- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ben masumumDün arkadaşım la onu konustum kaynana ma ne yaptıysam aynısını yaşarsam yandımama zaten yeni nesilde kaynana die bı sıfat olmaz gelinler fena olur
Çok şükür canım hadi gözün aydınKızlar selam. Bugün muane oldum kese oluşmuş ama kalp atışı yoktu onun için 10 gün sonra gel dedi. Normal mi sizce 5+3 haftalık
Ay canım ya çok sağol. Aşama aşama stres yaşıyorum şimdi de kalp atışı stresi var sırada. Yanımda bi abla oturuyordu 5.ci çocuğu 7 haftalık kalbi gümbür gümbürdü MaşaAllah. İnşaAllah benim de 10 gün sonra o şekilde duyarım kalbini.Çok şükür canım hadi gözün aydınnormal normal annesi daha 6.hafta da bile zor duyuluyor şimdiden randevunu al sen
İnşallah canım benim duyarsın sağlıkla. Ben 6+1 de gittiğimde zor anlaşılıyordu ama büyüdükçe daha güçlü çıkıyor sesiAy canım ya çok sağol. Aşama aşama stres yaşıyorum şimdi de kalp atışı stresi var sırada. Yanımda bi abla oturuyordu 5.ci çocuğu 7 haftalık kalbi gümbür gümbürdü MaşaAllah. İnşaAllah benim de 10 gün sonra o şekilde duyarım kalbini.
Valla bide kızsa ay cocum bunları duyuyo gerçi ben azcik kızım die seviom azcik oğlum diorumBen masumumcici gelinim ben
He ya onlar kaynana olur vallayalnız biz iyiden kaptırdık kendimizi oğlan anası olmaya
Aynen orta yolu bulmak lazımValla bide kızsa ay cocum bunları duyuyo gerçi ben azcik kızım die seviom azcik oğlum diorumalınmasın kusmesin bana die
İnşaAllah canım. Ne zormuş böyle Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllahİnşallah canım benim duyarsın sağlıkla. Ben 6+1 de gittiğimde zor anlaşılıyordu ama büyüdükçe daha güçlü çıkıyor sesi
Ay hiç bilmiyorum valla biz bide zor bulduk nasıl paylaşırızYa sormaakşam bende onu düşündüm ne yani oğlansa şimdi ben kaynana mı olcam. Gelinim mi olacak diyorum haha eli belinde kaynanalar off yeni nesil gelinler nasıl olacak acaba ya
Evet canım erkek benim bir oğlum daha var o da sagdaydi.Kaybetigim kızım da soldaydi.Ben de teori tutuyor direk ordan anlıyorum zaten kiminde tam tersi olabilir amaErkekti demi canım benim de sağda merak sadece iyi taze erkek annesinden de duyduk teori güçlendi kızlar
Hayırlısıyla kucağımıza alalım kaybın için üzuldum kız erkek farketmioda merak ediorum teori kiminde tutup demekkiEvet canım erkek benim bir oğlum daha var o da sagdaydi.Kaybetigim kızım da soldaydi.Ben de teori tutuyor direk ordan anlıyorum zaten kiminde tam tersi olabilir ama
Amin canım . Öncelik sağlık zatenHayırlısıyla kucağımıza alalım kaybın için üzuldum kız erkek farketmioda merak ediorum teori kiminde tutup demekki
Seninki neyse benimki de o o zamanKızla öncelikle konu ile alakalı bende erkek hissediyorum konu ile alakasız ilaçları bıraktığım dan beri başım ağrıyor kasıklarımdada gerilmeler oluyor enerjimde resmen sıfırlandı
Canım benim kısmı bırakıldı daha bı çocuğunu kullaniorum ama kademli yada doktorun dediği gibi bıraktın demi kendi tüp bebek doktorun mu bıraktırdı kaşık ağrısı oluo kısmen bide psikolojik dir belki bıraktın die öyle hissediosundur ne zaman gidiceksin doktora bebiş iyidir üzme annesi onu.Kızla öncelikle konu ile alakalı bende erkek hissediyorum konu ile alakasız ilaçları bıraktığım dan beri başım ağrıyor kasıklarımdada gerilmeler oluyor enerjimde resmen sıfırlandı
Olsun iyi olsunda çikolata mi yedin benim geçen hafta uyuyo du zorla uyandırdı yine uyumasin benimkiE benim çocuk ortaya geçmiş
Cinsiyeti ne olacak şimdi
Zeynep Kamil de usg ile baktılar.
90ların ultrasronu olduğu içinbence Ceylan gibi olacak Yavrum
Zipliyo dedi Dr içerdeEki Görüntüle 2973678
Psikolojikte olabilir bebeşim iyi hissediyorum zaten ama ne bileyimCanım benim kısmı bırakıldı daha bı çocuğunu kullaniorum ama kademli yada doktorun dediği gibi bıraktın demi kendi tüp bebek doktorun mu bıraktırdı kaşık ağrısı oluo kısmen bide psikolojik dir belki bıraktın die öyle hissediosundur ne zaman gidiceksin doktora bebiş iyidir üzme annesi onu.
Amin canım benim aminİnşaAllah canım. Ne zormuş böyle Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah