Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür canım hadi gözün aydın normal normal annesi daha 6.hafta da bile zor duyuluyor şimdiden randevunu al sen
Ay canım ya çok sağol. Aşama aşama stres yaşıyorum şimdi de kalp atışı stresi var sırada. Yanımda bi abla oturuyordu 5.ci çocuğu 7 haftalık kalbi gümbür gümbürdü MaşaAllah. İnşaAllah benim de 10 gün sonra o şekilde duyarım kalbini.

İnşallah canım benim duyarsın sağlıkla. Ben 6+1 de gittiğimde zor anlaşılıyordu ama büyüdükçe daha güçlü çıkıyor sesi

Evet canım erkek benim bir oğlum daha var o da sagdaydi.Kaybetigim kızım da soldaydi.Ben de teori tutuyor direk ordan anlıyorum zaten kiminde tam tersi olabilir ama
Hayırlısıyla kucağımıza alalım kaybın için üzuldum kız erkek farketmioda merak ediorum teori kiminde tutup demekki

Kızla öncelikle konu ile alakalı bende erkek hissediyorum konu ile alakasız ilaçları bıraktığım dan beri başım ağrıyor kasıklarımdada gerilmeler oluyor enerjimde resmen sıfırlandı
Canım benim kısmı bırakıldı daha bı çocuğunu kullaniorum ama kademli yada doktorun dediği gibi bıraktın demi kendi tüp bebek doktorun mu bıraktırdı kaşık ağrısı oluo kısmen bide psikolojik dir belki bıraktın die öyle hissediosundur ne zaman gidiceksin doktora bebiş iyidir üzme annesi onu.

E benim çocuk ortaya geçmiş
Cinsiyeti ne olacak şimdi
Zeynep Kamil de usg ile baktılar.
90ların ultrasronu olduğu için bence Ceylan gibi olacak Yavrum
Zipliyo dedi Dr içerde Eki Görüntüle 2973678
Olsun iyi olsunda çikolata mi yedin benim geçen hafta uyuyo du zorla uyandırdı yine uyumasin benimki ortada olunca ne olcak acaba öyle bı teori yok sanırım

Merhaba kızlar,
Sizi diğer gruptan takip ediyordumm ama ben ancak Kasım'da tedaviye başlayıp Aralık başında transfer olabildim şimdilik keseyi gördük bakalım.

Sizin şu an cinsiyet tahminleri, konuşmaları bile çok heyecanlı yaa. Allah isteyen herkese nasip etsin

Psikolojikte olabilir bebeşim iyi hissediyorum zaten ama ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…