gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

ay ben o pisiyi yerim çok tatlıymış ya.
bu arada hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde kullan

çok zevklisin. sonsuz mutluluklar diliyorum. tefal tencere setin toplamda ne kadara geldi peki?

:nazar::nazar::nazar::nazar:

meraba tesadüfen baktım cicilerine ve çok beğendim..zevklerimiz aynı gibi hele kelebekler konusunda :)
bende yeni nişanlandım ve önümde düğün için inşallah bir yıl var..yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum ne kadar süredir çeyiz alışverişi yapıyorsun ve bütçe olarak ne kadar harcamışsındır? benim daha hiçbirşeyim yok o yüzden gözüm korkuyor da..

maşallah her detayı ince düşünülmüş bir çeyiz:nazar: güzel günlerde kullanın hele o english home köpecikli aksesuarlarınaa bayıldımmmmmmm:) netten mi aldınız acaba

çeyizini merak ettiğim kişilerden birisiydin beklememize de değmiş:KK9: hepside çok güzel korkmaz tombik tencerelerimiz aynı güle güle kullan canım.

Ekin'cim açıkçası ben de çeyizini merak edenlerdendim çünkü sürekli bişeyler aldığını biliyorum.Özellikle Tefal'den oluşturduğun set çok güzel.Güle güle kullan canım çeyizciklerini :KK16:

çok zevklisin. sonsuz mutluluklar diliyorum. tefal tencere setin toplamda ne kadara geldi peki?

:nazar::nazar::nazar::nazar:
canım toplam 300 tl yi bulmuştur ama şöyle oldu ben wok ve grill tavasını evimister sitesinden çok öndeden almıştım altıncı birine 75 birine 85 verdim ben aldım sonra altıncıcadde yarısı bızden yaptı hatta pişman oldum aldığıma eğer öyle alsaydım 100 120 gibi bi fıyata ıkısını almıs olacaktım daha ucuza gelirdi diğerlerinide altıncıcadde ve westwingden çekim vardı 50 tl öyle aldım canım normalde kendi magazasında sadece bı tanceresı 250 lıra bı bedavası var dıye fıyatları 250 lıraya cıkarmıslar

meraba tesadüfen baktım cicilerine ve çok beğendim..zevklerimiz aynı gibi hele kelebekler konusunda :)
bende yeni nişanlandım ve önümde düğün için inşallah bir yıl var..yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum ne kadar süredir çeyiz alışverişi yapıyorsun ve bütçe olarak ne kadar harcamışsındır? benim daha hiçbirşeyim yok o yüzden gözüm korkuyor da..
canım ben mart ayında basladım çeyiz işine açıkcası aylık 200 300 lıra taksit ödüyorum ufak tefak görüpte aldıklarımın harıcınde onlar 20 30 lırayı geçmiyor zaten taksitler bitdikce baska seyler alıyorum martan beri kendine bır sey aldın mı diye bi sorsan :KK1::KK1::KK1:

maşallah her detayı ince düşünülmüş bir çeyiz:nazar: güzel günlerde kullanın hele o english home köpecikli aksesuarlarınaa bayıldımmmmmmm:) netten mi aldınız acaba
canım engilish home dan aldım onu 4 lü kutu seti 25 lira ankaradaysan ankamall ve nata vega avm de var

ayrıca güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inş rabbim hepimize o güzel günleri sağlıkla huzurla gösterir

canım ben mart ayında basladım çeyiz işine açıkcası aylık 200 300 lıra taksit ödüyorum ufak tefak görüpte aldıklarımın harıcınde onlar 20 30 lırayı geçmiyor zaten taksitler bitdikce baska seyler alıyorum martan beri kendine bır sey aldın mı diye bi sorsan :KK1::KK1::KK1:

kısa zamanda halletmişsin canım güle güle de kullanrsın inşallah :) sevmiyorum ama benim de kredi kartı almam gerekiyor taksitler için farkındayım taksitsiz zor olacak çünkü..taksitler de nişanlının bir katkısı oluyor mu peki?

Ayy hepsi çok güzellll :21::21: Güle güle kullanmak nasip olur inşallah :KK31:

hepsi çok güzeller :)

ay ben o pisiyi yerim çok tatlıymış ya.
bu arada hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde kullan

çok zevkli seçimler canım mutlulukla aşkla kullanırsın inş :KK16::KK16::KK16:

çeyizini merak ettiğim kişilerden birisiydin beklememize de değmiş:KK9: hepside çok güzel korkmaz tombik tencerelerimiz aynı güle güle kullan canım.

Ekin'cim açıkçası ben de çeyizini merak edenlerdendim çünkü sürekli bişeyler aldığını biliyorum.Özellikle Tefal'den oluşturduğun set çok güzel.Güle güle kullan canım çeyizciklerini :KK16:

Maşallah herşeyiniz çok zeVkli
Güzel günlerde kullanın:26:

canım hepsi çok güzel güle güle kullan çeyizciklerini:nazar:

hepsi cıvıl cıvıl kullandıkça için açılır :)) çok beğendim güle güle kullan :)
çok teşekkür ederim canlarıım güzel dilekleriniz için
cümlemize Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Ekinciğim aldıklarını mutlu günlerde kullanırsınız inşallah.Topiğin hayırlı uğurlu olsun tatlım

kısa zamanda halletmişsin canım güle güle de kullanrsın inşallah :) sevmiyorum ama benim de kredi kartı almam gerekiyor taksitler için farkındayım taksitsiz zor olacak çünkü..taksitler de nişanlının bir katkısı oluyor mu peki?

oluyor bazen sıkıştığımda destek çıkıyor ya da bir şey gördük mü alalım diyor ama genelde ben ödüyorum
bakıyor kendime bır sey alamıyorum çeyiz işinden oda bana üst baş alıyor:KK9::KK9::KK9:

X