• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

cnm ben 21 yaşındayım..3-4 gündür buzlu masaj yapıorum delikafadulden we bugün çlçtüm 1 cm artmış ay çok mtlu oldum yaa..nezcim saolsun :Saruboceq: bide çok ağrıo yapmalısın bence :dance:

devam canım sakın bırakma sen bıde soguk sıcak da yap bak o zaman dahada artacak cm lerkaydirigubbakcemile5

soğuk sıcak ne nezcimm bide bu buz masajı gögüsü dikleştirmek için diilmi yaaa anaaammmm büyütüo mu buzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım sevimdim yaaa ikimizinde büyümeye devam ediyo demekki eminimki kalıcı olur çünkü çapı büyüdü hihoyyyt sende sürekli gelişmeleri yaz ki destek olalım birbirimize 95 cm olana kadar uğraşalım bence sonra mükemmel olur :sm_cool:

tmm canım yazarım tabıkı aynen canım 95 cm de daha guzel durur bencede kaydirigubbakcemile5 suan 90 cm gelıo canım :lepi:

soğuk sıcak ne nezcimm bide bu buz masajı gögüsü dikleştirmek için diilmi yaaa anaaammmm büyütüo mu buzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden delikafadulden

buyutuyo canım cunku kan dolasımını hızlandırıyo buzla masaj hem dık olarak da buyuyo yanı sıcak soguk da kan dolasımını hızlandırmak ıcın yapılıyo canım dusda yapabılırsın mesela bı soguk su bı sıcak su dokuyosun yada buz kullanabılırsın soguk su yerınezemuszemus

nezcim o zaman hemen başliyim ben buna hatta bugün banyoda yapıcam zaten ii olur walla...

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
yok artıkkk cadaloozza sen kafayı mı yidinn yawrııımmmmm
benimkiler böle olsa foruma fıstıklı helwa dağıtırııım leynnn hahayy delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şaka bi yana süper tatlım desteksiz 80 duruyo yani muhteşem bu gögüs çoğumuzun hayali canımmm

feno gerçektende fenasın yaaa :bbo: şaka bi yana yaa 90 cm olduğuna bakma öyle fazla büyük durmuyo ben destekli kullanıyorum sütyeni desteksiz 85 i bile tam istediğim gibi doldurmuyo nez de uğraşıyo bak onla hemen hemen aynı heralde bende alt üst aradaki fark 14 cm yani çoğuna göre normal ama ben birazcık yani 5 cm daha büyümesini istiyorum sonra daha uğraşmam zaten ama şuandada tabiiki o kadar küçük değil avcum parmaklarım açıkken bile baya doluyo :lepi: inşallah herkesin ki istediği gibi olur bu arada ben 23 yaşındayım ve nişanlıyım :jeyyar: ama inanın süper bi duygu bikini giyince güzel durması :kedi:

feno gerçektende fenasın yaaa :bbo: şaka bi yana yaa 90 cm olduğuna bakma öyle fazla büyük durmuyo ben destekli kullanıyorum sütyeni desteksiz 85 i bile tam istediğim gibi doldurmuyo nez de uğraşıyo bak onla hemen hemen aynı heralde bende alt üst aradaki fark 14 cm yani çoğuna göre normal ama ben birazcık yani 5 cm daha büyümesini istiyorum sonra daha uğraşmam zaten ama şuandada tabiiki o kadar küçük değil avcum parmaklarım açıkken bile baya doluyo :lepi: inşallah herkesin ki istediği gibi olur bu arada ben 23 yaşındayım ve nişanlıyım :jeyyar: ama inanın süper bi duygu bikini giyince güzel durması :kedi:

canım sankı senınkı benden daha buyuk cunku benım sırtımda genıs benım parmaklarım acıkken dolduruyo ama tasmıyo canım 90 cm demek cok buyuk demek degıl cunku ıcı daha tam dolu dolu degıl canım demı ama eskı halıyle kıyas bıle edemem yanı o kadar guzel gelısme oldu ıns devam eder 5 cm daha dıyorum ama bakalım egerkı 95cm geldıgınde de dolgun durmazsa az daha buyusun ısterım en azından soyle bı 80 beden olsun tam manasıyla ama sırttan falan degıl yoksa suan zaten 80 takmam gerek taksam sırttankaydirigubbakcemile2

ya benim parmaklarım kapalıyken dolduruyo anca kızlar yani halinize şükredin canlarrr ewleneceksenn çok ii tatlım yaaa keşke benimde en az bu kadar olsa yaaaa britneyinkide estetik bence bu kadar yuvarlak memiş olmaz kızlarr ...

Back