Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

yaş 23
kilo 48
boy 1,63

alt 67
üst 75 :'(
bende mezurayla ölcmedım ama ıple ölçtum sonra metre üzerınde baktım... ne yapcam offff :'(

kızlar benim 75 alt, 90 üst ama o kadar üçük duruyor kii..çünkü kahverengi kısmı çooook büyük nerdeyse göğsümün yarısı. te allaım bu duruma napılır kii...

17 yaşındayım..boyum 1.57 kilom 45. göğüs altı ölçüm 70 ve göğüs çevrem 77. internetten bedenimi hesapladığımda 70A çıkıyo..kullandığım sütyenlerin cupu yazmasa da 70 veya 32 yazıyo. ben göğüslerim biraz büyüsün istiyorum :/ 75 beden olsun istiyorum mesela. ama napıcağımı bilmiyorum :S bikaç yorum okudum. çok bitkisel şeyler ya da kremler falan kullanmak istemiyorum..telkin dosyasını duymuştum ama indiremedim onu :S fikir verebilirmisiniz bana? buarada 3-4 yıl önce adet görmeye başladım..bu bilginin bi faydası olur belki :/ aslında göğüslerimin çok anormal olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan arkadaşlarım da yok değil ama yine de rahatsız oluyorum ben. biraz daha büyük olmasını istiyorum. daha önce destekli sütyen kullanmadım. kullanmak düşündüm ama bi türlü bulamadım bana uygun olanını. hangi beden kullanmalıyım? bide onların yarım ve tam desteklileri oluyo. hangisi daha iyi olur sizce? neyi denediysem bol geldi ya da tam oturmadı. bazıları da füze gibi durdu öyle durmasından hiç hoşlanmıyorum. doğal durmasını istiyorum. neyse böyle işte :) yardımcı olursanız çok sevinirim..

boy 1.71
kilo 56 iki kilom fazlalık var
ölçümü bilmiyorum nasıl ölçme yapılır ama kullandığın sutyen ölçüsü 85 b

boy 1.71
kilo 56 iki kilom fazlalık var
ölçümü bilmiyorum nasıl ölçme yapılır ama kullandığın sutyen ölçüsü 85 b

resimdeki gibi ölçün..85 b sütyen kullanıyosanız 1 numaralı ölçü sizde aşağı yukarı 85tir. 1 ve 2 numaralı ölçünün farkı da a b c d şeklinde oluyo. sizinki b miş bu durumda..

anlatabilmişimdir umarım..

Boyum 164
Kilom 62
Göğüs ucu ölçüm 91
Göğüs altı 78

Aradaki fark fena durmasa da göğüslerimin toparlanmaya, dolgunlaşmaya, sıkılaşmaya ihtiyacı var. çörekotu yağı ve masaj ile çok fazla yol katedebildim ama bana fazlası lazım çünkü vücut ölçülerim 91-67-97 ve omuz genişliğim de 100-105 cm arası bir şey, bayağı pehlivan gibiyim anlayacağınız... omuzdan aşağısı armut gibi değil kum saati gibi gözüksün istiyorum :) ve yazdıklarınız bana cesaret veriyor, motivasyon sağlıyor kızlar, aynen devam başaracağız biz bu işi :))

çörekotu yağı ne işe yarıyo? nasıl ve ne kadar süre kullandınız?

çörekotu yağı göğüsleri dolgunlaştırmaya, dikleştirmeye ve büyütmeye yarıyor. bildiğim kadarıyla göğüs büyütücü ürünlerin içinde de mevcut. forumda çok fazla bilgi ve deneyim mevcut çörekotu yağı ile ilgili. ben iki hafta kadar kullandım. masaj yaparak göğüslere iyice yediriyorum. burada beş on dakka masaj yapan insanlar da var ama ben yarım saat kadar masaj yapıyorum sırtüstü uzanıp ve göğüslerimin şekillendiğini görebiliyorum. masaj ile ilgili teknikleri forumu biraz araştırarak ya da googledan edinebilirsiniz.

teşşekkürler..sizin ne kadar büyüdü peki?

pek emin değilim nedense başta hiç ölçmedim... ama geçen yaz 5 kilo daha fazla olmama rağmen 88 falandı ölçüm. şu an ise 91.

yaş 27
kilo 44 boy 1,64
göğüs altı 69 çevresi 82
fark var sanırsınız kocaman ama alakası yok 70B kullanıyorum ama avucumun içini anca dolduruyo. Sırtım çok geniş yani fark ondan o yüzden bu santim ölçülerini pek doğru bulmuyorum.

sırtın geniş değil. en küçük sırt ölçüsü 70 . fark normal bence. sadece kilo alırsan daha dolgun olur.. yine b kalabilir ama 75 80 kullanırsın.

sırtın geniş değil. en küçük sırt ölçüsü 70 . fark normal bence. sadece kilo alırsan daha dolgun olur.. yine b kalabilir ama 75 80 kullanırsın.

zaten göğüs büyütmekten ziyade kilo alma üzerine yoğunlaştım, ne yapıyosam kilo için. sırtım geniş derken aslında omuzlarım geniş demek istemiştim, vücut üçgen gibi olduğu için, arada 13 cm'lik fark var ama kesinlikle o göğüs farkı değil en azından 3-4 santimi beden farkı.

Son düzenleme:

hıımm anladım şimdi.. evet kilo alman iyi olur bence.. yani 70 b kullanıyormuşsun.. zayıf oldugun için kilo aldıgında bir kısmı da haliyle göğüslere gidecek.. hem de genel olarak kilo alınca büyük görünür.. nitekim 80 b nin cupu 70 b nin cupundan buyuktur.. ayrıca ben de zayıfım çok :44: ama 5 kilo felan aldım ve gözle görülür bir değişim var.. eskiden 70 a tam olurdu. şimdiyse 75 b hatta c bile olabiliyor.. hiçbir göğüs buyutme yöntemini düzenli olarak uygulayamadım maalesef ama aklıma geldikçe bir ondan bir bundan yapıyorum.. tabii çörekotu çok faydalı bence hayıt da çok faydalı ama 6 ay düzenli kullanamam :44:

yaş 19 kilo 46 boy 1.68 benim de yok denecek kadar küçük. mezura yok ölçemiyorum. arkadaşlarım arasında alay konusu olmaktan bıktım. belli emesemde psikolojim çok bozuldu utanıyorum resmen destekli sütyen kullanıyorum ama onu bile doldurmuyor :'(
ne yapmam lazım bi kür filan var mı??

kızlar bugun penti katologuna bakıyodum beden ölçüm 75 göğüs farkım 8 santim mesela ama ordaki ölçeğe göre a cupu 12 cm farkla başlıyo ne alcam şimdi ben

yaş 18
göğüsaltı 74
göğüsucu 88-89

umarım biraz daha büyür, şimdilik 80b dolguluyla anca güzel duruyo kıyafetin içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…