- Konu Sahibi no.comment
-
Selam arkadaşlar,
Uzun zaman oldu, ben soğuk su masajı ve sabunu hiç bırakmadım.. Fıondık yağının yerini başka yağlar aldı.. Bunları kür halinde uyguluyorum.. Bir süre sonra fındık yağına tekrar döneceğim..
Şimdi paçuli yağı ve greyfurt yağı karışımı kullanıyorum.. Paçuli deforme olan deriyi sıkılaştırıyor.. Bulamıyorsanız çilek yağı da olur.. Greyfurt ise göğüsleri dikleştiriyor..
bıraktığımda eski haline döner mi riskini almaktansa, devam ediyorum.. Sonuç aldıkça daha keyifle yapıyor insan bakımını..
Şu ara spor salonuna başladım.. Maksat sıkılaşmak..
Dört koldan sladırdım kısacası.. Kurtuluş yok..
Herkese kolay gelsin..
En başta kendinizi sevin!!
Sevgiyle kalın!!..
bu yöntemler genç kızlar için de kullanılabilir mi arkadaşlar? ben daha 20 yaşındayım, oldukça büyük göğüslerim vardı, 20 kilo verince 85C olan göğsüm 80B-C ye indi..ve pörsüdü sanki..
göğüs altına kalem koyduğumda da düşmüyor.baya moralim bozuldu daha bu yaşta
hiiiiiii fın dık yağıyla hacı amca gibi gezmeyelim
amaniiiiin altın zincir de takar açarız böğrümüzü sırnaşık şey
aslında itiraf etmeliyim bunu ben doğumdan sonra yumuşadığını bilmiyordum şuan hamileyim.......
yahu şu sabun ne nimetmiş yahu ama hakikaten ben kalıp sabunla sabunlandığım zamnlarda son olarah sabunu ööle gezdirirdim vücudumda be hiç sarkma olmazdı şimdilerde heryerim sallanıyor(duş jeli kullanıyorum) duş jeli ve şampuanlarımı atıp sabunla yıkanıcam başka çare kalmadı.
tabi canım sende yapabilrsin bu yöntemleri.özellikle buz masajı ve sabun masajını öneriyorum.yağları bende henüz denemedim.
himm buz masajından pratik denicem tşkler
kızlar , buz masajınıda illa buz vücudunuzda erimek zorunda değil. zaten önümüz kış. kimse onun soğuğuna dayanıpta masaj falan yapmaz,o havada. deliksiz bir poşetin içine buz küplerini koyun ağzınıda sıkıca bağlayın, tabiii içinde hava kalmasın havasınıda alın. sonra göğüslerinizin üzerinde gezdirin.:)))
Arkadaşlar bendede aynı sorun var ama benim vücudum genel olarak çok yumuşak ğögüslerimde bundan nasibini alıyor tabi.ama ben 2 aydır yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum onu kullanmaya başladığımdan beri belirgin bir dolgunluk oluştur ama hala sarkık durumda tabi.şimdi şu fındık yağına başlayımda sizlere haber vereyim.
AktarLarda bulunan fındık yağıyLa hergun goguslerinize fındık yağını yedirene kadar dairesel masajlar yaparak harika sıkı ve dik göğüslere kavuşabilirsiniz kız kardeşimde doğumdan sonra gogusleri yumusadı ve sarktı bu söylediğimi yaptıktan 1 ay sonra mukemmel goguslere kavustu deneyin memnun kalırsınız arkadasımın dediği gibi duşta soğuk suya tutmakta işe yarıyor öptüm..
kızlar evet kalıp sabun işe yarıyor.Anneciğimdeydim bugün garibimin göğüsleri göbeğine inmişti.bu gün alışverişe gidecektik ve yanımda giyindi.bir baktım göğüsleri epey toparlanmış.ne güzel olmuş filan dedim.ne yaptın dedim.bilmem kilo aldım heralde dedi.oysa epey zayıflamış eski kıyafetleri bol geliyordu:)
sonra bu sabun olayından bahsettim kalıp sabunla yıka dedim toparlıyormuş dedim daha güzel olur dedim meğer 1 aydır filan öyle yapıyormuş bilmeden.ben de deniyordum okuduktan sonra bi kaç kez yaptım benimkiler zaten dik ama adet döneminden sonra yumuşuyo biraz o nedenle yaptım ve işe yarıyor taşşşş gibi oluyo maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?