Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

Benim de göğüs altı:72 göğüs çevresi:80.Göğüs altı kaburga kemiklerimizin olduğu yer,göğüs çevresi de göğüs ucunun hizası di mi?

slm kızlar nasıl gidio ne zamandır giremiom..ya ben yurtta bişecik yapamıom. çok moralim bozuluo (

iyi gidiyo güselim ama ben nerdeyse bıraktım biliyomusun hiç zaman bulamıyorum hemde çok üşeniyorum sıkıldım artık :gitme:

yapma öle canm yaa..bak bana..bende de yer yok yapacak.ah ewimde olsam..gerçi sen epey yok katetmiştin dimi:)ama yine de dikkat et

yapma öle canm yaa..bak bana..bende de yer yok yapacak.ah ewimde olsam..gerçi sen epey yok katetmiştin dimi:)ama yine de dikkat et

gerçekten büyütmüştüm ama artık o kadar zor geliyo ki hiçbirşey yapmıyorum bi haftadır :çok üzgünüm:

sütyen bedenim 85 ama metreyle ölçüp tam ölçü veremiycem , çünki metrem yok çok merak ettim en kısa zamanda metre almam lazımkaydirigubbakcemile3

kız ıntrom 2 günde bi cm mi?
kızz ne yaptınsaaa ennn ince ayrıntısına kadar istiyorumm hemmennnn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…