Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

benm boy 160 kilo 45 alt 70 sanıyodm zayıflamşm sanrım 68 hatta 67 şaka gibi altı bu kadar olan varmırdıki belde 55 üst 83 idealmidirki :S kollarımda zayıf 80 bednm şuanda

benim de alt olcum 67. boyum 171 kilom da 54. 80 beden sirt olcusu oldugu icin bize buyuk gelir bence. mesela ben 70d kullaniyorum.
sen de asagidaki linkten sutyen bedenini hesapla tatlim :) dogru beden giyinince gogusler de daha iyi gozukuyor

Bra Size Calculator

69-79. inanmıyorum 75 le başladım bi hfta önce gerçekten olmadı yalnış ölçmüşümdür 76 dır.şu an 78.5 79 çok düzenli de hayıt içmedm.bn sdce hayıt deniyorum.dün bi demledm fazla kalmış çok acıydı başımı ağrıttı bnde korktum acp ters etki yptı mı die.nerdyse her ölçüşümde artıyo.kesnlikle bi deneyin kızlar.inşallah en azndan 75 i doldurur hatta hafif de taşsın şöle biraz seksi gözüksün askılı giyince belli olsun yani.. bu bizim de hakkımız diğil mi ama :))

Çok üzülme bence, bu gibi durumların çözümü var sonuçta

pek anlayamadım ne demek istediğinizi

çok değişik bir göğüs yapın var canım. huni gibi:9

boyum 1.61 evet o bir santim bile önemli benim için
kilom 48

34C giyiyorum
bence iyi gibiler yoksa küçükler mi? biraz daha büyük olsunlar isterdim gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…