallah cinsiyet tahmini yaptı mı
E bugün ki olesinr muayenmi oh bol bol gör bebeginiyarın benim ikide fitil olmasa sabah erkenden gitcem de ondan gece kalio bı saatlik yol hastane çünkü çikolata ben bol yiyem belki uyumazYok bunda yemedim. Yarın ikili testte yerim bı de haftaya yerim kendi muaynemde
Bugün ikili test yapsın diye gittim. Randevuyu da öyle aldım. Sonra hop ikili test için kaydı burdan biz açıyoruz sonra siz tekrar randevu alıyorsunuz dedi. Arıyorum randevu 15 Ocak a . O zamana ikili test zamanı geçiyor Hayatım böyle allak bullak işte Ama olsun Eminönüne gittim. Önce Havuzluhanı Gezdik anamla Fikir çaldık Sonra kumaşçıya gittik. Müslin Kumaş Aldık İstanbul'dakiler mutlaka gidip bakmalı kumaşlara Cinsiyet belli olsun nevresim de dileriz Allah izin verirseE bugün ki olesinr muayenmi oh bol bol gör bebeginiyarın benim ikide fitil olmasa sabah erkenden gitcem de ondan gece kalio bı saatlik yol hastane çünkü çikolata ben bol yiyem belki uyumaz
Hadi inşallah hayırlı haberler alıcaksın bebiş lerinden canımKızlar bugün fetal dna testi için kan verdim. 10 güne çıkacakmış sonuçları. 68 tane hastalığa bakılıyormuş. İnşallah yavrucaklarım sağlıklıdırlar. İçimde kötü olumsuz hiç bir şey yok. Bu testte cinsiyette kesin çıkıyormuş.
Canım havuzluhan nasil fiyat olarakBugün ikili test yapsın diye gittim. Randevuyu da öyle aldım. Sonra hop ikili test için kaydı burdan biz açıyoruz sonra siz tekrar randevu alıyorsunuz dedi. Arıyorum randevu 15 Ocak a . O zamana ikili test zamanı geçiyor Hayatım böyle allak bullak işte Ama olsun Eminönüne gittim. Önce Havuzluhanı Gezdik anamla Fikir çaldık Sonra kumaşçıya gittik. Müslin Kumaş Aldık İstanbul'dakiler mutlaka gidip bakmalı kumaşlara Cinsiyet belli olsun nevresim de dileriz Allah izin verirse
Gittiğini biliorum iyi yapmışsın muayene de olmusun gitmisken doru kumaş olarak alabiliriz muslin kumaş süper fikir iyi oldu valla konuştukça fikir cikio çok lazım diolar muslin kullanışlı oluomusBugün ikili test yapsın diye gittim. Randevuyu da öyle aldım. Sonra hop ikili test için kaydı burdan biz açıyoruz sonra siz tekrar randevu alıyorsunuz dedi. Arıyorum randevu 15 Ocak a . O zamana ikili test zamanı geçiyor Hayatım böyle allak bullak işte Ama olsun Eminönüne gittim. Önce Havuzluhanı Gezdik anamla Fikir çaldık Sonra kumaşçıya gittik. Müslin Kumaş Aldık İstanbul'dakiler mutlaka gidip bakmalı kumaşlara Cinsiyet belli olsun nevresim de dileriz Allah izin verirse