• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

boyum 1.61 evet o bir santim bile önemli benim için :D
kilom 48

34C giyiyorum
bence iyi gibiler yoksa küçükler mi? biraz daha büyük olsunlar isterdim gerçi :17:

gogus boyutların bence super. tam ideal. yasın kaç bu arada. yasın ilerledikçe daha buyuyecektir.

71 e 87 bence gayet uygundur. başka kimlere kucuk gozukuyor tatlım. cok guzel olculer...

başka kimlere miküçük geliyor?şeyyyyyyyyyy :) yani üzerimdekikıyafetlerden anlaşıldığı kadar yakın arkadaşanlarımın annemim ablamın yorumlarına göre küçük bide mankenlerinkisiyle ben karşılaştırdığımda daha küçük duruyor benimkiler

şimdi sıra bendee ucundan ölçtüğümde 76,5 çıkıyor, altından ölçtüğümde 82,5 bende üstüme sütyen giymesem aynen sivilce gibi bi sivrilik var o kadar ve 17 yasındayım dahada büyücegni hic sanmıyorum.. Ayrıca evlenip doğumdan sonra büyüyen göğüsler süt bitince eskiye dönüyormuş bir kaç tanıdığım hala eski göğüsleriyle geziyor...

kızlar ben 16 yaşındayım. ve göğüslerim en küçük beden südyeni dahi doldurmuyor. içime südyen giymesem hiç bir fark yok. 12-13 yaşında ki kızların dahi benden büyük ki yeni nesil hormonlu biraz ona bağlıyorum. benim annemin de eskiden küçükmüş,gerçi onun da şuan küçük. genetik olabileceğini düşünüyorum. ancak bence tüylenme problemim de var hormonal bir bozukluk olabilir mi ? geç adet oldum 2 yıl yeni dolacak ama gerçekten 2 yılda neredeyse hiç büyümedi . neredeyse hiç yok. büyüyecek gibi de gelmiyor . doktora gitsem mi?

Benim meme ucundan 83 meme altından 75 :/
Küçük yaa.Ben daha önce pek takmıyodum ama sevgilim olunca takmaya başladım.
Bir de evlilik düşünceleri olunca.

Meme altı 70
üstü 75
70 5 ekliyomusuz
aradaki fark 0 :14:

5 neden ekledıysem :D
aradakı fark 5
5 ya
5
delrıcem

Kızlar, küçük diyoruz hepimiz ama nedir küçükten kastınız? Hemen bir mezura yardımıyla çlçüp yazalım bakalım, belklide sizin küçük dediğiniz bana göre idealdir? veya tam tersi. Kendimizden haberimiz olsun.
Benimkiler şöyle
meme altından ölçünce:74
Meme ucundan ölçünce: 81

7 cm yani
varmı daha küçük olan??[/
ölçülerimiz aynı gibi :1:

Boy 1.71
kilo 52
yaş 24

bir cocugum var 2 yasında

dogumdan sonra sut doldu sut sagdım o hacım korundu sonra bısıler ters gıttı jhayatımda sut sagmayı bıraktım goguslerım sankı sarktı yanı hem kucuk hem hacımsız yada yag dokusumu yok bılmıyorum

alt 70
üst 75
mezurayla olcmedım ama ıple olctum sonra metre uzerınde baktım
bır umut
ama cok kucuk ıste
gogus uclarımda cıkık
napcam ben ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Back