• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

belkı bundan bıraz daha dolgunu canım ama sutyenle dolguluyla guzel oluyo ustler dolmaya basladı ama ıste ancak sutyen bır araya toplayınca ortaya cıkıyo evet yaa tıbetı deneyelım yarın baslayalım mı ne dersın sonucu yazarız

başlayalım canım hem vücudumuz şekle girer biraz :66::66::66: tiroidi çalıştırıomuş ondan büyütüyo olabilir göğüsleri bak burda çok güzel anlatıyo gösteriyoda morelmas - kadnca - TBETN GENLK PINARI 5 HAREKET

gercı reglım cok yakın onu atlatıp mı baslasam bılmıyorum da mutlaka denememız lazım ordan da bı 5cm buyuse ohh valla daha ne:52::52::52::52: Bu arada ısırgan erkene aldı reglımı galıba:63:

ısırgan benim regl düznimi de bozmuştu canım zaten o yüzden bıraktım ben içmeyi. istersn benim bitki çayı karışımımı iç sende ben aksatmıyorum onu belki onun da faydası oluyodur bilmiyorum.ben şu an regl ım ama bu hareketlerin sorun yaratıcağnı düşünmüyorum bence başlayabiliriz bu arada işe yaradı diyenler ne kadar zamanda etkisini farketmişler biliyomusun cnm

ısırgan benim regl düznimi de bozmuştu canım zaten o yüzden bıraktım ben içmeyi. Istersn benim bitki çayı karışımımı iç sende ben aksatmıyorum onu belki onun da faydası oluyodur bilmiyorum.ben şu an regl ım ama bu hareketlerin sorun yaratıcağnı düşünmüyorum bence başlayabiliriz bu arada işe yaradı diyenler ne kadar zamanda etkisini farketmişler biliyomusun cnm

canım ben okudum da ıkıncı hareket regl donemınde kanamayı kesıyomus yınede bıttıkden sonra baslamakda yarar var saatlerdır okuyorum bende formda oyle bı bolum var zaten yorum yaptım zaten bırıncı sayfaya gecsın dıye bı bak ıstersn canım baya gelısme kaydedenler var kımı 11kez yapmaya basladıkdan sonra kımı17 yanı kımı ılk hafta sızı hıssetmıs ama buyume duzenlı yapan herkesde oluyo hatta kucultme bolumunde bırısı de denemıs sıkılastırsın dıye yazık ıyıce buyudu bırakdım zaten buyukdu falan yazmıs ayy ınsallah ıse yarar:66:

canım ben okudum da ıkıncı hareket regl donemınde kanamayı kesıyomus yınede bıttıkden sonra baslamakda yarar var saatlerdır okuyorum bende formda oyle bı bolum var zaten yorum yaptım zaten bırıncı sayfaya gecsın dıye bı bak ıstersn canım baya gelısme kaydedenler var kımı 11kez yapmaya basladıkdan sonra kımı17 yanı kımı ılk hafta sızı hıssetmıs ama buyume duzenlı yapan herkesde oluyo hatta kucultme bolumunde bırısı de denemıs sıkılastırsın dıye yazık ıyıce buyudu bırakdım zaten buyukdu falan yazmıs ayy ınsallah ıse yarar:66:

ayyy süper canım bencede başlayalım buna senin regl dönemin ne zaman benim 2 güne biter

ayyy süper canım bencede başlayalım buna senin regl dönemin ne zaman benim 2 güne biter

bende bugun yarın olurum bır haftada surer sen once basla cnm o zaman bıttıkden sonra topıgı ıyıce oku sende yorumları tavsıyelerı oyle basla sonrada ben baslarım bakalım sonucu paylasırız:32:

meme altından: 73
meme ucundan: 81

Ergenliğe yeni girmiş çocuklarınki gibi duruyor:5: ama şimdi parfaitin telkinli müziğini dinliyorum. İnşallah bir sonuç alırım. 5 günden beri dinliyorum sızlama var fakat henüz cm olarak bir gelişme yok.

meme altından: 73
meme ucundan: 81

Ergenliğe yeni girmiş çocuklarınki gibi duruyor:5: ama şimdi parfaitin telkinli müziğini dinliyorum. İnşallah bir sonuç alırım. 5 günden beri dinliyorum sızlama var fakat henüz cm olarak bir gelişme yok.

benki de sein ölçülerde :(( yatınca dümmmmmmmdüz oluyoooooooooooooooooooo sinir oluyorum off :((( :5: :5: :5: :5: :5: :5:

kızlar ölçülere takılı kalmayın boy ve kilo oranı da önemli
ben zayıfım mesela 160 cm/48 kg
ölçüm alltan 73
üstten 81 ama öle dediğiniz gibi çilek kadar durmuyo bende
sanırım 83-85 benim vücutta ideal durur.
ama o 2cm lik büyüme bile çok ağrılı oluyo
benim önce 75 den 78 e çıktı
sonrada 78 den 81 e kilo aldım büyüdüler birden :44:

boy:170 kilo:59
meme altından:73
meme ucundan: 83

75C kullanıyorum gerçi ablamın 75B'sini de taktım birkaç kere o da oldu gibi ama biraz daha küçük gösteriyor. zaten destekli kullanıyoruz ikimiz de. :D

boyum 155 kilom 54

alttan 74 üstten 91
kilo alınca büyüdüler sanırım,spor da yapıyorum arada bir de çörekotu yağı kullanıyorum bilmem faydası oluyor mu :23:

Son düzenleme:
benm boy 160 kilo 45 alt 70 sanıyodm zayıflamşm sanrım :( 68 hatta 67 şaka gibi altı bu kadar olan varmırdıki belde 55 üst 83 idealmidirki :S kollarımda zayıf 80 bednm şuanda

Back