Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben 21 yaşındayım..3-4 gündür buzlu masaj yapıorum delikafadulden we bugün çlçtüm 1 cm artmış ay çok mtlu oldum yaa..nezcim saolsun :Saruboceq: bide çok ağrıo yapmalısın bence :dance:
canım sevimdim yaaa ikimizinde büyümeye devam ediyo demekki eminimki kalıcı olur çünkü çapı büyüdü hihoyyyt sende sürekli gelişmeleri yaz ki destek olalım birbirimize 95 cm olana kadar uğraşalım bence sonra mükemmel olur :sm_cool:
soğuk sıcak ne nezcimm bide bu buz masajı gögüsü dikleştirmek için diilmi yaaa anaaammmm büyütüo mu buzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden delikafadulden
devam canım sakın bırakma sen bıde soguk sıcak da yap bak o zaman dahada artacak cm lerkaydirigubbakcemile5
ya buzu nası sürüonuz ya donmuo musunuz,valla bravo ya size
teşekkürler canım ama ben desteksiz doksan istiyorum :sinifsinif:
feno gerçektende fenasın yaaa :bbo: şaka bi yana yaa 90 cm olduğuna bakma öyle fazla büyük durmuyo ben destekli kullanıyorum sütyeni desteksiz 85 i bile tam istediğim gibi doldurmuyo nez de uğraşıyo bak onla hemen hemen aynı heralde bende alt üst aradaki fark 14 cm yani çoğuna göre normal ama ben birazcık yani 5 cm daha büyümesini istiyorum sonra daha uğraşmam zaten ama şuandada tabiiki o kadar küçük değil avcum parmaklarım açıkken bile baya doluyo :lepi: inşallah herkesin ki istediği gibi olur bu arada ben 23 yaşındayım ve nişanlıyım :jeyyar: ama inanın süper bi duygu bikini giyince güzel durması :kedi: