benm boy 160 kilo 45 alt 70 sanıyodm zayıflamşm sanrım68 hatta 67 şaka gibi altı bu kadar olan varmırdıki belde 55 üst 83 idealmidirki :S kollarımda zayıf 80 bednm şuanda
meme ucundan 88
meme altından 78 canım ama iri yapılıyım ben küçük yani öle tahmin ettiğin gibi diil
göğüs altı 72 çevresi 83 benimde ama hiçte büyük durmuyo yani ideal göğüs ölçüsü değil kesinlikle :bbo:
kızlar meme altı dediğiniz nere??göğsün altından sırtı dolayıp ölçüm mü,,benm öle göğüs altı 77 çıktı da..70 falan yazan olmuş..ben zayıfım aceba onlar nasıl dieCADIARZU aceba yanlış yer mi die düşündm de..göğüsde 81..içler acısı ölçüm 4 mafoldumben:gitme:
ıç geçirerek bakması ayrı,öylesine bakması ayrı.Hiç bakmıcak diye bişi yok,gözlerini bağlamak lazım o zaman:)
kızlar alttan 73 üstten 82 yani cup diyosunuz sanırım oda 9 cm iyimi sizcee???? ve daha kaç cm lazım bana????
alttan 70 uçtan 86 :)
:bbo: bende ölçtüm 100-110 acaba standartı varmıdır??
ölçüsü nedir bilmiyorum ama çok küçükler 70 beden sütyen anca yani ne yapsamda büyüseler bulamadım bi çare:
bu kızınki bence çok güzel duruyor.büyük değil ama biçimi çok hoş göğe bakıyor.yere değil.bide benim göğüsümün orta kısmı içe çökük şimdi iyice kontrolettim :kedi: onun içinde içi boş duruyor.
ya yine sen 165 e 47 kilosun , ben 175 e 52 kiloyum mafoldumben
bence normalden de öte süper...sen benimkileri görseydin kendini slikonlu zannederdin canım:)
slm kıslar benmde
göğüs altı:76
ğöğüs ucu:89
ama banada pek büyüklermiş gibi gelmiyo şöle iri iri banu alkan gibi olsun istiorum hehekaydirigubbakcemile3
benim göğüs altıyla göğüs üstü arasında 13cm fark var... bide huni gibiler ama... sizce idare edermi.. bana kalırsa ne ortası birleşiyor nede hoş görünüyor... bazen olsun diyorum önemli olan sağlık. ama bazen sinirlerim bozuluyor
göğüs altı: 92
göğüs üstü: 106
ve daha 16 yaşındayım.
çok mu büyük?
alttan 80 uç 83 üst 88memnunıyetsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?